Fint väder och här sitter jag..

Japp idag är det härligt och varmt ute och vad gör jag då. Jo jag sitter inne, men som sagt jobbet måste gå före solandet. Det får jag helt enkelt spara till min semester eller lediga helger. Jag har i alla fall nu på morgonen varit ute och joggat, och varmt var det, men otroligt skönt efteråt. Skall snart ta en liten paus och gå och handla de sista till middagen ikväll.  Igår fick jag veta att jag skulle på arbetsintervju nästa vecka och hela dagen igår sväva jag på moln. Känner mig riktigt taggad och som en slump så har jag varit på en föreläsning (se tidigare inlägg) där man bland annat gav tips och råd hur man skall ge ett gott intryck vid en intervju. Men nu är det dags för mig att gå och handla.

// Carro //

Lunch en smothie

Japp orkar inte helt enkelt laga någonting till lunch, kanske de beror på värmen att jag inte känner mig så hungrig. Gissar ändå på att vi kommer att äta tidigare middag idag när vi inte skall iväg på något träningspass. Skulle jag bi hungrig så kan jag ju alltid ta mig en macka. Kollade mailen tidigare idag och såg att jag hade gått vidare till steg nummer två i rekryteringen, vilket gjorde mig jätteglad. Jag hoppas verkligen att de går hela vägen iaf så långt att jag blir kallad till intervju. Men nu skall jag fortsätta plugga så jag hinner gå en vända på stan senare. Skall nämligen till Team sportia en sväng då vi som är medlemar på nautilus får 20 % idag på allt vi köper.

// Carro //

None

På resande fot

Japp idag är jag ute och far igen. Denna gång så har jag åkt till E-tuna för att gå på ett event som Proffice håller i. Ämnet för dagen är hur man skriver ett vinnande CV samt vad man skall tänka på vid en anställnings intervju. Men då inte föreläsningen börjar först vid klockan 10 så hinner jag kolla mailen lite innan samt skriva en och annan rad på mitt examensarbete. Igår så skickade jag in min ansökan till fortifikationsverket angående deras traineprogram, och den ansökan tog bra allt mycket längre tid att fylla i än vad jag hade trott. Men nu är det gjort och det är bara att hålla tummarna för det verkar vara ett väldigt spännande program. Men nu skall jag slita mig från datorn och göra lite nytta, skriver kanske mer senare.

// Carro //

Brottsplats utanför sovrums fönstret..

Japp det är helt sjukt. Älsk och jag hade käkat middag efter träningen. Jag står kvar i köket för att diska och har fönstret öppet. Då hör jag tror de är 3 st tjoff och ser hur duvorna flyger iväg. Jag tänker inte så mycket på det och diskar klart disken. Sen när jag går in i sovrummet så ser jag att det står tre stycken polisbilar ute på gatan. Jag ser även att polisen har spärrat av området med blåvita plastband. Självklart var jag nyfiken men inte så att jag skulle få för mig att gå och störa dom i sitt arbete. Ett tag är det riktigt mycket folk på plats, hundpatruller och tekniker. Sen ett bra tag senare kommer en journalist till plats och hon antecknar lite i sitt block. Efter hon varit på plats så startar jag datorn och får då se att en 16 årig pojke har blivit skjuten. Vilket är jätte hemskt och otäckt, för vem skjuter en pojke. Men som tur är så verkar hans skador inte vara livshotande.

Idag har jag gått till högskolebiblioteket för att plugga och när jag gick hitt morse så var det ett tv-bolag som parkerat sin bil utanför huset. Vilket bolag har jag ingen anning om då det inte stod något på bilen.

// Carro //

Morsdag och plugg

Japp idag är det morsdag och jag kommer tyvärr inte ha möjlighet att åka hem för att fira min mamma. Sitter nämligen och skriver på de sista av mitt examensarbete. Men snart så är det inte så så läng tid kvar och v.24 skall jag vara klar med nästan allt, dock kan jag inte ändra på de som min opponent framför först v.24. Nu skall jag hugga tag i plugget så jag hinner skriva minst 5 sidor.

