Lite svalare väder.

Ha faktiskt hunnit med en hel del idag, varav en av sakerna var att sola. Efter att a legat i solen så kände jag för att svalka mig lite så jag köpte en isglass påvägen hem. Men nu på em har  blivit moln på himlen, och ett tag trodde jag att de skulle bli åska, men de verkar de inte bli, vilket är tur. För annars skulle jag inte kunna höra på musik via datorn. För övrigt så är jag enormt hungrig, och de är flera timmar innan älsk kommer hem, så jag får väl ta mig en frukt eller något. Bjuder på en bild på mig själv idag. Den är kanske inte av den bästa kvalitén då den är tagen med en mobil kamera.

 
Nu skall jag göra lite vettigare saker än att sitta vid datorn.

// Carro //

Morgon BRAK

Japp älsk vill vist återuppliva sitt militära liv, och har bestämt att vi skall göra morgon BRAK, varje morgon. För er som inte vet så går det ut på att aktiver buk, rygg, armar och knän. Skall bli kul att se hur länge de håller i sig, men förhoppningsvis ett tag iaf. Men nog om det är fint väder och jag skall snart göra mig klar för att ligga ute och sola någon timme, eller snarare så länge jag står ut i värmen. Men jag har iaf förberett mig genom att dricka någon lite vatten. Sen efter de så skall jag och älsk äta lunch buffé på stan innan han börjar jobba. Sen om vi hinner så skall vi gå på bio ikväll när han slutat jobbet. Så ser iaf mina planer ut för dagen.

// Carro //

Middag..och project runway

Ja dagen har gått fort, trots att jag varit ensam hela dagen då älsk fick hoppa in extra på jobbet. Men som tur var så har jag katten som sällskap här hemma, som följer mig som en liten hund. Blev sen middag idag igen då älsk inte slutade först efter 20.00. Till middag hade jag lagat spagetti och köttfärssås, enkelt men ändå gott. Har inte hunnit med som mycket som jag borde idag, men de blir till att göra resten imorgon. Men nu närmast så är de tv på gång, skall se på project runway på tv. Bara älskar den serie, har alltid önskat att jag vore sådär duktig på att sy. Och i reklam pauser kan man ju passa på att göra något nyttigt som att plocka lite här hemma =)

// Carro //

Paket på posten..

Ja idag har de varit mycket på morgonen så har inte hunnit skriva först nu. Lite efter tio ringde de på dörren och jag började undra vem de var då jag inte väntade något besök. Men de visade sig att den gulliga brevbäraren hade tagit med mitt paket från Nelly istället för att ge mig en avi. I paket så låg ett par Hanky Panky trosor (som är min nya favorit) och en tröja från Amplified. Har redan en sedan tidigare och bara älskar deras stuk med utåtinvända sömmar.  Så här ser den ut iaf för den som är nyfiken.



Sen kunde jag inte låta bli att lägga in en bild på den goa katten, kommer blir svårt att lämna tillbaka honom.



Men nu är de dags för lunch. Vad har ni ätit för något till lunch?

// Carro //

Ursch för moln..

Ja nu så blev de till att gå in igen, blev för mycket moln på himlen för att jag skulle vilja vara ute. Sen så har jag inte ätit lunch ännu så de pasade ganska bra. Var lite komiskt när jag kom ut i parken så var de tre akrobater där och tränade. Så jag fick lite gratis underhållning ett tag tills dom tog sin bandspelare och gick iväg. Sen blir jag nog så illa tvungen att fortsätta att plugga lite efter lunchen, fall jag skall hinna gå på boxningen ikväll. Men nu först lunch. Kommer att äta räksallad för den som är nyfiken.



// Carro //

Sol idag igen..

Ja finns inget bättre än när det är fint väder. Igår på kvällen var jag och en kompis ute på björnö och badade. Är så skönt att ta sig ett kvällsdopp, och det passade ju perfekt nu när hon hade bilen med sig. Få se om de blir till att ta sig en vända idag också efter att hon slutat jobbet. Men jag kommer nog att ligga en liten stund i solen nu på dagen också. Men då jag inte har något sällskap så blir det till att ta med sig boken jag för stunden läser.

