Hahha ..jag ser ju inte klok ut..

Nä det kunde ha varit värre, sen att inte minen är den bästa är en annan sak. Sen att jag lutar mig åt sidan kan ju vara en anledning till att jag ser lite kort i rocken ut. Hur som helst kåren är aldrig fel, har haft många fina stunder där. Fast vimmel fotografen borde ha haft en bättre kamera, stör mig verkligen på upplösningen på bilden.

Hahha ..jag ser ju inte klok ut..

// Carro //

DN

Japp glömde skriva att min söta mormor och morfar ger mig DN i tre månader. Helt underbart jag har verkligen saknat att ha en dagstidning. Förra gången jag fick den så fortsatte den komma efter tiden gått ut, tyvärr så upphörde det när jag flyttade.  Mormor berättade även en annan rolig sak, haha jag trodde jag skulle dö av skratt. 

// Carro //

Dagen som gått

Japp har haft fullt upp idag, även fast inte dagen började som den borde. Hade ställt klockan på klockan 8 för att jag skulle hinna plugga lite. Jag vaknade klockan 8 av klockan och kännde mig jätte pigg och gick på en morgonpromenad. När jag kom tillbaka från promenaden så tänkte jag lägga mig en stund i sängen innan det var dags för frukost. Jag tänkte bara lösa ett korsord men det blev hela två stycken. Så när jag var klar så hade klockan hunnit bli 10. Då hade jag god tid på mig att hinna plugga lite och äta frukost, men tänk så fel jag hade. Lovade nämligen att träffa en kompis vars kompis bok jag skulle få låna. Det kunde jag inte gå miste om, boken kostar ju hela 500 spänn.  Så istället för  frukost blev det frukost på kåren, ett glas juice och en vanilj bulle.  Sen så hade jag ett långt långt lunch mötet (även fast ingen åt lunch ) hela 2,5 timme tog det. Sen så var jag helst slut men jag träffade på Maggie och vi bestämde oss för att gå ut och äta. Maggie och jag har blivit så lat , ingen av oss orkade laga någon mat. På resturangen hade vi dö kul och då menar jag roligt. Det vattnades döende blommor och ägaren trodde jag skulle planera om blommorna med min bestick. Till på köpet så fick min kompis en cd.skiva. Sen på kvällen nu så har jag ägnat mig åt att läsa in kapitlet till föreläsningen imorgon eftermiddag. För på förmiddagen så ska jag Carro åka på ett studiebesök på en förskola. Så snart är jag nog ikapp dig syrran när det gäller att jobba med barn =)..

// Carro //

Mecenat

Jag väntar och väntar men inte kommer mitt presentkort från CDON snabbare för det. Jag vill verkligen ha det snart, så jag kan köpa lite filmer att titta på när jag sitter någon kväll och bara har det allmänt segt. För nu är det verkligen en tråkig tablå, det enda som jag riktigt följer just för stunden är OC samt Playa del sol. En annan sak som är helt sjukt är att dom ska ta säsongs uppehåll av Uggly Betty, vad ska jag nu skratta åt. Nä nu ska jag fortsätta skriva min projektdagbok.


// Carro //

Varför

Segt värre , ingen motivation till att plugga. Har passat på att beställa ett skärp från Asos istället. Fast nu är jag lite sur på mig själv som inte beställde den snygga hatten.



Varför
Bild från asos.com

// Carro //

Min nya frisyr, jag är som en ny människa

Japp så här ser man ut i håret efter sitt besök. Hade världens gulligaste frisör, så nu ska jag se till att klippa mig hos henne i fortsättningen. Hade aldrig kommit på tanken att klippa lugg om inte hon hade föreslagit det.  Jag är hundra procent nöjd och hundra procent glad. Till och med slingorna som jag så länge varit missnöjd med kom till sin rätt, och frisören tyckte inte att jag skulle färga över dom. Nä nu ska jag återgå till lite mer nyttiga saker , nämligen att plugga.
Min nya frisyr, jag är som en ny människa

// Carro //

Jag har blivit värsta pluggisen..