// Carro //

Bullbak och fika

Har hunnit med att plugga en hel del men inte i närheten av de som jag borde göra. Har blivit bjuden på fika av min kompis mormor, vilket var hur gulligt som helst. Var sol under tiden när vi satt ute och fika, men när vi var klara så började de duggregna, så bättre tajming får man leta efter. Efter då jag kom hem från stan så bakade jag och äls kanelbullar, och dom blev riktigt goda. Sen så har de inte hänt så mycket mer här hemma, börjar väl bli dags att laga middag snart som kommer bli lax och mathavre.

// Carro //

Trött och inte så sugen på att sitta här

Ja så ligget det till för stunden, har även blivit lite tveksam över att skriva allt här då jag inte vet vem som läser hos mig. Har nämligen fått lite vibbar, av detta. Personer som plötsligen börjat bli väldigt intresserade av att veta hur jag har det m.m. Sen finns det de personer som jag vet läser min blogg och som inte frågar hur de är, vilket snarare gör mig besviken då dessa skulle kunna stötta mig lite mer eller bara säga någonting. Sen en annan grej som gör mig irriterade men som inte har med ovanstående alls att göra är hur utomstående personer kan förstöra så mycket för två personer utan att ens vara medveten om det, eller så är man medveten men inte bryr sig. Ni får ursäkta att allt blivit så gåtfullt men jag orkar bara inte nämna några namn eller personer.

När det gäller gårkvällen så blev den lyckad tycket jag även om de ett tag känndes tugnt men som sagt är bara att ta nya tag och ibland le och vara glad. Filmen var som väntat sådär töntig att man skratta åt sakerna för att dom var töntiga och inte för att dom var roliga. Men nu har jag iaf sett Indiana Jones och nästa film att se för min del blir nog Narnia.

Idga så händer inte så  mycket roligt hos mig, blir mest plugg och så ska jag träffa en kompis lite snabbt för att lämna över en film som hon vill låna. Sen har de varit tal om bullbak men jag tror inte de kommer bli av, för då måste vi gå och handla m.m. Vilket jag inte tror tiden räcker till då både träning, städning och jobbansökningar  skall göras.

// Carro //

Vilken överraskning

Trodde jag skulle få en futtig liten lön den här månaden då jag inte jobbat så mycket under april, men då får jag se att jag fått min semsterersättning. Trodde jag skulle få den först på nästa lön. Igår så var jag riktigt duktig registrerade mig på tre stycken olika arbetssidor, och bifogade mitt CV. Så nu återstår de att till helgen skriva jobbansökningar till lite jobb och skicka iväg till lite intressanta jobb. Så förhoppningsvis så hittar jag ett jobb till hösten snart =). Idag så ser annars planerna ut enligt följande.

 • Plugga
 • Fixa naglarna
 • Träna
 • Gå på bio och äta middag ute med älsk
 • Gå till högskolan och ta ett registerutdrag
Men nu börjar de bli dags för mig att göra mig iordning så jag hinner i tid till mitt återbesök.

// Carro // 

Tävling


Jag är med och tävlar om ett halsband på Sofia's blogg!. Har du inte kollat in hennes blogg redan så finns de all anledning att göra det nu.
// Carro //

Trött..

Japp idag var de ovanligt segt att stiga upp på morgonen, hade ställt klockan på kvart i sju för att hinna med en promenad men sen somnade jag om istället och gick upp vid halv åtta. Igår hände inte så mycket pluggade största delen utav dagen sen på kvällen gick jag till gymmet och tränade. Körde lite roddmaskin,mage och rygg mest. Sen efter de möte jag upp min kompis och så gick vi och solade. På sol stället fick vi vänta ett bra tag då de var många sol sugna människor. Idag ser mina planer ut som vanligt massor utav plugg samt att jag skall registrera mig på en massa jobb sajter, och vem vet kanske jobbet kommer till mig istället för tvärtom. Sen blir de kanske till att gå och träna ikväll. Men nu är det högtid att sätta igång med dagens göromål.

// Carro //

God morgon, de kan bli en bra dag.

Idag känns de som en bra dag än så länge. Men då är de iofs några timmar kvar på dagen. Har inte kännt av någon stress för allt och jag tror faktiskt att jag smått börja acceptera läget. Sen så har jag inte riktigt tid med att tänka på annat när jag är i slutskedeet av min rapport. När de gäller jobbansökningarna går de segare framåt, har inte än så länge hittat jobbet med stort J förhoppningssvis dyker de upp.
 