 
Bilden är lånad från Bokus.se

Boken handlar om Sigmund Freud som är på besök i Amerika. Samtidigt som han besöker landet så råkar en rik flicka ut för en föröver som stryper och torterar henne. Vilket gör att hon inte överlever. Lite senare så råkar en annan tjej ut för samma öde, men överlever och nu tror man sig vara mördaren på spåret. Men de visar sig att hon först tappar rösten och sen så minns hon inget av attacken. Än så länge är de en väldigt bra bok, med en blanding av historia och en spännande klurig mordgåta.

Nog om det nu är det dags att börja göra sig klar.


// Carro //

Första semesterdagen..

Känns helt underbart skönt och faktiskt lite tråkigt då jag inte får träffa kollegorna. Men vi lär säkert hitta på något i dagarna. Gårdagen var iaf hur mysig som helst, efter jobbet samlades vi och åt medhavd middag. Sen blev de lite kubspelande, och för den som undra så förlorade mitt lag. Men inte för att de gjorde mig så mycket, då jag inte är någon dålig förlorare.

Planerna för idag är inte så stora, blir nog lite städning på kvällen och sen så skall älsk och jag ta oss en långpromenad innan lunch. Hade även tänkt ringa min kompis som jag inte pratat med på evigheter, vill höra hur hon haft de på semesterna. Sen får vi se vad som händer. Men nu skall jag gå och göra mig klar för promenaden.

// Carro //

Sista dagen..

Jippi idag är de sista dagen jag jobbar, innan det är dags för mig att ha semester. Vilket både är både lite synd, för de betyder ju att sommaren börja gå mot sitt slut. Men nu skall jag börja göra mig klar för jobbet, blir kanske ett längre inlägg ikväll.

// Carro //

Sommarbilder.

Ja finns inget bättre än mysiga sommarkvällar. Det som saknas är lägerelden var så otroligt mysigt att sitta vid den tills in på små timmarna.





Tyvärr så känns de som att sommaren går allt för fort. Jobbar nu i helgen och sen har jag semster. Vilket skall bli otroligt skönt. Då det finns hur mycket som helst här hemma som inte hunnits med nu när vi båda jobbar. Men nu närmast på tur står matlagning tills när Erko kommer hem. Även om en annan inte blir så värst hungrig i den här värmen.

// Carro //

Jobbet..

Ja idag är att de dags att bege sig till jobbet igen. Känns lite tungt när det är så fint väder, men som sagt hinner nog sola lite under min semester förhoppningsvis. På morgonen så har jag provat selen på katten. Har en sådan här som visas på bilden nere, fast den är i blått.

Bild lånad från: http://www.zoosajten.se/default.aspx

Det gick faktiskt överförväntan bra att få den på katten och han protesterade inte så hemskt mycket. Får se hur de blir ikväll, skall pröva att ha den på honom igen då, fast under en lite längre stund. Har jag tur så vänjer han sig någorlunda snabbt vid den så att vi ev kan testa att ta en promenad nästa vecka. Men nu skall jag slita mig från datorn och börja göra mig klar för jobbet.

// Carro //

Redigera kort..

Har lite tråkigt, så jag passade på att redigera ett kort iPhoto, och det tog endast 5 min att spegelvända bilden, fixa en ram samt retushera lite. Så här blev resultatet iaf. Nu skall jag göra mig klar för kvällen så jag orkar upp imorgon till jobbet.



// Carro //

Lång dag på jobbet

Ja dagen har känns som om den varit otroligt lång. Men som tur var är så kan jag inte se ut på avdelningen, vilket gör att man inte tänker på det vackra vädret utanför. Är inte lång tid kvar tills jag har semester, vilket skall bli otroligt skönt. Men tills dess får jag passa på att njuta av varma sommarkvällar. Bjusar även på ett foto på mig på när jag är på min kompis bröllop.


 
Nu skall jag fortsätta att kolla mailen aå jag hinner klart innan sporten börjar.

// Carro //

Gårdagen och dagen.

