Morgon morgon...

Japp är en ännu en ny vecka.. Idag vet jag inte riktigt hur jag ska göra med allt. Hade tänkt gå och simma nu på morgonen men då badet öppnar så sent så vet jag inte om de blir något av det. Kanske blir till att gå till gymmet bara, Annars så är mina planer än så länge att gå och stohandla, vilket vi alltid gör i början på en ny vecka. Men nu ska ja se till att göra mig klar för affären och sen får vi se vad som händer. Kanske ringer dom från jobbet, vem vet.

// Carro //

Kommentarer
Postat av: Spessartin

Bloggkoll är helt suveränt tycker jag! Förut missade jag vissa bloggar på min dagliga bloggrunda, helt enkelt för att jag inte kom ihåg att kolla dem, eller missade såna som inte uppdaterades så ofta, också för att jag glömde av att de fanns fastän de var väldigt bra. Känns smidigt och enkelt att bara ha en sida att gå in på och där få reda på vilka bloggar som uppdaterats och så! Jag är helt beroende av den...

2008-08-25 @ 12:30:22
URL: http://spessartin.blogg.se/
Postat av: Emsan

skulle aldrig orka träna på morgonen. Duktigt av dig!! :)

2008-08-25 @ 15:20:21
URL: http://emeliecederstrom.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: ja visst är de fina? nej jag har inte "vågat" än haha. är inte riktigt van vid att shoppa på nätet & jag måste tänka igenom allt 100 gånger innan jag bestämmer mig.. vi får se hur det blir :) kram!

2008-08-25 @ 16:33:12
URL: http://miniis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0