Igår var annars en bra dag och intervjun var trevlig, och de är intresant att se hur andra människor kan vara intresserade av mitt liv och vad jag skall göra. Jobbet var bra de med och jag tajmade in allt så bra att de slutade regna när jag tagit fyra tramptag. Sen att jag redan hade tagit på mig regnstället är en annan femma. Som vanligt träffar man så gulliga kunder som får en att bli varm i hjärtatat. Men nog om det skall hugga tag i studierna nu, så jag förhoppningsvis slipper stressa under nästa vecka.

// Carro //

Blir jobbet ikväll!

Japp har nu pratat med min chef och de blir till att jobba ikväll. Det bästa av allt är att jag får komma när jag vill, men jag tror inte att jag får sluta när jag vill. Blir dock ingen träning på kvällen, men sanningen är att jag kan nog klara mig utan den idag och ett tag framöver då jag känner noll motivation. Somliga tränar för att må bra, men hos mig är de tvärtom jag tränar när jag mår bra. Att gå till jobbe blir kul iaf då jag trivs så himla bra där, och måste ja någon gång sluta där så kommer de kännas tugnt och jag kommer sakna både kollegor och alla härliga männisor (kunder) som man möter. Men nu är de lunch och så skall jag leta rätt på min träningsoverall jacka som min kompis ev skall lånda.

// Carro //

Nu har jag gett upp..

Japp de är helt lönlöst att orka bry sig och funder, det får helt enkelt bära eller brista. Jag har gjort mitt helt enkelt och något mer kan jag inte göra. Dessutom har jag nu när jag börjat tänka på de upptäckt saker som jag inte gillar och som jag kan fråga mig står jag ut med det. Men vem sa att livet skulle vara enkelt, och varför finns de inte kurser i hur man bör göra. På utsidan är jag glad men på insidan gråter jag tyst inombords och varje låt som jag hör handlar om lyckliga saker vilket gör mig ännu mer nedstämd inombords. Tur att jag har lite att gräva ner mig i och att jag har ett gäng toppen kamrater bakom mig som jag kan prata med.

Så hur ser min dag ut annars då, den ser ut som vanligt med massor av plugg. Men utöver de så skall jag även göra min sista intervju för examensarbetet. Sen är de lite oklarheter över fall jag skall jobba ikväll 17-20, men jag skall ringa chefen och höra hur det blir strax hade jag tänkt. Blir det inget jobb så är de träning som gäller ikväll.

// Carro //

Promenad, handling och jobbansökningar

Japp har nu filat det sista på min ena jobb ansökan, tror jag är nöjd med cv:et också. Så ikväll skall ja skicka in min ansökan till detta jobb. Men först skall jag vänta på att min kompis kommer över och så skall vi gå ut och gå en kvällspromenad. Idag har jag annars hunnit med en hel del, pluggat massor, varit och handlat med älsk och nu så bir de träning i form av en promenad. Vilket skall bli otroligt skönt efter att suttit mestadels inomhus.

// Carro //

Därför läser jag inte lokaltidningen..

Protester mot nytt villaområde
Upprördheten på Kuskvägen i Herrskogen är stor över planerna på ett nytt villaområde bakom deras hus.

( KÄLLA: vlt.se)

Ovan har ni två exempel på anledningar till att jag ogärna läser lokaltidningen. Inte för att jag inte tycker synd om den stackars farbrorn eller för  att jag tycker de är dåligt med nybyggnation utan mer för att jag ser inte detta som något stort nyhetsvärde. Händer större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åt.Händer större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åtHänder större saker i världen som vi behöver rikta vå uppmärksamhet åt Nu skall jag börja fixa för lunch och sen blir det åter till att fortsätta pugga.

// Carro //

Så var det måndag igen...

Ja så har vi börjat på en ny vecka igen, och den här veckan ser än så länge inte ut något annorlunda än de andra veckorna har gjort. Skall fortsätta att jobba på med mitt examensarbete, och nu är det inte lång tid kvar tills de skall vara klart. jag har även kommit till insikt att de går inte att planera någonting med en viss person, utan jag får ta och göra de som jag fick råd av att se till mitt inre och sedan får de gå som de går. För då är de inte mitt fel, för jag har iaf försökt men utan respons. Skall även skicka in lite jobbansökningar idag, och sen får vi se vad dessa leder till. Vissa skulle kanske bli mörkrädd över att jag inte sökt jobb tidigare, men jag tror inte de skall vara något problem att få ett och därför har jag väntat med att söka tills nu.
Men nu skall jag gå och göra ig iordning och hugga tag med pluggandet.

