Tillbaka i skolan och träffat kompisarna

Ja det är redan onsdag och halva veckan har redan gått. I ena projektet är det i alla fall lugnt tills imorgon , fast  fall jag har tur så blir det även lugnt över helgen. I det andra projektet så blir det lugnt efter fredag för då ska vi göra det sista på vårat miljö pm.  Idag har jag faktiskt varit i skolan nästan hela dagen, då jag bestämde mig att sitta kvar på em och jobba i biblioteket.  Jag har även hunnit med att snacka med Maggie under lunchen och berättat om min resa. Jag berättade även historien om restaurangen där vi inte fick betala samt om hur vi hamnade på salsa klubben (jag vet inte riktigt fall hon trodde på mig =) ).  Sen träffade jag även min grupp kompis från förra kursen. Jag skulle kunna prata hur länge som helst med honom, men desvärre satt han och jobbade med sin projektgrupp.  Nu ska jag fortsätta skriva på pm:et för att ha tid att gå med Maggie på stan, och  så ska jag hämta syrrans paket (tror jag) på Ica. Maggie och jag ska även ev ägna oss åt att baka. För hon vill ha lite gott att äta nu när hon fastar och inte äter all mat. Som det är nu kommer jag bli super nyttig om jag följer hennes fotspår. Vilket är bra måste träna mig i form till bröllopet.

// Carro //


Hemma igen

Ja så var jag hemma ige, tillbaka till snön och kylan. Då jag haft det så himla fint med riktigt vårväder så känns det inte vidare roligt. Just nu sitter jag i skolan och försöker hitta en sak till vårat projektarbete. Jag blir verkligen tokig på dom, men förhoppningsvis så har jag rätt och då får dom allt bita i det sura äpplet. För du kan ju inte sänka en anbudskostnad med nästan tre miljoner bara sådär. Skriver mer ikväll om min London resa ska även lägga upp lite bilder fall jag orkar.

// Carro //

Darins kusin

Japp det är faktiskt sant jag har åkt taxi med Darins kusin, ångrar att jag inte tog bilden som bevis. Hade kanske kunnat gett den till kusin då. Komiskt värre och jag som inte ens lyssnar på hans musik. Nä nu ska jag göra mig klar för mera shopping.


// Carro //

Skönt värre

Japp äntligen så är allt klart med del ett av projektet. Jag är inte hundra procentigt nöjd men jag känner inte för att lägga ner mer tid än de andra för att få det perfekt. 

För övrigt så finns det fortfarande saker att göra men då syftar jag mer på allt som ska packas inför resan. Jag steg upp klockan 7.00 imorse för att hinna tvätta , och det var extremt jobbigt då jag inte tvättat på två veckor. Så i fortsättningen ska jag antingen köpa mindre kläder så jag måste tvätta, eller så får jag helt enkelt se till att tvätta oftare. 

Då det var ett tag sen jag skrev så har jag inte hunnit skriva något om vad jag gjorde i helgen. Jag åkte hem på fredag eftermidagen efter att ha suttit och pluggat i skolan (på min lediga dag). När jag kom ditt så hade mamma lagat jätte god tacos som vi åt. Sen hade vi det mysigt på kvällen med chips, dipp och godis. Sen på lördagen så var jag i stallet med Ida, var hur mysigt som helst. På söndagen så var jag , mamma och Ida på badhuset, vilket också var jätte skoj. Sen så åkte jag hem på söndag kvällen och så träffade jag på Maggie på tåget så vi satt och snackade hela resan. Vilket var tur, för Erik är så tråkig att åka tåg med för han ska alltid läsa och då måste jag vara tyst.

Nä nu ska jag kila vidare ska ner på stan och shopa de sista tills imorgon och så ska det växlas.

// Carro //

Jag lever =)

Allt är tipp topp med mig, har bara haft fullt upp därför har jag inte bloggat så mycket det senaste dagarna. Igår så jobbade jag hela dagen så jag var tvungen att ta igen lite plugg tid ikväll istället. Hade så gulliga kunder hos mig igår och så fick jag en alla hjärtansdagsbakelse. Ikväll så gjorde jag ett kort uppehåll i mitt pluggande och gick och solade med en kompis, så nu är jag så där snyggt lagom brun. Hade tänkt se på film på kvällen nu när jag har några stycken stående i bokhyllan men tror inte jag hinner med det. Listan är lång på saker som jag måste göra innan jag åker hem och hälsar på er där hemma. Jag vill ju ha hunnit städat klart allt innför helgen så jag slipper göra det när jag kommer tillbaka på söndag. Nä nu ska jag återgå till mitt pysslande.

