Arg

Ja det är precis vad jag är och blir när jag tänker på det. Ska kanske inte slösa energi på att vara arg, ska försöka luska lite mer.  Nu ska jag ta och göra mig iordning ska på tenta fest före tentan =) .. Men vad ska man göra då dom lagt tentan på en söndag, inte kan jag sitta hemma helt själv. 

// Carro //

Ballerina Minimuffins

Ballerina Minimuffins

Japp så här såg den ut och den var väldigt flottigt både inuti och utanpå. Sen påminde muffisen inte ens om kakorna i smaken. Nä ursch är ingen ny favorit för mig trots att den inte var torr som muffins brukar kunna vara.

// Carro //

Ett tag sen.

Ja det var verkligen ett tag sen som jag skrev här. Har gjort så mycket annat så jag knappt har haft tid eller ork att sitta vid datorn. Nu märks det verkligen att våren är på väg, idag och igår satt jag på balkongen och solade. Har nog världens bästa balkong som är lite inbyggd så det är alltid helt vindstilla om du sitter längst in. Sen så har jag varit på badhuset och simmat med en kompis. Nu sitter jag vid datorn och funderar på om jag ska gå på en modell uttagning eller inte. Det vore verkligen jätte roligt , men det känns även lite mindre roligt fall dom gör något med håret som du inte gillar. För helgen har jag inga speciella planer ska väl tenta plugga lite och på fredag ska jag jobba. Ska bli hur roligt som helst att jobba, ska nämligen få lära mig en ny avdelning. Snart så är det inte många dagar kvar till påsk, jag längtar verkligen. Ska bli skönt att få vara hemma under en lite längre tid.

// Carro //

Onsdag

Ja nu är det inte många dagar (drygt 7) kvar tills det blir lite ledigt för mig. Påsken närmar sig med stormsteg, och då ska jag försöka komma hemmåt en sväng och hälsa på. Här i Västerås är det annars fullt upp med både plugg och lite jobb har det blivit för den delen också. I helgen ska jag sitta barnvakt och så förhoppningsivs hinner jag även med att hälsa på min farmor och farfar. Min kära syster kommer hem en sväng så jag lär få några härliga dagar med båda mina kära systrar.

// Carro //

Nästan_en_veckas_ledighet

Japp sitter just nu och kolla igenom min kalander och såg då att jag för ovanlighetens skull  kommer att ha "påsklov". Undra vad jag ska ta och hitta på då för nåt spännande. Hoppas de dyker upp nåt roligt. För jag tänker inte sitta hemma i min lägenhet och bara plugga.


// Carro //

Super helg..

Ja det var länge sedan jag gjorde så här mycket när jag var ledig.

I fredags så satt jag i stort sett hela dagen och pluggade, det enda avbrott jag gjorde var när jag var och handlade, åt mat och då jag gick och la mig. Jag fick otroligt mycket gjort, så nu har jag nästan ont om saker att göra. =)

I lördags så ägnade jag förmiddagen åt att studera, denna gång var det miljörätt. Sen på eftermiddagen så kom Jessica till mig och så gick vi till badet. Vi var på badet över 2 ,5 timmar, så det han bli ett antal längder. Efter det så åt vi mat och bara satt och snackade. Vid ungefär nio kom vi på att det kunde vara roligt att gå ut på ett nytt ställe här i stan, där dom denna kväll skulle ha rock tema. Det blev en sjuhelsike rolig kväll, och vi var väl mest på dansgolvet hela tiden. Den mest roliga dansen blev när dom spelade Snövits musik , har aldrig svängt armkrok med så många människor. Sen så var vi på efterfest hos en jätte trevlig person. Vi fick god mat, färsk pasta och qourn bitar stekta i tryffel olja. Vi satt sen resten av kvällen bara och snackade samt lyssnade på musik. Klockan 7. 00 dagen efter så gick vi hemmåt. På vägen hem inhandlades frukost som bestod av färskt bröd.

Sen ägnade jag mest söndagen åt att mest ta det lite lugnt, såg lite på tv och så läste jag lite i min bok. På kvällen skrev jag klart det sista på seminariumet. Då det inte gick något bra på tv så så gick jag och sov, tidigare än jag annars gör.

// Carro //


Saknar_mycket ..

