P-BOT

Ja så har man fått sin livs första parkeringsbot. Hela 400 kr ska dom ha. Så kan det gå.. Har haft en bra dag trots det. Har haft en heldag med systra me. Nu ligger jag i sängen och löser korsord. Längtar tills imorgon ska bli så kul att se vad alla tycker om sina paket. // Carro //

Äntligen..Så var hemtentan inskickad

Japp så skönt är äntligen klar med mer än ett dygns slittande med tentan i min ena kurs. Fast jag tycker fortfarande att det är helt sjukt att en lärare kan välja att flytta en tenta tills innan jul. Som om inte jag redan har mycket att göra. Ska bli så skönt att snart få vara ledig. Ikväll ska jag bara slappa framför tv oavsett om jag så kommer hem vid 24.00. Nä nu måste jag äta lunch och sedan bege mig till skolan för att träffa min gruppis.

// Carro //

Julkorten rullar in ..

Ja så är det jul igen snart och lite snö har vi fått här i Västerås så lite julstämning känner man ju. Sen har julkorten börjat rulla in och då är det inte långt kvar till jul , när dessa kommer. Tyvärr så har jag haft så mycket att göra så jag har inte hunnit skriva några julkort i år och jag har varit för upptagen med mitt plugg så jag har inte haft tid att prata i telefon. Så jag ber om ursäkt till er som känner er bortglömda eller avsnästa. Har hela julen på mig att prata med er, och det känns särskilt som en person behöver säga ett och annat. Men den personen är inte den mest pratglad och vill gärna inte prata om känslor, men lite ska ja allt dra ur dig, för det är aldrig bra att bära på för mycket.

Nä nu ska jag fortsätta med min hemtenta som jag sitter och skriver på i denna stund.

Nu är det bara två dagar i skolan kvar... På torsdag ska jag fira med att sova....


// Carro //

Gift of the day och andra bra internet julkalendrar

Nedan följer en lista på alla julkalendrar som rekomenderas att ta en titt på fall du inte redan har gjort.

Kicks julkalender - här kan du tävla om både herr och dam produkter, och det enda som krävs är att du är bra på att skriva produktrim

Rix fm julkalender - den är ju så sött och här kan man vinna disney filmer, och alla älskar vi ju Disney filmer , skulle de vara så att man nu inte gillar det så är det ju en perfekt julklapp att ge bort till någon.

Dfds julkalender- här kan du vinna dig en lyxig kryssning och annat smått och gott. 

SAS julkalender-  annorlunda och rolig julkalender och varje dag finns det bra reseerbjudanden.

Som sagt det finns hur många saker som helst nu inför jul och de hemsidor som inte har någon kalender satsar istället på att ha en vara till ett förmånligt pris tex H&M som kör med gift of the day.

Kanske har du en egen favorit i denna jul jungle ??

// Carro //


Äntligen

Har hunnit så mycket i helgen , men det finns fortfarande lite kvar att göra. Det bästa av allt är att jag äntligen är klar med alla julklapps inköp. Så skönt att slippa trängas i sista minuten, men det kanske blir en sväng innan jul på stan trots att jag är klar. Kommer ju behöva att ha med mig en mängd grejer hem, så att jag inte saknar något. Phu och när ska jag hinna packa och städa, allt kommer nog ske samma dag som jag åker hem. Fast allt det där är ett senare bekymmer och skulle de vara så att jag glömt något så får jag väl ta mig en sväng hemmåt, för det är ju inte allt för långt att åka. Nä nu måste jag fortsätta med mitt pluggande ska snart vara i skolan , och träffa mina gruppkamrater.

// Carro //  


Helg men ändå inte..

Dagen har varit som den brukar dvs mycket att göra. Har jobbat och på kvällen har jag pluggat lite. Har dock inte hunnit så mycket som jag ville, dagen går ju så snabbt. Nu så ser jag på Shrek och den är ju så roligt, bara älskar åsnan. Som tur var så har kanal 5 en så lånnnggg reklam paus så jag hinner skriva flera stycken formler under reklamen. Imorgon kommer eventuellt syrran hit, hoppas , så jag har någon att shoppa med.. Det var allt .. ska fortsätta se på tv nu och fundera över vad jag ska köpa för sista julklappar.

// Carro //


Jag är inte död...

Nä jag har inte gått under jorden som en person fråga mig, jag har bara haft mycket att göra och är trött som få. Men det var otroligt inspererande att få redovisa ett projektarbete hos ett företag. Dock var tiden lite knapp och då vi var sista gruppen ut så kändes det som att alla var för trötta för att ens orka bry sig. Som tur var så gav iallafall en veckas boende i skolan bra utdelning, men det finns fortfarande en hel del kvar att göra. Så ikväll ska jag bara ta det lungt och lägga mig tidigt , då det på senaste tiden har varit många sena kvällar och tidiga mornar.