// Carro //

Har var de livat

Japp elle inte beror på hur man skall se det. Håller just  nu för stunden på med att städa hela lgh och funderar på  om jag skall byta påslakan i sängen nu när jag ändå är på gång. Hade tänkt gå och träna boxning om en timme men jag känner faktiskt inte mig på topp idag  så jag tar en vilodag och så springer jag imorgon istället. Just kollade mailen oxå och såg att jag hade blivit bjuden på badtaste fest näst nästa helge i sthlm. Skall jag hinna gå på den så får jag verkligen ligga i med allt så jag kan gå på den, men som sagt skall höra med älsk oxå vad han tycker om saken och sen får vi se vad jag skall svara. Har upptäckt att de blivit väldigt mycket festande för min del på senaste tiden, kan de bero på vårkänslor måntro??

// Carro //


Äntligen så kom jag in..

haha den som trodde att bloggen skulle funka bättre nu hade vist fel, har säkert försökt logga in minst 10 ggr och nu funka det äntligen. Igår hände inte så mycket hos mig, men de hände desto mer på jobbet. Men det gjorde inte så mycket för då går tiden snabbare. På kvällen pluggade jag lite sen när jag kom hem, men då jag var ganska trött så blev det att krypa till sängs tidigare än vanligt.

Idag däremot måste jag göra allt som jag inte gjorde igår men jag får vänta en 30 min till innan jag känner att det är okey att plocka fram dammsugaren. Kan ju vara någon här i hyreshuset som vill ha sovmorgon och inte vakna till min städning. 

Nä nu är det dags att fylla på matförråden tills när jag skall hugga tag i min lista.

// Carro //

God morgon på er!

Japp de känns verkligen som en god morgon för min del, vaknade tidigare än jag hade ställt klockan på så nu vet jag knappt vad jag skall göra med all extra tid innan jag skall iväg till jobbet. Det där sista var kanske inte riktigt sant, finns hur mycket som helst att göra som att tex plugga eller städa här hemma. Gårdags kvällen var toppen, och de var länge sedan jag skrattade så mycket. Förätten och huvudrätt var okey, men de godaste var ändå efterrätten som bestod av  mandelkaka, hallonsås och mjukglass. Det ända som var lite konstigt med Jensen's Böfhus var att vi fick betala för vattnet, vilket jag aldrig tidigare har varit med om.

När det gäller mina planer för dagen så ser dessa ut enligt följande:

♥ Jobba
♥ Träna
♥ Städa
♥ Plugga

Har jag tur så är det inte så mycket kunder på jobbet, då de är slutet på månaden och folk kan ha lite ont om pengar. För är det lite kunder så kan jag ev gå lite tidigare vilket skulle innebära att jag får mer tid över till att göra de andra punkterna. Nä nu skall jag äta frukost och sen leta rätt på regnstället, vilket är ett måste då jag cyklar till jobbet och inte vill komma fram som en dränkt katt.

// Carro //

Inte klokare men bättre till mods

Japp nu känner jag mig lite bättre till mods, hjälper att ha näsan i böckerna ibland då så man kan glömma allt för en liten stund. Nu skall jag stänga av datorn efter allt för många timmars sittande, vilket tyvärr är oundvikligt när man skall skriva på en rapport. Nu skall jag bara diska klart och efter det så skall jag och min kamrat gå och sola lite. Sen blir det till att gå hem igen och göra sig iordning för kvällens restaurang besök.

// Carro //

Kluven..framtiden??

Japp jag har kännt mig kluven sedan igår, då jag börjar tänka på saker som rör min framtid.  Tiden har gått för fort fram känns de som, för inte så länge sen var de januari och jag startade med mitt examensarbete. Nu är de snart juni och jag är klar och skall lämna skolan bakom mig. Det är svårt att veta vem man skall prata med, men min goda vän och jag diskuterade detta lite igår, vilket gjorde att jag nästan fick ännu mer frågor i mitt huvud än vad jag hade innan. Vilket iofs inte var dumt, för det är stort steg som jag kommer ta och de krävs att jag tänk igenom allt ordentligt.