Igår var de en helmysig kväll. Vi var ett gäng från jobbet som bestämde oss för att gå på bio och äta en bit mat. Filmen vi såg blev MAMMA MIA (och den har jag recenserat i tidigare inlägg). Efter bio så drog vi till ett uteställe, där vi satt och snackade ett tag till runt kl 01.00.  Så idag var de lite segt att gå upp, hade först tänkt försöka vara på gymet vid 6.00. Men de blev inte så mycket av det. Kanske hinner med en promenad efter jobbet ikväll istället.

Ja det är så typiskt det är jättefint väder idag och självklart så jobbar jag denna dag. Men har jag tur så håller vädret i sig några dagar framöver. Finns i alla fall en fördel med att jobba och det är att man behöver inte oja sig över vad man skall ha på sig. Då de endast på jobbet är tillåtet att använda sina arbetskläder. Nu skalla jag borsta tänderna skriver något ikväll.

// Carro //

MAMMA MIA

Vilken härligt film, jag blev positivt överraskat förvånad. Hade tidigare varit lite skeptisk till att se en film som nästa innehåller enbart sång. Skall dra lite kort om handlingen till filmen.

Filmen handlar om en ensamstående mamma Donna som har en dotter Sophie som skall gifta sig. Dottern vill att sin far skall överlämna henne. Men det finns ett problem att hon inte vet vem hennes far är. Så hon bjuder in tre stycken män som alla skulle kunna vara hennes pappa. Sen så leder det ena till de andra...

Var i alla fall en bra och härlig film och vissa stunder fick man faktisk rysningar när dom sjöng. Så har ni inte sett denna film så tycker jag att ni skall göra de. Men det krävs förstås att man inte ogillar ABBAs låtar för att uppskatta den.

// Carro //

Så slutar du bita på naglarna.

Japp de är så sant, har i över 20 år varit nagelbitare och det är först nu som jag har mina egna naglar för första gången på väldigt länge. Jag har under de senaste månaderna gått regelbundet och fixat min naglar och idag tog jag bort tippen av förstärkning. Så nu har jag mina egna naglar som endast är förstärkta med biosculptur.



Jag känner mig inte annat än stolt, och kan bara säga att för mig har de varit värt pengarna. Nu skall jag sätta mig ute i solen och läsa. Sen så blir det till att ev träna fall jag hinner innan det är dags att möta upp lite vänner för middag.

// Carro //

Hancock

Var en läsare som undra fall jag tyckte att filmen var något bra. Jag måste säga att den var helt okey, men ingen tio poängare precis. Var roliga skämt och han hade riktigt bra superkrafter om än något klena jämfört med tex superman. Men gillar man komedier och inte ställer så höga krav på action delen så kommer man nog älska den film. Sen som en kollega på jobbet sa att "filmen kan inte vara dålig då Will Smith är så snygg".

// Carro //

Mycket att göra..Hancock

Idag har det varit hur mycket som helst att göra. Har varit på jobbet hela dagen och nu har jag precis ätit pannkakor. Är en välidgt stor skillnad att ha en katt i huset som kommer och möter en när man kommer hem. Han är helt enkelt hur gullig som helst än så länge iaf. Vid 21 skall jag och älsk gå på bio, blir Hancock. Hoppas den är bra, men innan bion blir de till att ta ut linserna efter att ha haft dom inne hela dagen.

// Carro //

Kattvakt

Imorgon så blir vi kattvakt åt världens goaste katt. Hoppas han trivs hemma hos oss i våran lgh.

Idag så har de varit full rulle. Innan jobbet flängde jag runt på tre stycken elektronik kjedjor för att hitta essenser till min Soda Streamer. I sista butiken så hittade jag iaf en essens, då var klockan 20 över och jag började vid halv. Men jag han i tid trots allt. Nu så håller jag på att laga mat, blir lax och potatis. Skall börja steka fisken nu.

// Carro //

Ingen frukost hemma..

Det är så typiskt att min frukost alltid tar slut medan älsk aldrig råkar ut för de samma. Kanske beror på att han alltid har flingor hemma för ett helt kollo samt att mjölk alltid finns hemma. Så nu funderar jag på vad jag skulle kunna tänka mig att äta till frukost. En sak är säker iaf och det är att de blir en kopp te, för de dricker jag nästan alltid varje morgon.
När det gäller planer för dagen så är de som vanligt jobb som står på schemat. Känns som de här sommarveckorna har bara försvunnit. Nu är det inte lång tid kvar tills jag börjar på mitt nya jobb. Innan jobbet idag skall jag försöka hinna förbi expert och köpa lite essenser till pingvinen. Men nu blir det te kok har varit hungrig allt för länge redan.