// Carro //

Bara älskar när oväntade saker händer..

Så ska fatta mig kort, då jag är på språng tillbaka till skolan igen. Är hemma en vända för att skicka över lite ritningar samt ta något och äta. Fick reda på i lördags att vi ska ha jul mys med jobbet nu idag på kvällen. Det ska bli så himla roligt att få göra något annat på kvällen och för ovanlighetens skulle slippa plugga. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig, men det löser sig, har jag tur så kan jag vara hemma en timme innan det är dags att åka.

Nä nu är det dags att bege sig till skolan igen.

// Carro //

Ritningarna som skulle kunna bli en fastighet..


Så här har ni huset som just nu håller på att konstrueras, det är nte precis den lättaste byggnaden att räkna på. Då cad inte gör sig lika bra omgjord så får ni ha överseende med att visa linjer ser icke raka ut, fast dom i verkligheten är det.

Det som gör byggnaden så svårt att räkna på är bland annat att den innehåller så många pelare som inte är av samma dimension, vi har olika tak och lutningar samt att det är olika laster att dimensionera för, då byggnaden ska rymma en blandad verksamhet. Nästa fredag så ska alla ritningar på huset vara klar och det ska bli hur skönt som helst. Sen så återstår det bara att fin justera alla beräkningar. Nog om detta nu ska jag fortsätta att rita och den här gången är det tillverkningsritningar av pelare som ska göra.

142657-21
Fasad mot väster

142657-20
Fasad mot Söder 

142657-19    
Fasad mot öster

142657-18
Fasad mot norr




// Carro //

Kicks julkalender bjöd på en glad...

Kicks julkalender bjöd på en glad överraskning.. Idagens lucka var det en perfekt produkt , väl värd att rimma om. Skulle bli en bra julklapp till en person.. Så nu hoppas jag på att jag vinner.
Kicks julkalender bjöd på en glad...
Bilden är tagen från kicks hemsida...

// Carro //

MM yummi

Har haft en toppen bra dag och än är den inte slut. Imorse så var jag och Erik på badet och simmade. Sen åt vi lunch och sen så följde jag med honom till tåget då han skulle hem och hälsa på. Jag är som sagt kanske inte världens roligaste person att umgås med då det ända som jag gör är att plugga. Hur som helst så när jag var på stan så passade jag på att köpa lite julklappar. Så nu har jag väl en si sådär 4 personer kvar att köpa till.

Nä nu ska jag ta och äta middag, och idag har jag lyxat till det med ostkaka.. hur gott som helst och jag kan inte komma ihåg när jag åt det senast.


// Carro //

Det blev ingen rymdfärd..

Satt uppe helt i onödan eller kanske inte., för jag satt ju och plugga och så sov jag några timmar innan det var dags. Hoppas på att det blir imorgon istället. Det lär ju bli en händelse man kommer ihåg och man lär säkert veta vad man gjorde dagen då fösta svenskan var uppe i rymden.


// Carro //

Gift of the day

Den här söta klänningen kommer att finnas till ett förmånligt pris hos Hm den 11 december. Den är så sött..  Då jag inte har några barn , så får jag väl vänta på att det dyker upp något mer spännande hos Hm än just söta barnkläningar, morgonrockar samt galna tröjor.
Då det gäller kicks julkalender så bjöd inte den heller på några spännande överraskningar för dagen, då det idagens lucka var ett sett från Olive.

Gift of the day
Bilden tagen från hm.se

// Carro //

Jippi..

Snart är det helg och snart så är det fredag igen, vilket är skönt för då är det inte många dagar kvar till jul och lite vila.  Har tagit pepparkaks recept och kanske blir det till att baka på söndag, men som sagt beror på hur mycket jag hinner. Som sagt ska hinna klart med ritningar och räkning först innan det blir till att göra annat som att handla julklappar och baka jul yummi.

// Carro //


Snart är det dag för Christer Fuglesangs avfärd

Snart är det äntligen dags för vår första svensk att bege sig ut i rymden. Klockan 03.35 (svensk tid) lämnar Discovery jorden. Nu hoppas jag bara att det blir så och att vädret inte förstör. För självklart så ska jag gå upp i natt och kolla när rymdfärjan beger sig ut på äventyr.

Snart är det dag för Christer Fuglesangs avfärd
Bild tagen från SVt:s hemsida

Julklapps tips till den som älskar ROSA

Den här söta popcorn maskinen i rosa , kan man köpa från ASOS.com  Det är nästan ett måste för den som älskar pocorn.  Det är ett jätte bra present tips till den som gillar.

