Sol och gym

Tiden bara rinner iväg tycker jag, nu är klockan snart 15 och jag har inte ens hunnit med hälften av allt som ska göras. Har hunnit med att träna och plugga lite, men är långt ifrån klar med mitt miljö projekt. Kollade tågen inför imorgon också och insåg att jag måste ta 11.35 tåget senast , för sen går inte nästa tåg först vid 15.00. Förstår ärligt inte varför Valborg ska vara så himla stort, jag börjar faktiskt bli riktigt less på alla klämdagar hit och ditt. Jag ska i alla fall jobba den första maj, ska bli riktigt intressant att se fall de kommer några kunder överhuvudtaget.

// Carro //


Plugg

Ja det händer inte så mycket här hemma just nu, mer än att vi hoppas på att få lägenheten. Jag har redan en massa förslag på hur jag skulle kunna möblera. Sen skulle jag vilja byta ut spisen mot en häll spis känns så himla omodernt med en gjutjärns. Sen skulle köksluckorna behövas bytas och hallen målas om, listan kan göras lång på saker som behöver åtgärdas. Fast allt de där är nog lite önsketänkande för att lägga ner alla de där pengarna blir ju inte speciellt lönsamt fall vi inte bor där i flera år.

Som tur var så är det lite molningt idag så jag kan med ett leendet sitta vid datorn och skriva på vårat projekt i miljörätten. Senare idag så är det tänkt att vi ska cykla till Hälla och handla samt titta i affärer. Sen så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska roa kvällen åt för nåt roligt, det visar sig.

// Carro //

BTW

Glömde ju skriva att jag och Erik har blivit erbjudna att titta på en lgh. Den är både större och har en lägre hyran än den som vi har idag. Den nackdel som vi ser redan nu innan vi har varit och tittat på den, är att lgh inte har någon balkong eller något badkar. Men som sagt det är heltklart värd att titta på trots dessa två saker, och på torsdag vid lunhh så vet vi om den är något att ha.

// Carro //


Lugn dag.

Japp imorse var jag så trött när jag klev upp, varför vet jag faktiskt inte. Jag har ju inte precis ansträngt mig i någon större omfattning. Sen klev jag upp och åt frukost och tur var väl det, för klockan 8.20 kom Erik tillbaka från sin jogging runda och sa skynda dig vi ska åka med halv tio tåget. Vi kom med tåget och jag såg till att vi inte behövde springa till det. När vi kom så låg Ida och kollade på film, så hon var kanske inte den mest sociala, men sen så kom hon igång och lekte. Sen så behövde Erik åka tillbaka och mamma skulle hem en sväng. Så kvar blev jag , Ida och pappa. ida och jag påbörjade bygget av en snögubbe, en riktigt läcker sådan som självklart målades i rosa/lila. Sen lånade vi in bröderna Lejonhjärta och så såg vi på film och bara vilade oss. Sen var det dags för dom att äta middag så jag begav mig hemmåt med tåget. Ida ville att jag skulle komma tillbaka imorgon och leka men jag har inte riktigt bestämt mig. jag i och för sig inte speciellt mycket att göra här hemma men det finns fortfarande saker att göra hemma som rör hemmet.  Väl hemma så gick jag förbi affären och så köpte jag tomat soppa, som jag sedan gjorde lite mattigare med korv och makaroner. Nu på kvällen hade jag sett fram emot att se DH men de visade sig att de var dom avsnitt jag redan sett, så nu fick jag lite mer tid att sitta framför datorn.

Lång men händelserik dag..