// Carro //


Jag ser de snöa

Ja vad ska jag säga, blev en riktig chock då jag drog upp rullgardinen och såg att snön vräker ner. Jag vill faktiskt inte ha någon mer snö, kan inte någon förstå det.  Kommer bli jobbigt att ta sig till jobbet imorgon, hade ju hoppas på att slippa slira runt med cykeln. Men som sagt får se hur jag gör imorgon, kanske är lat och väljer att ta bussen istället. En sak som är säker är att jag nu ska göra mig iordning till att gå till skolan och ha en 30 minuters handledning. Sen på eftermiddagen ska jag gå på stan och så ska jag hämta mitt paket som kommit.

// Carro //

Måndag

Ja så har nästan hela dagen gått , men det har varit en super bra måndag. Har hunnit med hur mycket som helst känns det som, även fast det finns en hel del kvar att göra. Sitter just nu och skriver på mitt miljö PM men det tar fruktansvärt lång tid att skriva då jag måste slå i lagboken hela tiden. Dagen annars började med att jag gick på min fm föreläsning kl 8.15. Föreläsningen handlade om det mest sövande ämen som finns nämligen ISO. Fast som tur var så har vi bara föreläsningstid tills klockan 11.00. Efter klockan 11.00 så han jag knappt innan för dörren innan min kära pappa kom. Han hade med sig en massa grejer bland annat tevespelet (JIPPI, fast har inte kollat om det är helt ännu ). Sen så fick jag ett jätte fint halsband av honom som ska ge tur. Efter att vi lastat av grejorna så begav vi oss ner till stan för att äta lunch, så som vi brukar. Den här gången blev det husmanskost pannbiff och potatis med champinjonsås. Sen så körde pappa mig hem efter vi ätit och så åkte han vidare för att hinna hämta trollungen när hon slutade skolan. Kvällen har jag sedan bara ägnat mig åt att plugga samt sett en kortis på tv, ska nämligen bli bättre på att följa med i nyheterna (tills tidningen börjar komma). Nä nu ska jag runda av och så ska jag se på Sex and the city , som jag alltid gör innan jag sover.

// Carro //

Sista dagen på helgen

Ja ibland går tiden så himla snabbt, känns som helgen bara försvunnit i ett nafs. Har jobbat nu tre dagar i sträck fredag, lördag och söndag. Vilket är både kul och bra för nu får jag in lite exra pengar som kan vara bra att ha då jag ska hälsa på syrran. Nackdelen med att jag har jobbat så mycket är att jag har sjukt mycket att göra i skolan istället kommande vecka. Fast det kan jag ta igen och som tur var så bor jag själv så det är ingen som störs av om jag sitter uppe på kvällarna och smattrar på datorn. Nä nu är det dags att krypa till kojs, så jag är pigg imorgon. För ovanlighetens skull så ser jag framemot morgondagen för då ska jag få besök av min kära pappa.
Natti natti

// Carro //

Jobb..

Ja det är vad jag ägnar mig åt just för stunden, sen så blir det mer jobb ikväll då jag kommer hem för då måste jag plugga. Så det har inte blivit så mycket bloggande från min sida det här senaste dagarna, då jag har haft fullt upp med annat. Nä nu ska jag gå och göra mig iordning för jobbet.

// Carro //


Trött och så himla omotiverad.. bara tänker

Japp är så himla trött och omotiverad, är som att det tidigare dagarnas energi bara runnit ur mig. Fast jag har min egen teori av vad det kan beror på. Min chef ringde tidigare idag och frågade om jag hade lust att jobba imorgon, så nu ska jag jobba 8.00 - 17.00 inte dåligt. Från att ha haft ont om jobb så börjar det bli lagom nivå igen. Ska bli så kul imorgon , har även bestämt mig för att gå till jobbet för att vara extra pigg. Ska ju även hinna med att ha utvecklingssamtal under dagen, är faktiskt lite nervös inför det. Fast respons på det jobb man gör är ju aldrig fel.  Min pappa skulle ha kommit imorgon och hälsat på men som tur var så har jag en sådan förstående pappa som tyckte jag skulle jobba. Han skulle komma nästa vecka istället och hälsa på. Då skulle han även höra fall farmor och farfar hade lust att hänga med, vilket alltid är trevligt. Nä nu är det dags att återgå till RL.


// Carro //

Choklad

Det som är så bra med choklad är att du kan äta det både då du är glad eller ledsen.  Sen finns det ju så himla mycket att välja på. Hade choklad provning för någon vecka sedan och åt en så himla god mörk choklad från Madagaskar. Sen fick du lära dig lite som du inte viste tex att titta på glansen, lukten och ljudet m.m.  Vad lite man vet ibland, så det är alltid kul att lära sig någonting nytt.

Det var bara något som jag kom och tänka på nu när jag satt vi datorn, vår lärare skulle nog kalla de för att reflekter. Tydligen så ska man göra det både före- under - efter.


// Carro //


So Happy..