Japp det kanske finns positiva saker med att bo själv, jag pluggar tio gånger bättre på kvällen då det är tyst och lugnt. Jag stannade kvar i skolan efter jag slutat i hela fyra timmar och pluggade. Sen så blir man inte distraherad av nåt tv-program, då jag inte ens orkar slå på den. Sen så kan jag gå på träningspass som passar enbart mig. Som idag till exempel då jag gick på spinning. Var hur kul som helst och kan inte förstå varför det skulle dröja så länge sedan sist. Till helgen hoppas jag att jag hunnit beställa lite filmer, fall min rabatt från cdon behagas dyka upp någon dag. Så vist är det skönt att bo själv eller försöker jag bara lura mig själv.. hmm..   Det viktigaste av allt är att jag är glad och idag är just en sådan dag. Nä nu ska jag försöka läsa i min julklappsbok jag fick av pappa, innan det är dags att släcka.

// Carro //

Förskolan som pedagogisk verksamhet! Vad tyckte du om dagistiden?

Hahaha måste vara rena rama skämtet. Vist för att jag alltid har tyckt om historia , men som sagt det finns intressantare saker än att höra om kindergarten. Sen till på köpet så försökte vår lek och läranade lärare  få en att känna sig gammal. Antingen så gick jag och syrran på ett "super dagis" eller så var inte dåtidens dagis så illa som det lät på läraren. Självklart så gick jag och syrran på världens bästa dagis där det fanns världens bästa lärare. Vi fick både rita och vara ute i naturen. Vi fick göra egen glastårta då man fyllde år  m.m. och vi hade hur kul som helst. Nä nog om gamla minnen, dags att återgå till sin vardag. Ska ägna mig åt att välja byggmateriel den närmaste tiden. Efter det så ska jag och Maggie gå på stan och så ska vi eventuellt sola. Det kan behövas, somliga har inte lika fint väder som visa andra =).

// Carro //

Playa del sol

Japp någon mer än jag som fastnat för den här serien. Jag brukar inte gilla svenska program , men den här är ju för skön. Vem längtar inte till sol och värme då man ser på programet. Hade det inte varit för att min pappa förra helgen skulle se på serien så skulle jag ha gått miste om den. Med tanke på det så har tiden gått så snabbt, från i söndags då jag, pappa, Kerstin och Minna var tillsammans. Saknar min syster men som tur var så är hon ju inte allt för långt bort.
Playa del sol
Bild tagen från svt.se

Nä nu ska de ses på tv.

// Carro //

Ha ha ha ..

Jag tror jag skrattar ihjäl mig, surfade runt på lite blogg sidor och såg att någon hade gjort reklam för att hyra märkesväskor. Ska man hyra sig en märkesväska så blir det säkert biligare att köpa den i det lång loppet. Nog om det , så vad ska jag ta och hitta på idag, jag har faktiskt ingen anning. Kanske borde ladda upp för filmkväll. Eller så ska jag ta och gå till gymet. Sen kan jag ju alltid plugga om jag skulle känna för det. Nu ska jag i alla fall ta och titta på skidåkning, och apprå på det så såg jag att det skulle vara hästsport ikväll på teve. Det kan jag ju bara inte missa..

// Carro //

Kårpremiär

Så här snygga var vi som vågade oss ut i Västerås. Mycket roligt hände och många roliga bilder togs. Orkar inte skriva allt här bilderna får tala sitt egna språk...


KårpremiärJag och Maggie

// Carro //

Mycket på en gång

Japp dagen kommer bli full späckad med en massa saker som ska hinnas med. Först ska jag hinna gå till skolan och ha ett möte med beställarna i vårat ena projekt. Sen på eftermiddagen så ska jag ha min första föreläsning i Miljörätt. Efter föreläsning så ska jag hinna gå och träna innan alla kommer hit, för jag ska nämligen ha förfest. Efter förfesten så är det utgång på kåren som gäller, för idag är det kår premiär. Så det kommer bli tajt att hinna med allt som jag vill göra, så jag får se hur mycket som igentligen hinns med. Kommer förmodligen inte hinna sitta något vid datorn i alla fall. Nä nu är de dags att käka frukost innan jag ska bege mig till skolan.


// Carro //

Mycket har hänt idag.