Ja igår var jag ju på böllop var trevligt, även fast vi inte han äta tårta. Men jag förstår farmor och farfar som inte orkade vara med in på småtimmarna , då tårtan först skulle servaras. Sen imorse så bar det av till bussen som skulle ta mig till gbg. Sen så hade smarta jag så klart råkat glömma biljetten eller bara packat bort den. Så jag blev tvungen att ringa Erik vilket känndes jätte dumt då han och familjen låg och sov. Fast tack vare Erik så löste sig allt och jag kom med bussen. Lite innan 15.00 var jag sen framme i Ggb, och från centralstationen begav jag mig till drottningtorget för att ta spårvagnen. När jag kom fram till Idas avdelning låg hon och sov i sin säng. jag ville inte väcka henne. Va jätte skönt att se henne även fast hon inte riktigt var den vanliga pigga och glada tjej som jag är van att se henne. Sen så hade Ida och jag lite pyssel medan mamma var och handlade. Sen så har vi mest umgås och myst alla tre. Mamma hade köpt prickig korv, godis och juice så de blev en riktigt myskväll. Lite innan elva sa jag god nat till dom och begav mig till Ronald Mc donald hus. Det var så nära att jag knappt han få andas lite frisk luft, sjukhus lukten är kanske inte den skönaste. Nu när jag skrivit klart ska jag ta mig en rundvandring i huset och kanske dricka en kopp te. Har vi tur så får vi ev åka hem imorgon men som sagt inget är säkert. Fas jag hoppas hon får komma hemmåt hon verkar ganska less på endel grejer vid det här laget. För den Ida jag känner skulle inte i vanliga fall gråta över att ta sin medicin.

// Carro //

Trött och ledsen

Ja det är precis vad jag känner mig, förhoppningsvis blir jag lite gladare då jag åker imorgon. Jag var inte ledsen först utan det kom senare på kvällen då jag tänkte på hur sorgsen Ida var. Men nu har jag bokat min biljett så på söndag är jag på väg till GBG. Imorgon ska jag på bröllop och jag har inte ens valt klänning, har två stycken att välja på men vet inte vilken jag ska ta. Den ena är rosa och är hur sött som helst den andra är mörkgrön. Den mörkgröna måste sys men ärligt talat så vet jag inte fall jag orkar att göra det. Nä nu måste jag fortsätta packa, vet ju inte hur länge jag blir borta, så det gäller att packa smart.

// Carro //

Phu

Det är verkligen jobbigt att skriva ut papper, och då har jag inte ens kommit till att ta hål i dem. Till på köpet så glömde jag så klart att skriva ut dubbelsidigt på ena dokumentet, så de gick åt mer papper än nödvändigt. Nä nu ska jag bege mig till instutitionen och fixa det sista. Förhoppningsvis så är jag klar till klockan 9.00 och så hinner jag städa lite innan jag ska till jobbet.

// Carro //

Mycket att göra

Ja så är det nästan helg i igen. jag har hur mycket som helst kvar att göra. Ska försöka hinna skriva klart två stycken seminarium då jag ska vara borta nästa vecka. Imorgon ska jag hinna med  att packa , vilket inte är det lättaste då jag inte vet hur många dagar jag blir borta. Som om inte det vore svårt nog så ska jag jobba imorgon 11-20, så tiden bara rinner iväg. Tills på lördag ska jag ha hunnit sy in min klänning och bestämt vilka skor m.m jag ska ha på bröllopet nu på lördag. På söndag blir det en klämdag ska höra med pappa vad han har för planer. Sen på måndag blir det att åka ner och hälsa på Ida i GBG. För hoppningsvis så mår hon bra och så går det att umgås lite med henne. Sen vet jag faktiskt inte hur länge jag stannar, om allt går som det ska är jag nog hemma mot helgen.

// Carro //

Lunch

Ja för ovanlighetens skull så äter jag lunch hemma. Redovisningen idag blev dock inte riktigt som jag tänkt mig, tror jag kollade allt för mycket i mina anteckningar. Det ska i alla fall bli intressant att se video bandet och förhoppningsvis så lär jag mig något av det hela. Snart ska jag sätta igång och laga lunch och har jag tur så hinner jag med en promenad i det fina vädret. På em sen är det dags för lektion nummer två. Sen på em så funderar jag på om jag ska ta och bege mig till min frisör. Känns som det börjar bli dags för att klippa topparna.