Yeas nu var resan bokad.. Hoppas resten nu går vägen, och går allt bra så ses vi snart. Fatta vilka fyra härliga dagar det ska bli. En annan sak som gjorde mig glad var att jag nyss fick två stycken matlådor lassange av Katarina. Annars så har min dag hittills mest kretsat runt att sitta i telefon, först var de chefen, sen var de en massa flyg- och bussbolag och sen till familjen.


// Carro //

Äntligen

Japp i helgen har jag fått jobb och det finns nog ingen som är lika glad som jag är nu. Ska bli kul att jobba lite, känns som evigheter sedan. Ska bli kul att träffa lite kunder och att eventuellt få montera någonting. Så den kommande helgen kommer att bli rolig. För utav någon anledning så lyckas jag alltid sysselsätta mig och vem vet kanske blir det kåren på torsdag igen för tredje gången gillt.  En sak som vi ska göra den här veckan är att gå på bio och så ska vi kolla upp om det finns några danskurser.


// Carro //

Heja Sverige Heja Sverige

Japp säger då det, händer inget specielt idag förrutom att jag ska städa klart de sista här hemma. Sen borde jag plugga lite och så vill jag gå och sola. Som sagt  får se hur mycket som hinns med. Borde snacka med syrran också och får jag inte kontakt med henne snart så får jag väl slå en pling .. Nä nu är det skidor och frukost som gäller för hela slanten. Heja Sverige Heja Sverige

// Carro //




En bra dag.. nästan så jag får vårkänslor

Japp har haft en sådan super skön dag, jag kommer snart blir riktigt bortskämd. Ska sammanfatta allt jag gjort det senaste dygnet kort då jag snart ska börja koka lite mat.

* Tränat
* Sett Aco tagit silver
* Filmkväll
*Städat
*Pluggat
*Gått en långpromenad

// Carro //

ArosFortet - För den som gillar att klättra

Gårdagens Kickof  var helt okey. Fast det hade nog varit roligare om man hade haft några att tävla mot. Sen så var vissa saker lite väl lika varandra, då de flesta celler gick antingen ut på att klättra eller att spela nåt spel. Som cellen (se bild) som gick ut på att man skulle ta sig över havet (golvet med sensorer ) med hjälp av en stock som snurrar, två rep och genom armgång. Hade jag haft lite längre ben och varit en riktig klätter apa hade jag nog tyckt att det var roligare. Det var ganska varmt inne i visa celler, och du var tvungen att skynda dig för sen släckte dom lyset. Hur som helst det blev som ett lite annorlunda tränings pass för du blev verkligen varm, så träningskläder är ett måste. Sen vet jag inte om gruppen kom varandra så mycket närmare, det visar sig.

ArosFortet -  För  den  som  gillar  att  klättra
Bilden visar en del av cellen havet.

// Carro //

Frukost semla

Japp, det stämmer det blev faktiskt en semla till frukost. Fast det är inte så illa som det låter. Jag och min kompis åt yogurt och mackor innan. Samt att innan då vi käkade frukost så var vi ute på en promenad och det var så semlan hamnade i våran påse. Semlorna stod precis där man kom in nybakade och klara, vem kan då motstå. Nä nu ska jag tvätta, men skriver mer senare hur det var på Arosfortet och hur kvällen var.
Frukost semla

// Carro //

Vilket jobbigt och irriterande I-landsproblem

Japp så här är det jämt då jag ska gå ut, och ingen har man som kan ge något utlåtande. Hmm ja vad ska jag göra och vad ska jag ha på mig ikväll. Varför ska de vara så svårt, kanske bara borde blunda och ta första bästa plagg.

// Carro //

Chockad

Ja vad ska man säga, ingen kommer tror på mig om jag berättade vem som just öppnade dörren. Min nya frisyr kanske gör underverk, för testa att gömma dig bakom en platt plasma skärm , jag lovar det är inte det lättaste.


// Carro //

Så var studiebesöket avklarat

Japp kom just tillbaka från studiebesöket från den förskola vi var på. Det var en fin förskola och barnen var hur gulliga som helst. Det är så lätt att glömma bort att vi alla har varit så små. Vi gjorde intervjuer med två barn och så gjorde vi en intervju med en fröken. Nu när jag är tillbaka så har jag lite tid kvar till att läsa på instuderingsuppgifterna till dagens lektion. När jag är klar med det så ska jag äta lunch med en kompis. Efter föreläsningen ska jag hinna hem och byta om innan det är dags att bege sig till Arosfortet där vår projektgrupp ska ha våran Kickof. Jag hoppas det blir roligt för det är ett ganska saftigt pris för att vara där i två timmar. Vem vet kanske kan jag plocka fram lite tävlingsinstinkt, men det är nog tveksamt. Jag tycker faktiskt inte att det är så viktigt att vara bäst eller vinna , huvudsaken är att det är kul. Efter Arosfortet är det utgång som gäller på kåren. Så frågan är hur ska jag hinna med allt, får hålla tummarna att dom inte ringer från jobbet också.

// Carro //

RSS 2.0