Gårdagen och dagen.

Igår var de en helmysig kväll. Vi var ett gäng från jobbet som bestämde oss för att gå på bio och äta en bit mat. Filmen vi såg blev MAMMA MIA (och den har jag recenserat i tidigare inlägg). Efter bio så drog vi till ett uteställe, där vi satt och snackade ett tag till runt kl 01.00.  Så idag var de lite segt att gå upp, hade först tänkt försöka vara på gymet vid 6.00. Men de blev inte så mycket av det. Kanske hinner med en promenad efter jobbet ikväll istället.

Ja det är så typiskt det är jättefint väder idag och självklart så jobbar jag denna dag. Men har jag tur så håller vädret i sig några dagar framöver. Finns i alla fall en fördel med att jobba och det är att man behöver inte oja sig över vad man skall ha på sig. Då de endast på jobbet är tillåtet att använda sina arbetskläder. Nu skalla jag borsta tänderna skriver något ikväll.

// Carro //

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Tack, detsamma!

2008-07-24 @ 10:02:31
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Det tackar jag för ;) Näe, det är mammamuuu.blogg.se som gjort den.

2008-07-24 @ 10:07:07
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Maria

http://mariapettersson.blogg.se/2008/july/goodiebagtavling.html#comment



Missa inte denna goodiebagtävlingen, värde c.a 3000:- , endast tre personer med och tävlar än så länge och jag tror att deltagarantalet kommer bli väldigt lågt! Så passa på, stor chans att vinna, tävlingen kommer antagligen bara pågå ett par dagar till! :)



O det är även 4 tröstpriser i form av biobiljetter så än så länge ser det ut som att alla deltagare kommer vinna något :) Passa på!

2008-07-24 @ 11:13:10
URL: http://mariapettersson.blogg.se/
Postat av: Jessi

lät som en trevlig kväll :)

2008-07-24 @ 12:09:34
URL: http://jessi91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0