// Carro //

Evigheter sedan sist

Japp när jag jobbar varje dag, så orkar jag inte starta datorn klocka 10 på kvällen. Har iaf haft myckt under de dagar som har varit. Var på bröllopsfest i lördags hos en gamal vän. Var jättelyckat och dom var hur snygga som helst ihop hela familjen. Där blev jag kvar ett bra tag in å kvällstimmarna. På söndagen sen blev de långpromenad med mamma och söta Bella. Se så hade vi mysig familjemiddag. Sen så var Lasse så snäll att jag fick köra hem, vilket var roligt. Tyvärr så blir det inte så mycket körning för min del då vi inte äger någon bil.

Idag så har dagen bara rullat på har varit på gymet och väntar nu på att maten snart skall bli klar (vilket lär dröja minst 1 h). Imorgon så skall jag inviga min pulsklocka fall de inte regnar allt för mycket och sen blir det jobbet igen som vanligt. Men nu vankas de frukt..

// Carro //

SATC filmen..

Filmen igår var verkligen JÄTTEBRA, även fast slutet var väntat. Hela filmen kändes som ett långt avsnitt på tv. Idag så är det jobbet igen, sitter och väntar på att älsk skall bli klar så att vi kan äta frukost tillsamans. Men nu skall jag koppla ifrån mig och kolla tågtider till imorgon, så jag kan meddela min mamma vilken tid jag kommer.

// Carro //

Har handlat igen lite för bröllopet..

Känns som jag inte gör annat, har iaf bestämt mig vad jag skall ha på mig på bröllopet. Blir en klänning och och ett par svarta skor. Har även köpt små söta turkosa rosor att sätta i håret för att få lite färg. Sen inhandlade jag kortet så nu är allt fixat återstår bara att ta sig ditt. Idag är de full rulle skall hinna äta också innan jobbet, och efter jobbet så blir de bio med tjejerna. Vi skall se SATC filmen, så jag hoppas den är bra. Men nu först skall jag göra mig iordning, så jag har en sak mindre att fixa.

// Carro//

Surt..

Erik fick sitt paket idag med de som han klickade hem i söndags. Själv väntar jag fortfarande på mitt, när jag gick in på sidan stod det ev att de skulle komma imorgon, så jag hoppas på det. Nu skall jag göra mig klar för jobbet och försöka hinna gå en liten promenad innan, då det för ovanlighetens skull är sol ute.

// Carro //

Mitt senaste inköp..

Igår så passade jag på att handla lite via nätet, var ett tag sen sist. Så nu så sitter jag och väntar på att denna skall komma hem till mig.

 
Bild från sodastream.se

Nu skall jag göra mig klar för jobbet.

// Carro //

Lite bättre väder som är lämpat för att..

ja ta en liten vända ut på stan och spendera lite pengar. Det är iaf vad jag hoppas att folk tänker idag så att vi får mycket kunder. Igår ägnade jag nämligen hela sisten timmen på jobbet åt att städa, som viserligen är viktigt men inte vidare roligt. Nu skall jag börja göra mig iordning så jag slipper stressa iväg till jobbet, är inte kul om man kommer fram helt svettig efter cykelturen.

// Carro //

Varit ute och promenerat.

Ja det är så skönt att inte behöva jäkta innan jobbet. Sen så är det underbart att gå en promenad på morgonen innan frukost, för då blir jag lite extra hungrig. Det fina vädret gör det betydligt lättare att komma upp på morgonen, men tyvärr verkar det inte hålla i isig. Nu skall jag gå och göra mig redo för jobbet.

