Snart dags att åka hem för helgen..

Har varit så mycket den här veckan, inte mycket i den bemärkelse att jag jobbar ihjäl mig. Utan att de är mycket information och massa nya intryck att ta in. Men som de känns nu så är jag väldigt positiv till allt, och idag har jag även fått sett mitt kontor. Bättre första kontor kan man inte få, med sjöutsikt och allt.  Har även fått en jobbtelefon, en C702 så jag har testat min nya kamera. På ena bilden glömde jag starta blixten, men de är fortfarande lite ovant (då jag inte haft de tidigare).  Här kommer iaf lite bilder.


Från ikväll, när vi var ute och tog oss drinkar efter jobbet.

Mitt fina skrivbord där jag borde sitta lite mer, för att uppdatera för er som läser. OBS vattenkokaren, som står på bordet, alla andra har kylskåp. Men till nästa vecka skall jag önska mig samma rum, men med ett kylskåp.

Min stora dubbelsäng, bara för mig. Behöver jag säga att jag känner mig som en prinsessa. Och min fotölj är ju helt underbar, där vilar jag middag framför tvn.

Sen har vi hallen och min härliga garderob. Den och spegeln som sitter skall man inte klaga på. Men nu ska jag vist göra mig klar igen, då min kompis fråga fall jag ville hänga med ut. Är bra sugen, och de är ju inte spec långt från där jag bor.

// Carro //


Kommentarer
Postat av: peter pc carlsson

Nu har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.Jag har givit mig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

2008-09-19 @ 20:11:47
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: Tess

Lämnar ett spår efter mig när jag ändå kikat in :)

2008-09-21 @ 20:12:57
URL: http://tess021.blogg.se/
Postat av: Henna

Ha en trevlig kväll :D

2008-09-21 @ 21:06:40
URL: http://hennalampinen.blogg.se/
Postat av: nathalie

fint rum :)

2008-09-22 @ 19:07:09
URL: http://nathaliehennings.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Det ser jättemysigt ut :)

2008-09-23 @ 23:13:35
URL: http://lonelydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0