Facebook

Hahha ja vad ska man säga, det är rena djungeln där ute. Nä nu ska jag göra mig iordning för att kunna åka till sthlm.

// Carro //

Delade känslor

Hmm fast det heter kanske att man har blandade känslor. Hm dagen har i och för sig varit bra, även om det har varit ganska lugnt på jobbet. Träffade på en kompis, som inte hade väntat sig att se mig där. Sen så har jag ju världens gulligaste arbetskamrat som gjorde dagen lite roligare. Just nu känner jag mig lite seg, men det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag var uppe klockan 6 för att gå till gymmet. Det var jag och de " äldre " som hade orkat upp. Nu ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, ska väl fixa lite tills imorgon och sen får vi se. Hade velat gå på mälar Rocken men de är inte någon som är sugen på att hänga på.. Så kvällen får väl ägnas åt tråkigt hushålls sysslor, jag kan ju alltid packa lite flyttlådor för att skingra tankarna lite.   

// Carro //

Me just me

Ja och jag kommer absolut inte ändra på mig för att passa in. Sen får andra tycka va dom vill om mig och ****.
Min dag har annars varit helt toppen, har hunit med hur mycket som helst, dock inte att diska men de kan jag ta imorgon. Jag bara älskar mitt jobb schema som jag har just nu, jag jobbar 9.00- 17.00 varje dag, vilket betyder att jag kan gå till gymet efter jobbet =). Sen har jag världens gulligaste kompisar som tar hand om mig då Erik inte är här. Igår  fick jag både mat och låna filmer av en kompis, vilket jag är jätte tacksam för. Det ända som är synd är att sommaren verkar gå så fort, det är inte långt kvar tills jag får semster, och då väntar segling i skärgården. Sen kommer min kära syster hem snart, jag längtar efter henne ofta.

// Carro //


Jobbigt att välja midsommarklädsel

Hmm ja snart så bär det iväg mot mina hemtrakter. Jag hatar verkligen att packa, jag tar antingen med mig för mycket eller så tar jag med mig helt fel kläder. Nu ska jag när som helst kila iväg till gymet, men det känns som det finns tusen saker till att göra före jag gör det. Orkar inte skriva något mera just nu.

// Carro //

Student firande ..

Ja idag ska jag på student uppvaktning, ska bli hur kul som helst. Men först ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig. Sen ska jag försöka hinna städa lite, samt sola lite innan det är dags att bege sig till tåget. Förresten är så skönt att vara lite ledig nu i några dagar innan jag börjar jobba nästa vecka.


// Carro //

Rolig helg

Nä inte specielt spännande. Idag ska jag endast ägna mig åt miljörätten och förhoppningsvis så går tentan bra imorgon. Sen på tisdag är det dags för den andra tentan, som jag har pluggat flitigast på och förhoppningsvis så lönar sig allt hårt slit. Sen har jag bara en hemtenta kvar att skriva som ska vara inne på torsdag. Så efter torsdag så börjar mitt sommarlov och jag har redan en massa saker planerade. En sak som jag ser framemot är min veckas segling med mamma och Lasse och Ida. Nä nu är det dags att ägna sig åt nuet.

// Carro //

Janne Norman- kläder

linnet

Det får bli ett kort inlägg idag, då jag har så mycket att göra. Skulle lägga in bilden på de andra sakerna också som jag köpte, men det blev nåt fel vid bifogningen.

// Carro //

RSS 2.0