// Carro //

Arg

Idag har jag varit så arg, har behövt sitta vid datorn och plugga när det varit fint väder utomhus. Ibland känns det verkligen som tiden inte räcker till. Fast jag har ju lite mig själv att skylla för det då jag inte pluggade någonting igår. Efter spinningen klockan 17 så blev jag dock lite gladare, för då pratade jag med min mamma. Va skönt att höra att allt var bra där nere och att dom mår bra. Kommer snart och hälsar på men för att jag ska kunna göra det finns de sjukt mycket grejer som jag måste hinna med. Morgondagen kommer bli nervös inte bara för att jag ska hålla föredrag utan för att operationen kommer att äga rum. Självklart så kommer allt gå bra, något annat alternativ finns inte. Nu ska jag fortsätta plugga på inför imorgon, skriver mer en annan dag.

// Carro //


En härlig dag..

Japp idag har jag haft en sådan himla skön dag och varit ute hela dagen. Hmm kanske inte ute hela tiden, för det är lite svårt att shoppa utomhus. Men största delen av dagen har varit utomhus i det fina vår vädret. Först var det bara jag och min kompis sen anslöt sig Mattias och Erik.

image36

På stan köpte jag dessa kolla rosa solbrillor, dom var riktigt billiga kostade endast 29 kr. Vi åt även glass på stan och så gick vi en promenad längst vattnet. Bilden nedan är på mig och Erik då vi satt på en bänk vid vattnet.

me and erko

Nä nu ska vi träffa mina vänner igen, och så ska vi ta oss en öl på någon pub.

// Carro //


Happy

Idag är det en helt underbar dag. jag har fått så mycket gjort och jag blir bara klokare.

Idag har jag varit i skolan och jobbat med vårat projekt. Sen så käkade vi en underbart god lunch. Lunchen bestod av nygrillad hamburgare och äppledricka. Efter lunchen så blev det glass och då var det Magnums nya smak Colombia.

Sen så bar det av till jobbet, där det verkar råda pest eller nåt då nästan hela personal styrkan ligger hemma i sjukdom. Sen tyckte våran otroligt gulliga chef att vi gjorde ett så utmärkt jobb så vi fick två biobiljetter var. Vilket passar förträfflligt då jag inväntar två stycken filmer som kommer i maj, Spiderman samt Pirates.

Känns som mitt Ex-jobb börjar närma sig och ta sin slutliga form. Det är verkligen bra att ha goda kontakter med tidigare kurskamrater. Om allt går som det ska så är jag snart bosatt i England tills hösten. Jag kommer nog få det tufft med engelskan till en början men sen flyter det förhoppningsvis på bra.

Nä nu ska jag gå och lägga mig ska nämligen vara på jobbet klockan 7.00 och då ska jag montera hela dagen =).

// Carro //


Ett brev på posten

Japp hade fått ett brev i brevlådan om att ett stort företag här i stan söker nya medarbetare. Det var till och med undertecknat av självaste personalansvarige. Blev riktigt motiverad av att söka jobbet, för jag vet att jag kan lära mig mycket på att jobba där. Men det är kanske inte riktigt sådan arbetsuppgiter som jag vill jobba med i framtiden. Fast jag ska i alla fall ta och ringa dom i morgon för ytterligare information.

Japp hade fått ett brev i brevlådan om att ett stort företag här i stan söker nya medarbetare. Det var till och med undertecknat av självaste personalansvarige. Blev riktigt motiverad av att söka jobbet, för jag vet att jag kan lära mig mycket på att jobba där. Men det är kanske inte riktigt sådan arbetsuppgiter som jag vill jobba med i framtiden. Fast jag ska i alla fall ta och ringa dom i morgon för ytterligare information.