Japp dagen började bra, tills jag kom utan för dörren och upptäckte att jag glömt vantarna. Då var det bara att vända och gå och hämta dom. Sen när jag kom till skolan vid ca kl 9 så var läraren inte där , utan hon var fortfarande sjuk. Så nu måste jag se till att få tag på pärmen imorgon, och då är det först till kvarn som gäller. Fast jag tänker inte vara utan kurslitteratur för att läraren inte kan skaffa fram den på något annat sätt. Sen så hade vi lunch möte med min ena projekt grupp , något som drog ut på tiden, så jag missade mötet med min andra projektgrupp. Så jag träffade min ena gruppkamrat nyss , och fick höra vad dom kom fram till. Projektet i ena kursen kan nog bli roligare än jag från början trodde, vi ska i alla fall ha en kick of på Aros fortet nästa torsdag och efter fortet så blir de utgång. Så hoppas vi blir mer samansvetsade efter det.  Nä nu ska jag sluta, för jag Maggie och Jessica ska ta och göra nåt roligt på stan, kanske shoppa , fika eller gå på bio.

// Carro //

Vinter kräver sina resurser

Japp tro de eller ej men imorse var det faktiskt  -13 grader. Så då blev det till att slänga på sig vinter jackan, vantarna och mössan. Sen skulle jag ha ätit lunch med en kompis men det blev aldrig av. Så då passade jag på att möta  Erik vid tåget och så åt vi buffe på kina resturangen. Jag han även med att köpa en grå stickad tröja på Gina tricot innan jag möte upp Erik.
Har länge letat efter ett par vinter skor , och döm av min förvåning så hittade jag faktiskt ett par för ynka 99 kr. Vi skulle åka och storhandla mat och på vägen ditt så passade vi på att stanna till på en skoaffär och då fick jag syn på dessa. Dom är inte världs snygga, men däremot gö varma och får duga tills jag kan börja använda mina stövlar igen.  

Vinter kräver sina resurser
// Carro //

Nu börjas det igen..

Japp sitter här med mitt morgon te och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan gå till skolan. Ska bli kul att läsa en ny kurs och förhoppningsvis så lär jag känna någon eller känner någon på kursen. Sen efter föreläsningen så ska jag äta lunch med Maggie. Efter lunchen så ska jag och Erik åka och storhandla och göra en massa ärrenden. Det ska handlas mat och vi ska ev till Ikea för att inhandla  en byrå samt en Billy cd pelare, så vi kan förvara alla DVD filmer. Erik ska ev åka skidor idag och jag ska ev gå till badhuset för att sola. Fast först får jag se hur mycket det blir att göra i den nya kursen, kanske får en massa läxor första dagen.

// Carro //

En händelserik dag..

Japp idag var jag uppe med tuppen, eller inte.. Tiden igår gick så snabbt. jag kom till pappa igår vid sex tiden och nästa dag (dvs nu i denna stund) så har Minna lämnat Sverige. Resan till Arlanda gick jätte bra, trots att vi halva vägen kröp oss fram i ynka 30 km/h. Sen så gick pappas och min hemresa hur snabbt som helst och jag hann med 12 tåget från s-tälje och slapp då vänta i E-tuna i en timme utan kunde nästan åka raka vägen hem. Nu när jag kommit hem så har jag packat upp mina födelsedags presenter som jag fått av pappa, Kersin och Minna. Lampan som jag fick av Pappa och Kerstin är hur cool som helst den ändrar färger och har en jätte snygg design. Ikväll när jag kommer från gymet ska jag ta och inviga bildredigeringsprogramet som jag fick. Sen ska jag lägga ut några bilder på hur dessa blev. Från mina kära syster fick jag en väska, ett par örhängen och ett hur gulligt kort som helst. Kortet står nu vid min dator, så att jag ska kunna titta på det varje dag när jag sitter här. När jag ser kortet blir jag så glad, för det värmer verkligen, jag älskar och saknar dig också syrran, men va bara lugn jag håller ställningen här hemma =).  Nu då syrran har hört av sig och berättat att hon kommit fram så ska jag ta och gå till gymet.

// Carro //

En fin vinterdag..

Dagen har varit helt okey, har varit ute och promenerat i det fina vinter vädret. Pappa, MInna , Farmor och Farfar skulle ha kommit men bestämde sig för att inte komma på grund av vädret. Vilket jag nästan redan kunde ha listat ut, då jag pratade med dom imorse. Så nu blir det för mig att ta mig till Södertälje istället för att kunna säga hejdå till Minna innan hon åker. Så om en timme så blir det för mig att sätta mig på tåget. Ska ta med mig min ryggsäck med lite saker och så åker jag hemmåt imorgon. Nä nu ska jag se lite på skidskytte, ev så hinner jag se klart loppet.


