Inte mycket tid över

har det blivit idag trots att vi hade en kortare arbetsdag än igår. Jag började dagen (läs gårdagen) med att träna. Sen var det frukost med gänget. För att senare köra igång. Sen var de precis samma procedur som igår,bra upplägg på kursen, mycket mat och godbitar. Efter middagen så visade det sig att dom hade "fest" i puben. Så där har jag hållt hus fram till ganska nyss. Va riktigt dansgolvsstämning med lampor och dj:s. Det roligaste var nog ändå att vi träffade väldigt inflyttelserika människor, som påverkar samhället ganska mycket. Även om man förhoppningsvis slipper komma i kontakt med dessa någon gång. Men som sagt ska inte avslöja för mycket vad som hände och sas, men de hade nog blivit ett väldigt intressant nyhetsuppslag.

Men nog om det, nu är de dags för mig att krypa till sängs. Samt vila min röst efter att ha både sjungit och höjt den på dansgolvet för att höras.

// Carro //

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Fin blogg:)

2009-02-06 @ 13:31:05
URL: http://snoppattack.blogg.se/
Postat av: jeanette

Bli medlem på Mer-trafik.se och få genast fler besökare till din blogg!http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=jeanettef

2009-02-07 @ 19:42:38
URL: http://jeanettef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0