Julklapps tips till den som älskar ROSA

// Carro //

Dagens goda gärning

Nu är vi klara med Maggie Cv. Så nu är det dags att gå hem. Ska bli så skönt att äntlgen få gå till gymmet. Jag har verkligen saknat det, lite synd att jag inte var klar i skolan först runt 17.30 och då hade ju boxen precis startat,  men det kommer flera gånger.


// Carro //


Pang..

Har ju glömt att skriva vad som hände för två dagar sedan. Jag och Erik skulle ta oss till gymmet för att gå på Box (det var i alla fall vad vi trodde ). På vägen till gymmet så hörde vi en JÄTTE SMÄLL..PANG lät det och killarna som vi just cyklade förbi hoppa flera meter upp i luften. Då hade Eriks däck fått punka, och jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då. Som om inte det var nog så hade vi ju kollat fel på schemat så vi hamnade på Power istället.  Men som sagt allt belv bra till slut trots två lite komiska missöden.


// Carro //


Kicks julkalender

Jippi , idag var det en bra sak som gömde sig bakom luckan i Kicks julkalender. Har du inte börjar rimma ännu så är det kanske dags att börja nu. Jag använder i och försig inte Lumene smink , men det är alltid roligt att prova något nytt och fylla ut sin sminkväska (som redan är överfull )...

Kicks julkalender

// Carro //

Kicks julkalender

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min projekt kompis ska dyka upp. Under tiden då jag väntar så kan jag prata med andra kompisar i data salen och så kan jag tävla i Kicks egna  julkalender , även fast dagens lucka inte var en så jätte stor överraskning som man kunde hoppas på. I dagens lucka gömde sig ett set från dove. Jag hoppas det kommer lite finare saker snart, så att man blir mer inspirerad av att rimma lite .

Kicks julkalender
Nä nu ska jag passa på att skriva lite på min projektuppgift , under tiden då jag väntar...

// Carro //

Trött

Jag är så trött på att ha mycket att göra. Är trött på att när man mest behöver fråga en person något så är inte personen på sitt rum. Jag är trött på att behöva säga nej när dom ringer från jobbet, jag vill verkligen jobba men har inte tid. Som igår till exempel så satt jag i skolan till klockan 22.00 och trots det så är det lika mycket till att göra. nä nu är det dags att äta lite lunch, sen blir det till att ta nya tag igen. Jag är så trött på att se att andra hinner vara lediga och göra massa annat skoj, jag vill inte plugga en helg till..


// Carro //

Det är så vackert

Har inte hunnit skriva så mycket här under helgen då jag har haft fullt upp med jobb och skola. Sen så har bara dagarna bara gått, tiden går ju så snabbt ibland. Då jag just kom hem från gymet och passerade stan så här i mörkret så insåg jag hur fint det är med allt julpynt, det gör en himla stor skillnad. Här i stan har man satt lampor i träden och shopping centren har också fått sin beskärda del. Vår lägenhet han också bli julpyntad innan advent och dett tack vare att min älskling och hans föräldrar hade energi kvar i helgen, efter sitt julklappshandlande. Det här är vad jag gillar bäst i lägenhet vårt fina hjärta, för det lyser upp så fint.
Det är så vackert

Nä nu ska jag gå och se på Prison Break och dricka glögg samt doppa pepparkakor.

// Carro //

Kicks julkalender

Precis som när man var liten så är det alltid lika roligt att öpnna dagens lucka i adventskalendern. I år har jag fastnat för Kicks julkalander, där man kan vinna både smått och gott. Idagens lucka så kunde man vinna make up kitet Isadora snow glow. Det är inte bara att öppna lucka och hoppas på att vinna utan du måste även komma på ett produktrim. För er som inte orkar rimma kan man ju alltid kolla på Hennes & Mauritz som idag den 4 december erbjuder kunderna att köpa en vit kofta och en basker till de förmånliga priser 149 kr.
isadora
Bild tagen från Isadora.com

// Carro //

Casino Royale

Ska börja med att recensera filmen som jag var på igår.  Filmen som vi såg på var Casino Royale med Daniel Craig i huvudrollen som James Bond.  Ska jag berätta lite kort om filmen så handlar den om hur James Bond får sin 00-status. Sen när han blir befodrad till 00-agent så tar han upp jakten på Le Chiffre, en skurk som ägnar sig åt att finansiera terroverksamhet. För att komma åt Le Chiffre tvingas Bond möta honom i ett Casino och spela poker med mycket höga insatser. Filmen känns mycket tuffare (mer våld)  än de andra bond filmerna och jag tycker personligen Craig gör  bond bättre än någon tidigare har gjort. Det gjorde ju inte saken sämre att han både såg bra och hade sin otroligt blå ögon [snacka om att han var blåögd ibland =) ].