Det känns även som att alla som frågar mig vad jag vill göra blir förvånade över att jag inte vet, men måste man verkligen veta allt när man är 24?? Är alla människor som tickande bomber som har bestämda mål i livet som måste uppnås?? Tycker alla att det är viktigt att man har ett jobb innan man ens är klar med sitt examensarbete?

Jag har iaf en del att fundera på i helgen, som jag för övrigt skall spendera själv för minst 3 helgen i rad! Uhh jag blir så less och nu orkar jag inte tänka något mer utan skall försöka vika tankarna åt sidan om än för en litenn stund.

// Carro //

Fredag och Jensens Böfhus

Japp veckorna går så snabbt ibland och nu är det fredag igen. Jag fick ett samtal igår från en kollega och jag får jobba åt honom imorgon, vilket jag inte tacka nej till då det är bra betalt. Ikväll har jag inget riktigt bestämt mer än att jag och en kompis skall hitta på något. En idé som vi har är att äta på Jensens Böfhus då dom har öppnat här i stan. Sen får vi se vad vi gör om de blir bio eller något. Killen däremot han har planerat sin helg redan och idag åker han hem till sina föräldrar för att imorgon springa någon staffet. Men nu börjar de blir dags för mig att sätta igång med pluggandet.

// Carro //

Titta vad jag hittade!! och klädsel..

Ja när jag skulle gå och köpa bröd så såg jag denna konstiga skylt. Som nybliven "skylt nörd " så haja jag som sagt till ordentligt, inte bara för att jag tyckte budskapet var konstigt utan även för att den kan utgöra en trafikfara.Sen skrev jag ju tidigare att jag skulle lägga upp lite bilder från igår, men bloggen segar sig lite så jag lyckas inte få bilderna roterade fast dom är de på min dator. Så ni får hålla er till godo med en bild, från igår.Om de är någon som är nyfiken vad jag har på mig så är det: Ett linne från Victor och Rolfs kollektion, ett par ljusgrå stuprörsjeans från JC och till detta hade jag svarta höga vagabond stövlar.

// Carro //

Snåla tv4.

ÅÅÅ blir så irriterade fick veta av syrran nyss att en kompis var med i tv igår i programet Rent hus. Tror ni inte att man sedan måste registrera sig på deras hemsida och betala för att se deras klipp, jag frågar mig bara VARFÖR, när alla andra kanaler låter en se på web tv gratis. Får fundera ut en lösning, någon som har ett förslag??

// Carro //

God morgon..

Blev inget mer inlägg igår kväll då jag gick på fest istället hos en arbetskamrat. Fanns ingen tid att hinna säta sig och blogga.  Var ju tvungen att äta mat och fixa mig iordning efter träningen, och tränare drog såklart över tiden, vilket är typsikt då man skall iväg. Så klockan 21.30 gick jag hemifrån för att gå till festen, och jag kom väl ditt runt 22 var en bra bit att gå i högklackat. Senare på kvällen tog alla sen en taxi mot stan och så hamnade vi på ett uteställe och då blev det till att dansa lite.

Idag har jag inte hunnit med så mycket ännu, vilket är ganska förståligt då jag ganska nyligen klev upp ur sängen. Nu skall jag borsta tänderna och sen gå och köpa bröd från vårt surdegsbageri. Slänger in lite bilder senare från igår.

// Carro //


Måste rusa nu..

Men var bara tvungen att logga in för att se hur det ser ut efter att min blogg blivit flyttad. Men som sagt får kolla runt lite senare ikväll när jag kommer tillbaka från stepupen.

// Carro //

Sudoku abstinens

Japp de är sant jag erkänner, har löst de varje morgon i dagens tidning. Jag vet inte vad de är som är som lockar så mycket, de är helt enkelt lite kul att använda sitt huvud till något.


 image51

Men det är inte bara sudoku som jag gillar att lösa, utan jag gillar även att lösa korsord och andra tankenötter som kan finnas. Mitt korsords intresse har jag nog min farmor att tacka mycket för då jag löste mycket korsord med henne när jag var hos dom som liten.  Men nog om det nu är det dags att återgå till böckerna.

// Carro //

Härlig promenad.

Har varit på en härlig promenad och hunnit med att äta frukost samt börjat plugga lite. De som jag saknar idag är DN, som enligt mig är världens bästa morgontidning. Jag och älsk har som sagt inte orkat ta tag i att skaffa en ny prenumeration, men det kommer. Men nu blir det ännu mera plugg.