// Carro //


Burr ..

Japp minusgrader, då är det vinter. Fast en fördel är ju att snön ligger kvar och det är riktigt fint. trots några kala fläckar här och där. Planer för dagen är inte så många , ska gå till gymet annars så händer det inte specielt mycket. Gick en stund på stan igår, men det var inget roligt som jag hittade. Längtar faktiskt till lite sol och värme för det finns så snygga skor att ha under vår och sommar halvåret. Har letat länge nog efter en ny rock samt ett par sjysta vinterskor. Nä nu ska jag börja göra mig i ordning för dagens träningspass.

// Carro //

Vilken skön dag jag har haft..

Är så skönt att vara lite ledig, men på tisdag drar allt igång igen. Jag har hunnit göra hur mycket som helst under  dagen utan att ens känna mig stressad. Vi funderade även ett tag på att ta en sthlm resa imorgon lördag , men kom fram till att vi lika gärna kunde åka nästa helg. I helgen vore det ju roligt fall vi fick lite snö, får då kan vi ev åka skidor i veckan, för jag är fortfarande sugen på att köpa mig ett par. Kanske är det från att ha sett ACO åka som fått en sugen att plocka fram skidfärdigheterna. Fast som sagt får se vad som händer. Nä nu ska jag se på tv och sen vi nio ska jag se på Brandvägg.


// Carro //

Tenta resultatet har äntligen kommit..

Gårdagskvällen var så mysig, är så kul att se mamma , Lasse, Ida och Tobias. Fick sådana fina presenter även fast visa tycker att det var pensionärsvarning över den ena.  Ska bli bättre på att komma hem och hälsa på. Jag har ju även lovat att hjälpa till att måla, vilket ska bli kul.
Så har man fått sitt ena tenta resultat och jag är så nöjd. Jag fick döm av min förvåning en 5 , och det trodde jag aldrig. Så stressad som jag var samt att jag inte använde hela tiden till för att skriva på tentan. Den nya terminen kunde inte börja bättre, än så här. Sen får vi se hur det blev med tentan som jag skrev i onsdag, har jag tur så klara jag den och har jag otur så missar jag den med typ en poäng. Nä nu ska jag fortsätta tvätta och sen så ska jag faktiskt gå på stan samt gå till biblioteket och läsa tidningar.

Ledig...

Äntligen... Så var tentan skriven , nu ska jag se till att fira min födelsedag ordentligt och äta lite gott... Sen så passande börjar Oc idag. Så nog finns det att göra.. Tiden går för snabbt ibland.. Känns lite tråkigt bara att snart så åker min syster iväg. Kommer sakna henne något så grymt mycket. Hoppas bara hon sitter på msn lika ofta som hon brukar.

Nä nu vankas det kyckling... så gott.


// Carro //

Trött som få..

Ja de kan verkligen vara tråkigt att vara student, särskilt när alla bara pluggar och pluggar.. Själv så har jag det inte mycket bättre. Det är så mycket som jag inte hinner med för tillfället. Sen är det så mycket som jag skulle vilja göra men inte hinner med. Fast i år ska jag i alla fall se till att göra nåt storslaget av min födelsedag. Nä nu ska jag laga till receptet som jag hittade på nätet, har verkligen saknat att inte laga mat de senaste dagarna.

// Carro //


Jippi ..

Idag har jag kommit ifrån plugget lite, har jobbat nämligen. Var så kul att se alla på jobbet, och få montera lite =). Ska jobba imorgon, fast sen får det vara slut på det roliga och då är det dags att återgå till pluggandet. Nu ska jag bara invänta att maten är klar och sen blir det till att att roa sig med min bok.

// Carro //


Hemma

Ja så var jag hemma igen. Det är både roligt och tråkigt på en och samma gång. Det  tråkiga är att jag måste börja plugga nu igen och de roliga är att jag kan gå till mitt gym.  Det är även tomt att länna alla där hemma har varit så skoj att vara hemma. Nä nu är det dags för lunch.


// Carro //


RSS 2.0