Casino Royale
FOTO: Sony Pictures bilden hämtade från tv4.se

// Carro //

The Guardian

Som jag skrev tidigare så var jag och såg på bio på kvällen igår. Filmen som vi valde att se var The Guardian, vilket visade sig vara ett utmärkt val. Filmen handlade om den legendariska räddningssimmaren Ben Randall (spelad av Kevin Costner ). Efter att han förlorat sin bästa kompis i en räddningsaktion tvingar hans chef honom att ta en paus och istället få en annan tjänst. Han hamnar då på kustbevaknings elit träningsförband för räddnings dykare. Han ska nu lära ut det han kan till de nya elverna, men hans hårda träningsmetoder väcker lite motstånd. Det finns en elev som sticker ut lite extra och det är Jake Fischer (spela av Ashton Kutcher). Sen händer det en massa roliga och tråkiga grejer genom hela filmen. Jag kan verkligen rekomendera denna film, så har ni inte varit och sett den så tycker jag ni ska ta och göra det. Skulle ni inte gilla filmen så kan ni ju alltid gotta er åt alla snyggingar som finns i filmen.


The  Guardian

Nä nu måste jag börja göra mig iordning för jobbet, men fler filmrecensioner kommer och nästa blir James Bond.

// Carro //

En helt sjukt galen dag

Det här har nog varit den mest galna dagen på länge, vet inte riktigt vad jag ska börja någonstans och berätta. Jag utelämnar min fm för där hände det inte speciellt mycket. För dagen börja med att jag försov mig och sen så har jag haft fult upp tack vare det. En bra sak dock var att jag fortsatt få tidningen på morgonen, så någon måste tycka om mig  =)..

På eftermiddagen , snare mer mot kvällen, så bestämde jag mig för att gå en snabbis på stan innan jag och några kompisar skulle gå på bio. Väl på stan så döm av min förvåning så ser jag ett bekant ansikte. Det var en person som jag har gjort två stycken projektarbeten med under min skoltid. Personen hade fått jobb nu och verkade trivas bra- Då jag som snart ( om ca 1 !/2 år )blir utexaminerad student så känns de bra att veta att de finns möjlighet att få jobb efter sin utbildning. Då vi hade pratat färdig var klockan nästan kvar i sju och det var då bara 15 minuter till som affärena hade öppet. Jag insåg då att det inte skulle hinnas med några julklapps inköp så jag passade på att handla till mig själv. Hade tidigare spanat in ett diadem på Friis & Company med rosett på (ett liknande som bland annat Paris Hilton burit, se bild nedan) så det köpte jag. Sen blev det även ett impuls köp på Tessie (en röd silk topp), får skylla det köpet på att det var 30 % rea i hela butiken.

142657-7
Bild på Paris ochNicole

Sen så var det dags att gå på bio. När jag satt och väntade på mina kompsiar som var hemma en sväng och lämna sina skolsaker, så kommer det fram en kille till mig och skakar hand och presenterar sig som _ _ _ _ _ _ _ _   , snacka om jag blev förvånad. Han skulle inte gå på bio utan även han väntade på sina kompisar. Så vi snackade en liten stund och sen så var han tvungen att kila. för att inte komma försent. Helt sjukt alltså allt händer när inte min älskling är här, undrar vad det beror på. För tidigare i veckan så var det en kille som busvissla på mig på gymet. Som sagt vet inte vad som hänt , men det har varit en sju helsike konstig vecka och än är den inte slut...

// Carro //


Tänk redan 1 december..

Nu är det inte många dagar kvar tills jag får ta jullov, om jag räknar bort den här dagen så är det bara 21 dagar kvar tills jag kan ta jullov. Min syster ringde mig imorse och fråga fall jag var ledig imorgon och hade lust att köpa lite julklappar. Tyvärr så går det ju inte då jag ska jobba och på kvällen så ska jag och min älskling och hans föräldrar gå på bio. Vi ska gå och se den nya bond filmen och så ska vi äta mat, det blir nog jätte mysigt. Så det jag ska ägna kvällen åt är att städa och kanske börja julpynta lite smått. Men som sagt får se hur mycket jag hinner, ska eventuellt också försöka hinna ner på stan och köpa en julklapp till min mamma. Fick syn på denna grej imorse och kännde att det här måste jag verkligen köpa till min mamma. Som sagt för att jag ska hinna med allt som jag vill göra så är det bäst att jag sätter lite fart..

// Carro //


RSS 2.0