Godmorgon och killar som är sjuka

Japp det känns som en sådan iaf, passar på att slänga in ett inlägg så här på morgonkvisten. Skall snart snöra på mig skorna och ta och gå min promenad, som det har blvit lite si och så med de senaste dagarna. Älsklingen min var uppe redan vid sex, och detta trots att han är sjuk, men han ville väl hemskt gärna jobba idag på den där  skolan. Som sagt killar och deras sjukdomar blir jag ju ju inte klok på, jag själv räknar mig inte som sjuk först då jag ligger däckad i sängen. Nu dags för promenad så det får vara nog med skrivande.

// Carro //

Tillbaka..

Japp nu är jag tillbaks efter ett boxningspass, och just nu har jag tråkigt. Väntar nämligen på att maten skall bli klar, håller på och lagar fiskpinnar och mos. För er som är observanta så har ni märkt att jag åt denna mat igår, men då vi glömde ta upp blodpudding från frysen så blev det att improvisera. Nä nu skall jag sätta datan i vänteläge och sätta mig och äta, älskling har redan ätit så jag får äta själv idag.

// Carro //

Min lista blir bara längre och längre

Ja finns nog inge som är så bra på att påbörja saker som jag Carolina, men ibland skall man kanske koncentrera sig på några saker i taget. Så här ser min lista ut för stunden:

 • Städa (har börjat)
 • Transkribera (har börjat)
 • Skriva mitt CV (har börjat)
 • Träna
 • Ringa lite samtal (har börjat)
 • Kolla upp tidningsprenumerationer för att skaffa en ny tidning då min prov prenumeration har avslutas (har börjat)
 • Fixa klart den sista bloggdesignen (har börjat)

Skulle säkert kunna göra listan längre, men kommer inte på något mer för stunden. Nu skall jag plugga lite till sen är de dags att gå på boxningen vid 19.30.

// Carro //Tjurig bussis, kändis närvaro och underbart god choklad!

Ja än så länge har dagen varit till min belåtenhet. Resan till Köping gick kanoners och jag gick en jätte fin väg längst vattnet, vilket på senaste tiden verkar ha blivit en tendens. Se bilderna nedan, den ena är från mitt besök i Kolbäck och den andra är från dagens besök i Köping.
koping 2 mekolback

På intervjun blev jag väldigt väl omhändertagen fick kaffe och till det en otroligt god lyxig choklad. När jag var klar med min intervju skulle ja bege mig till stationen igen, och döm av min förvåning då jag får syn på två av herrarna från tv programmet I en annan del av Köping. För er som undrar så gick jag inte fram och hälsade, utan jag respekterade att dom säkert ville äta sin lunch ifred, vilket jag själv hade uppskattat att någon hade gjort mot mig om jag var i samma situation. Det blev sen till att köpa med sig lite lunch från Wayne´s blev en mozarella och salami macka samt en smoothies med brasilanska frukter. Blev dock lite besviken på mackan, då den inte innehöll någon vidare hög klass på salamin. Sen blev det till att ta bussen hem, då tiden jag skulle vara hemma inte skilde sig från om jag hade tagit tåget. På bussen fanns världens otrevligaste buss chaufför tycker jag. Va en kille som inte hade några lösa kontanter och som ville åka med bussen, han sa att han kunde ta ut pengar fall vi passerade stan påvägen om bussisen kunde vara snäll och vänta där. Men de kunde inte buss chauförren gå med på, och tror ni inte att bussen senare stannade till vid en uttags automat för att hämta upp folk. Så den stackars killen hade ju lät hunnit hämta ut pengar och kunnat åka med bussen. Som sagt han kändes inte sådär jätte service medveten, och det gjorde ju inte saken bättre att han smårappade lite då och då.
Nog om det nu skall jag inte skriva något mer  utan ta och sätta igång med stuierna igen.

// Carro //

Idag bär de av igen...

Japp idag så är det Köping som står i tur, skall sätta mig på tåget för att åka ditt och göra en intervju. Det här med att åka till andra städer för att göra intervjuer är verkligen kul. I uppsala prövade jag på att testa deras shopping och det slutade med att jag kom hem med en bikini underdel. I Kolbäck prövade jag ett mysigt fik, med trevlig personal som bjöd mig på så mycket kaffe jag ville. Så frågan är bara vad jag skall testa på i Köping, kanske både och??
Men nu måste jag börja göra mig iordning så jag inte missar tåget.

