Regn och mera Regn

Japp det är så de ska vara tydligen. Men som tur var dugga det bara lite imorse när jag och Erik gick en morgon promenad. idag så skall jag fixa en massa här hemma och sen så skall jag en sväng till jobbet, men det är inte först vid 15 snåret. Sen så är jag äntligen ledig i hela två dagar, och de skall faktiskt bli riktigt skönt. Men nu skall jag hjälpa Erik att komma iväg så han inte behöver stressa.

// Carro //

Typiskt..

Skulle åkt till sis helgen, men sen va hon inte riktigt kry, så då tänkte vi att vi skulle ses en annan dag. Men sen så mådde hon lite bättre framåt kvällen och ringde mig och sa att jag gärna fick komma. Men då hade ja tackat ja till att jobba. Vilket var så typiskt. Ibland så allt gå så snabbt. Men men, nu skall jag börja göra mig klar för kvällen, så jag orkar upp och springa imorgon. ...

// Carro //

Ekströms smulpaj

Igår skulle jag och Erik ha de lite mysigt på kvällen vid fortbollen, så jag köpte Ekströms smulpaj med rabarber. Men vilken besvikelse det blev, rabarberna var urgoda men degen var inte lika god och söt som när man gör den själv. Men med mycket sås gick iaf en bit ner.

Planer för dagen annars består av att jobba. Jag ska till och med börja tidigare för att sitta i möte med en företagskund, vilket skall bli spännande. Men nu skall jag äta frukost.

// Carro //

Huvudvärk

Vaknade imorse med huvudvärk och jag som trodde gårdagens skulle försvinna då jag gick och la mig i tid. Men tydligen så hade jag fel. Den har nästan blivit värre, så nu återstår de bara att vänta på att tabletten verkar. Jag som inte gillar att knappra tabletter. Vid 10.30 så måste jag cykla till jobbet och tills dess så hoppas jag de blivit bättre. Nu skall jag börja göra mig iordning och fixa lite här hemma samt betala räkningar.

// Carro //

JAG HAR FÅTT JOBB!!

Ja kan inte fatta att det är sant, lilla jag har fått jobb till hösten. I mitten av September så börjar jag på mitt jobb. Jag kommer även att kunna bo kvar där jag bor just nu under åtminstonde ett halvår. Sen får jag se vart jag blir placerad. Jag är inget annat än överlycklig. Skall äta lunch med tjejerna idag och det får väl bli mitt sätt att fira, då jag för stunden är ensam hemma. Nu skall jag fortsätta få tag på mina bekanta och berätta min glada nyhet.

// Carro //


Jobb och egentid m.m

Japp snart så är det dags att bege sig till jobbet. Har inte en jättelång dag framför mig precis. Innan jobbet skall jag se till att hinna få i mig lite lunch. Pratade ganska nyss med en gamal kursare och vi har bestämt oss för att äta lunch imorgon. Vilket säkert kommer bli jättetrevlig samt att jag förmodligen inte behöver laga mat på kvällen sen, då jag kommer vara mätt fortfarande. Idag så kommer älsk åka til sthlm och skall jag vara ärlig så skall de bli lite skönt med lite egentid och inte ha honom dragandes hemma. Känns som om han alltid har hur mycket som tid som helst, men de ger kanske med sig när han går på sitt riktiga sommarschema nästa vecka. Tycker forfarande att de är lite surt att han skall jobba i helgen, som är min ledig helg tre helg framöver. Men jag har andra planer, om nu inte syrran misstycker. Jag förstår inte att hon skall ha så svårt att bestäma sig, för vem vill inte träffa sin syster =).
Men nu vankas de lunch.

// Carro //

Chokladbollar..

Japp nu skall de bakas, de har jag gjort mig förtjänt av efter dagens sysslor. Se ikväll blir det fotboll och sen hoppas jag att de kanske går något annat bra på tv.n när jag för ovanlighetens skulle har lite tid över. Imorgon så är de att gå tillbaka till vardagen då jag skall jobba igen. Men jag klagar inte, de är aldrig fel att fylla ut sin semester kassa.

// Carro //

Smoothie till frukost och lyckad kväll

Ja gårdagen var riktigt lyckad och maten var underbar god. Blev jättemycket mat kvar, vilket är bra för nu har vi middag till ikväll. Såklart så glömde vi kameran hemma, men typ alla på festen hade kamera så någon bild här och där lär det finnas. Va någon som hade hyrt en stor villa ute i skogen, och brevid så fanns de ett dagis där man hade midsommarstång, så blev även lite dansande. Idag så händer inte så mycket vad jag vet än så länge, kanske skulle tjatta till mig att gå på bio då SATC filmen släpps. Än så länge har jag inte hunnit med så mycket mer än att äta frukost som bestod av mackor och fruktsmoothie.  Men nu skall jag hugga tag i lite sysslor här hemma, skriver kanske mer senare.

// Carro //

Skönt ledig dag.. och firande

Underbart och skönt att vara ledig idag efter några dagars jobb. Idag blir det firande med vännerna och knytis. Vi skall göra klart de sista på pajen och sen så måste ja ge mig ut på jordgubbsjakt. Igår när vi handlade så var dom slut, så jag hoppas något ställe har några idag. Nu skall jag suta blev ett kort inlägg men bättre än inget alls.

// Carro //

Sol-regn och fotboll

Japp här är det sol ute, för att sekunderna efter vräka ner regn. Konstigt väder. Men ändå ganska skönt tycker jag från värmen som vi haft. Kanske blir det lite svalare i lgh också, kan iaf hoppas på det. Just nu så sitter jag på stadsbibliotket vilket är skönt och tyst. Funderar även på om jag skall låna med mig någon bok, men jag får nog vänta lite med det. Nu skall jag fortsätta kika runt lite och kanske läsa en tidning eller två medan batteriet i datorn laddas. Ikväll är det äntligen dags för Sverige att visavad dom kan på plan och jag och älsk skall självklart titta.

// Carro //

Var ett tag sedan sist.

Japp här sitter jag igen, efter några dagars vila. Har helt enkelt inte haft tid att sitta här. Har jobbat på med examensarbetet mest, samt tränat lite. Sen har jag även försökt att göra lite annat på kvällarna, för har man suttit vid en dator en hel dag så vill du gärna ha en paus. Det fina vädret gör ju att man gärna vill vara ute och ta en promenad istället.  Ikväll är jag själv för att älsk har åkt hem till sina föräldrar. Men som sagt det är ganska skönt att vara lite för sig själv ibland. Nu skall jag gå och diska och sen väntar nog sängen.

// Carro //

RSS 2.0