Har ganska precis checkat in

på mitt rum på ett hotel som vekar vara helt okey. Ska möta upp mina kollegor för att middag vid 18.00 tiden. Så jag hoppas vi hittar något mysigt ställe här i stan. Har redan hunnit med en promenad, vilket var väl behövligt efter en hel del bilåkande. Sen behövdes det för att jag skulle bli lite hungrig, så vi får väl se fall de hjälpte sen. Nu närmast ska jag ta och göra mig lite iordning för kvällen. Skriver mer senare ikväll, tänkte göra en liten kort sammanfattning över helgen. Fanns och göra så det blev ju inte så mycket bloggande i helgen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är jag tillbaka efter en god och ganska enkel måltid. Blev fläskfile, pommes och bearnaisesås. Väl tillbaka på rummet så passade jag på att höra i receptionen fall dom hade en vattenkokare jag kunde låna. Fick en trevlig överraskning när hon kom gåendes med denna.



Finns ju både kaffe & te samt två ilka sorters mjölk i den. I vanliga fall brukar man ju oftast enbart få en vattenkokare och har man tur någon te påse. Hade tänkt skriva en sammanfattning om helgen men satsar på att varva ner i relaxavdelningen istället innan DH börjar. Men kan ju nämna att den stora bjudningen gick bra, och inget gick sönder =). Sen tror jag att alla tyckte det var trevligt. Men nu ska jag kila iväg så jag hinner tillbaka.

// Carro //

Kommentarer
Postat av: Frida

Taaaaack!

2009-03-24 @ 19:13:53
URL: http://hjartatsmening.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Ett litet kort oannonserat besök av en objuden gäst hos dig och vi får se vad det blir av det.

Du kanske upplever denna kommentar lite opersonlig? Men någonstans måste man ju börja?

2009-03-24 @ 23:01:49
URL: http://www.metrobloggen.se/krhnke
Postat av: vicke

då får vi vänta på den

2009-03-25 @ 10:25:19
URL: http://vickebloggarigen.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Sv: Tack för tipsen!! =)



Lät som en god middag du åt ikväll!!



Natti

2009-03-26 @ 22:33:24
URL: http://jojosplace.blogg.se/
Postat av: Michaela

Hoppas du får en mysig helg!

2009-03-27 @ 12:30:00
URL: http://mejx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0