// Carro //

Ändrat utseende på bloggen, Vad tycks!

Så här ser du ut på min blogg just nu, är inte riktigt klar. Men så är det väl alltid, man skulle kunna fixa hur mycket som helst med sin blogg och aldrig bli nöjd. Lämna gärna en kommentar om vad jag skulle kunna förbättra. Nu är det matlagningsdags blir korvstroganoff med ris.

// Carro //

Kryssning, filminspelning, och resande

Ja hos mig har det hänt mycket  de senaste veckorna. I helgen var jag på kryssning med jobbet, vilket var urkul. Mycket rykten och snack blev det och för att inte tala om att städerskan fick något att göra efter vi röjt runt. På båten fick vi även veta att dom höll på med någon filminspelning för kanal 5, vilket mötes både positivt och negativt. Men som sagt blir väl att kika i höst för att veta fall man är med på något hörn och isf i vilket skick man var i.
Idag har jag varit uppe tidigt för att åka och göra ytterligare intervjuer för mitt examensarbete, och det var en riktig trevlig upplevelse. Stället jag var på låg jättefint vid vattnet och matsalen jag satt i var otroligt tjusig samt att kaffe var utsökt gott. Jag skulle  gärna komma tillbaka ditt för att pröva maten någon gång. Planerna för dagen är annars de vanligt, skall sätta igång och plugga och ikväll blir de nog till att springa lite. Imorgon så skall jag åka till Köping för att göra en till intervju. Men nu vankas det lunch, skall gå och steka lite fiskpinnar och göra lite mos.

// Carro //

Trötter = mig

Ja ursch vad segt det var att gå upp idag. Killen gick upp vid 05.55 men de kändes lite tidigt då jag inte skulle gå ut och gå först vid 06.30. Så dum som jag är så ligger man jag kvar i sängen och vilar lite. Som sagt det hela slutar ju såklart med att jag somnar om. Så nu sitter jag vid datan istället och äter frukost samt ser över bloggens utseende. Men jag är fortfarande inte riktigt säker på vad jag skall hitta på. Skall jag byta färg? Skall jag byta utseende?

// Carro //

Jättetråkigt utseende

Japp så här ser du ut för stunden hos mig. Har helt enkelt inte orkat fixa klart, men headern ovan har jag lekt lite med i photoshop, men de återstår en hel del att göra. Lite kort kanske skulle vara snyggt, samt att göra lite runda hörn.

// Carro //

ÅRETS TÄVLING!!

image1207
(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!
image1207
(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

Promenad och inte många dagar kvar..

Japp som vanligt blev det en morgonpromenad, och den här gången gick vi vid vattnet och kolla på alla båtar i den stora hamnen. På hemvägen såg vi en överkörd hare och då jag inte var beredd så flög jag typ 10 meter upp i luften, vilket min kompis hade lite kul åt. Sen har jag än så länge bara hunnit med att äta frukost, men skall så smått börja hugga tag i pluggandet. Funderar även på om jag skall sitta ute senare och skriva lite, men då måste de bli lite varmare. Till helgen är de kryssning med ett helt gäng sköna människor från jobbet. Vilket jag längtar till och för hoppningsvis så går det att sola lite på båten då de talas om ett sjukt varmt väder.

// Carro //

Tack så mycket Santa Maria!

Jag bara älskar denna krydda, hade den till mina räkor när jag skulle göra pasta såsen. Den ger verkligen en frisk smak till maten samt är perfekt för den som inte orkar eller hinner pröva sig fram med olika kryddor.Bilden är lånad från deras hemsida.

// Carro //

Segstartad och jobb

Idag är en sådan dag då jag vid det här laget borde ha fått hur mycket som helst gjort med tanke på att jag skall jobba ikväll. Men på nåt sätt så känner jag mig så himla trött idag, trots att jag sovit mer timmar än jag brukar. Följande skall fixas klar idag.

Boka de sista intervjuerna
♥ Boka biljetter
♥ Jobba
♥ Skriva på rapporten
♥ Laga lunch

En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga.
En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga. En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga. En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga. En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga. En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga. En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga. En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga. En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga. En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga. En sak är iaf bra jag har redan bestämt vad jag skall äta för nåt till lunch, blir tagiatelli med kräftstjärtssås till. Men nu är det dags att återgå till att göra något annat än att blogga.