Japp hade fått ett brev i brevlådan om att ett stort företag här i stan söker nya medarbetare. Det var till och med undertecknat av självaste personalansvarige. Blev riktigt motiverad av att söka jobbet, för jag vet att jag kan lära mig mycket på att jobba där. Men det är kanske inte riktigt sådan arbetsuppgiter som jag vill jobba med i framtiden. Fast jag ska i alla fall ta och ringa dom i morgon för ytterligare information.

Japp hade fått ett brev i brevlådan om att ett stort företag här i stan söker nya medarbetare. Det var till och med undertecknat av självaste personalansvarige. Blev riktigt motiverad av att söka jobbet, för jag vet att jag kan lära mig mycket på att jobba där. Men det är kanske inte riktigt sådan arbetsuppgiter som jag vill jobba med i framtiden. Fast jag ska i alla fall ta och ringa dom i morgon för ytterligare information.

Japp hade fått ett brev i brevlådan om att ett stort företag här i stan söker nya medarbetare. Det var till och med undertecknat av självaste personalansvarige. Blev riktigt motiverad av att söka jobbet, för jag vet att jag kan lära mig mycket på att jobba där. Men det är kanske inte riktigt sådan arbetsuppgiter som jag vill jobba med i framtiden. Fast jag ska i alla fall ta och ringa dom i morgon för ytterligare information.

Japp hade fått ett brev i brevlådan om att ett stort företag här i stan söker nya medarbetare. Det var till och med undertecknat av självaste personalansvarige. Blev riktigt motiverad av att söka jobbet, för jag vet att jag kan lära mig mycket på att jobba där. Men det är kanske inte riktigt sådan arbetsuppgiter som jag vill jobba med i framtiden. Fast jag ska i alla fall ta och ringa dom i morgon för ytterligare information.


// Carro //

Påsken

Japp har haft fullt upp hela tiden.. Då det har hänt så mycket så ska ja kort sammanfatta allt på några rader.
I torsdags så kom jag till Strängnäs för att fika med Mia en snabbis. Sen så lifttade jag med pappa till Södertälje. I S-tälje gick jag sedan på stan medan Minna tog tåget till Älvsjö. Sen mest typiskt av allt när jag skulle åka hem var att batteriet i mobilen så klart tog slut. Men allt löste sig trots allt, men lite jobbigt var det då jag nu inte hade någon klocka att titta på. I fredags sen så åkte jag, Minna och Ida med Tessan på western tävling. Tessan hade med sin hundvalp Lukas som var hur sött som helst. På tävlingen stannade vi hela fm för att sen på em bege oss tillbaka till pappa. På vägen hem så åt vi lunch pizza med pizza sallad. Sen på lördagen så åkte vi till farmor och farfar en snabbis, vi hann vara där i ungefär 20 min. Detta med anledning av att vi skulle åka till mamma och Lasse.  I Strängnäs så kom mamma och Lasse och hämtade oss och våran packning. Sen åt vi påsk lunch. Sen kom Erik över en stund och sen så åkte vi över till hans mormor och morfar som flyttat till Strängnäs. På kvällen var de fest hos tessan och sen utgång på BK. På BK träffade jag tre före detta arbetskamrater samt vå gymnasie kompisar. Sen på söndag åkte vi till mormor och morfar som hade bjudning. Sen på kvällen så ägnade vi oss åt att lösa korsord och så drack vi en jätte god drink till teven. I måndags så satt vi och pratade. Sen så tog vi det lugnt under dagen och var ute en sväng med Bella. På kvällen efter middagen satt vi och pratade samt såg på tv. Idag på morgon så var jag ute och sprang. Sen gick jag ner på "stan " och så kollade jag lite på Veromoda. Såg en snygg klänning i skyltfönstret dessvärre fanns den inte i butiken. Sen så kom mamma och så åt vi lunch på Prinsen. Efter det så kom Katarina och hämtade mig, så jag fick skjuts ända fram till dörren. Hon skulle till Västerås idag och ha lektion så de passade jätte bra att jag åkte med. Nu så gör jag väl inget specielt mer än att fundera på vad jag ska börja med.

// Carro //


RSS 2.0