// Carro //

Så var Power meet i stan

Japp fick slutat jobbet tidigare idag, då det var nästan helt dött på vår avdelning. Efter jobbet tänkte jag ta en vända förbi gymet när jag för ovanlighetens skull kunde hinna ditt innan det stängde. Men den cykelturen ner till gymet blev en riktig pärs. Två polispike bussar och en vanlig bil blockerade min framfart, och efter ett tag gick det att komma fram. Några meter efter detta ställe tjocknade de på med människor och jag blev tvungen att leda cykeln för att undvika att cykla över någon. Var riktigt skönt att träna, har saknat gymet faktiskt. Efter gymet så var det samma procedur att ta sig tillbaka hem.Väl hemma så hade älsk hunnit hem från jobbet och fixat klart med maten som blev spetsel och kött. Nu skall jag ta och hoppa in i duschen och slappa framför tvn eller läsa en bok.

// Carro//

Fint väder, och då blir det till att jobba..

Ja när det för en gång skull skall vara fint väder så kommer de lagom till när jag skall vara på jobbet. Kan inte komma ihåg att jag hade sådan otur med vädret förra året, då jag låg nere vid poolen och sola flera gånger. I år har det inte blivit ett ända soltillfälle. En sak är i alla fall positivt om det är fint väder och det  är att de kan var ganska lugnt på jobbet.  Vilket skulle innebära att jag kan gå hem tidigare från jobbet och kanske hinner springa en runda framåt kvällen. Men nu skall jag fortsätta att göra mig klar för jobbet.

// Carro //

Blir kanske bio ikväll..

Japp jag och älsk ville göra nåt, så nu skall vi kika fall det finns något att se på bio. Barnslig som jag är så vill jag gärna se Narnia men jag tror inte älsk är så sugen på det. Men som sagt får se, skall kika in vilka filmer som går nu..

Nu har vi kikat och de gick inte sådär jättemycket filmer, och ibland är de verkligen synd att de inte visas fler filmer på våran biograf, då staden i sig är rätt stor.

// Carro //

A Shot At Love 2..

Å jag bara älskar den engelska sidan av MTV. Har precis ätit lunch och tittat på den sista delen av serien. Och ja vad ska jag säga, säger inget för då avslöjar jag kanske för mycket för er som inte sett finalen. Nu skall jag återgå till mina sysslor här hemma innan det är dags att ge sig av.

// Carro //

Tråkigt väder..

Inte har det blivit finare väder ännu som de var lovat, kommer väl lagom till helgen bara för att jag jobbar då. Men som sagt skall inte klaga trivs bra på jobbet, och lite solning kanske bara är nyttigt att undvika för att slippa framtidens rynkor. Jag och älsk har iaf idag börjat fundera lite kring om vi skall resa bort något under v.33. Som det är nu lutar det åt att bli en weekend av något slag då älsk gärna inte vill åka till något sol och badställe.

// Carro //

Mitt kontrakt kom idag.

Ja idag kom mitt arbetskontrakt med posten. Efter genomläsning så skrev jag på kontrakter och skickade  in det i samma veva som älsk och jag gick vår vända på stan. Som sagt är lika bra att få det gjort, och jag vet att det är något som jag vill göra.  Sen när älsk skulle cykla till jobbet, så gick hans cykel sönder, så han blev tvungen att låna min. Stackarna, han är ju en bra bit längre än mig så jag gissar på att han fick stå upp hela tiden och trampa. Det är verklige inte hans dag idag. Nu skall jag snart börja göra en del av middagen klar för ikväll. För den som undrar så kommer de blir korvstroganoff och ris. Vilket är en av de saker som jag gillar som innehåller korv. Är nämligen ingen korv fantast.

// Carro //

Ledig men ändå inte

Japp är så skönt att idag vara ledig första dagen på länge. Tyvärr så är inte älsk ledig utan han jobbar ända till 20.00 så de blir sen middag iaf. Nu på morgonen har jag hunnit med en hel del, men de återstår ändå en massa kvar att göra. Det är de som är nackdelen när man jobbar mycket och sent på kvällen att saker man inte hinner med som att tvätta och städa måste göras på de lediga dagarna. Följande av dessa saker skall göras idag.

  • Tvätta
  • Städa
  • Boka fästingvaccination
  • Träna
  • Bekräfta tandläkartid
  • Ringa lite samtal
  • Laga och ev handla till middagen
  • Följa med Älsk en kort sväng på stan

Men nu vankas det lunch.

// Carro //

RSS 2.0