Japp idag har jag saknat vissa saker sjukt mycket.  Jag tänker oftast på hur kul jag har haft tidigare i mitt liv och hur det har förändras. Saknar alla gamla fester med mina kompisar, min gymnasietid, djuren, min syster, att göra familje saker, vara på västusten på sommrarna, umgås med släkten m.m.  Snart så kan jag inte bli mer vuxen än jag redan är. Ska gå på möte imorgon om lägenheten, ska bli kul att se vad den kommer att kosta. Fast inte för att jag har lust att köpa den, för tänk att behöva vara bunden,  jag vill vara fri ett tag till. Kunna ta vilket jobb som helst utan känna mig bunden till en viss plats.

Ska sova nu skriver mer imorgon om hur helgen varit...


// Carro //

Morgonpigg??

Japp det måste jag vara, kom i säng efter klockan två men känner mig helt utvilad. Fast jag tror det är bra att göra någonting annat än att bara sitta med näsan i böckerna. Träffade sjukt galet roligt folk, men musiken får jag göra tummen ner för. Idag så får jag arbeta igen det som jag missade, men det ska inte vara några problem. Nä nu ska jag återgå till studierna, ska nämligen på handledar möte. Efter mötet ska jag ta och äta frukost, var nämligen lite ont på sånt hemma hos mig.

// Carro //

Ursch..

Jag är så himla seg just nu, fattar inte varför jag aldrig kommer i säng i tid. Har precis tittat på Desperat housewifes längre tid än jag borde ha gjort. Fast det är ju en ruskigt bra serie och det går nästan inte att sluta titta.  Sen så är det så himla skönt att ha datorn på och höra på musik. Jag är inne i en musik period just men, fast det är kanske inte så konstigt då musiken gör mig så himla glad. Imorgon så ska jag ta tag i lite saker och verkligen se till att göra något åt dom. För jag kan inte bara gå runt och tänka, jag måste få veta... Saknar syrran att snacka med, för hon har alltid så sköna kommentarer. Nä istället för att sitta här skriva ska jag sova lite så jag är utvilad imorgon. Imorgon så gäller det, då får jag veta fall jag klarade kursen som jag gick innan jul. Känner mig lite nervös för det, men jag har läst på så jag hoppas det ska gå bra. 
Natti natti 

// Carro //  

Ja en ny dag..

Japp , men gud vad jag var trött imorse, men som sagt det var det värt. Imorgon så är det utgång, ska bli hur kul som helst. Nu återstår det bara att komma på vart man ska bege sig , för att undvika de största  hordarna av ett gäng galna ungdomar.  Nä nu ska jag fortsätta skriva om ryggsäckar, är så spännande =) .

// Carro //

Kommer sova gott ..

Japp , just nu känner ja mig så himla glad.


...Vind, vatten en sol mitt i natten.. ..........
.....himel och hav .................
........gråt och skratt ..............
drömmen som jag drömmer varje natt.. ...

...Jag hoppas och jag längar...

Nä nu ska de ses på film.   Så somnar jag kanske!

// Carro //






haha

Fick nog igen för det som jag skrev, för nu gick larmet.   Jobbigt ljud som stör min musik.

// Carro //

Skadeglad jag??

Hm inga kommentarer, men som sagt som jag brukar säga. Synden kommer straffa dig..
Nä ska nu förbereda mina intervjuer med mina vänner.

// Carro //

Hm här händer det inte så mycket

Ja så har helgen gått mot sitt slut, och så sitter jag här ensam igen. Det är lite jobbigt att inte kunna planera sina helger om jag skrivit upp mig för att jobba. Hur som helst var på Ikea i fredag och handlade lite till lägenheten. Igår så tog jag det bara lugnt. Hade tänkt gå och träna men kände av lite i halsen, så jag avstod. Idag så har jag faktiskt inte gjort nåt mer än plugga och tagit en promenad. Hade  tänkt se på film ikvällen, men vet inte fall jag orkar det.  Imorgon så bär det av till skolan igen, och på onsdag så får jag äntligen veta resultatet på kursen. Känner mig faktiskt lite nervös över det , men de blir nog bra. Sen på torsdag ska jag förmå mig att bege mig på boxningen. bättre träning får jag leta efter. Kör jag på i det här tempot har jag snart en body builder kropp =). 

// Carro //

Osynlig

Japp så känns det efter min dröm i natt, jag vet inte varför jag ens kunde tänka den tanken. Eller vet jag det?? // Carro //

RSS 2.0