// Carro //


Lunchrast och fortfarande ingen sol

Ja nu har jag iaf hunnit med några punkter på min lista. Skall fortsätta strax, men för stunden har jag lite lunch rast. Till lunch blev det hemalagad mat, köttbullar,  brunsås och potatis. Hade hoppas på att solen skulle kika fram så jag och älsklingen skulle kunna gå och äta glass idag då han är ledig. Nä nu är det dags att återgå till arbetet igen, om jag skall ha tid ikväll att se de sista avsnittet av klass 9:A.

// Carro //

Morgonpromenad för att vakna till

Idag började min morgon riktigt bra trots att jag inte kom i säng först efter 00.00. Men att jag känner mig så pigg beror nog mycket på att jag har börjat gå mina morgonpromenader igen efter ett litet upehåll. Idag är min agenda lika fullproppad som vanligt och detta är vad jag måste göra idag:

 • Transkribera intervjuerna jag gjorde igår
 • Ringa och boka de sista intervjuerna
 • Gå till högskolan och prata med div personer
 • Fixa naglarna
 • Gå och träna
 • Skriva ut en massa papper

Det var nog de hela, men nu skall jag hugga tag i första punkten så jag inte hamnar efter.

// Carro //

Lägg den i laga högen, rabarberkräm och intervjuer

Min älskling är så gullig, här om dan då jag tappade en grej i golvet, och då min gubbe trodde den hade gått sönder så sa han " lägg den i laga högen". Vilket var riktigt komiskt då jag inte ens viste att vi hade en sådan. Har folk en laga hög hemma kanske?

Idag har jag haft fullt upp, gick upp ovanligt tidigt för att vara mig, för att hinna åka med bussen till Uppsala för att göra intervjuer för examensarbetet. Intervjuerna gick riktigt bra och på em fick jag till och med en paus så jag kunde sitta ute i solen och glasa lite. Nu är jag hemma igen och har ätit min första rabarberkräm vilket var otroligt gott. Snart skall jag iväg igen för att gå en kvällspromenad med min goda vän. Var ett tag sedan vi sågs så de skall bli att snacka lite.

// Carro //

Trött och idag skall man till jobbet.

Japp idag var jag otroligt seg, mobilen snosade så många gånger att den tillslut bestämde sig för att stänga av sig. Men nu har jag varit vaken ett tag och än så länge bara hunnit med att borsta tänderna, lösa sudokou och läsa tidningen. Jag borde egentligen inte sitta här då jag inte ens har börjat göra mig klar för jobbet. Då jag på mitt jobb umgås ganska nära med kunderna så vill man se något respektabel ut. Jag har iaf tvättat min  jobb tröja så det är en bra början. Skall iaf bli kul att jobba, har på senaste tiden bara jobbat udda helger, men nu får jag jobba med en annan personal styrka.
Nä nu måste jag verkligen kila, vill inte cykla i sista sekund, så man kommer fram helt svettig.

// Carro //

Osminkad på valborg

Va någon som undrade vad man har på sig under en champangegalopp. Så här kommer en bild på min klädsel för valborgs fm och em. Vad som inte syns på bilden är att tröjan är kortärmad och att jag har leggins under. För övrigt så gäller osminkad och en lättare håruppsättning med diadem. Här kommer iaf två bilder från valborg, va nog det ända jag tog, då jag glömde att ta med kameran.

valborg 2
Bild på mig tagen med mobil

valborg 1
Bild 2 behöver nog ingen vidare beskrivning

// Carro //

Mycket att göra pga av lång helgen

Japp finns hur mycket som helst att göra just för stunden då de försvan några dar den här veckan. Igår blev det inte sådär jättemycket gjort då jag vi båda var ganska trötta. Vi hamnade i soffan på kvällen och såg på Elisabeth och käkade lite godis. För stunden så håller vi på att tvätta här hemma, och det är ungefär så långt som vi hunnit denna fm.  Senare skall vi kanske träna och så borde vi städa upp lite.  Detta är vad jag borde göra idag:

 • Tvätta
 • Installera office på min dator
 • Träna
 • Städa
 • Göra klart alla intervjufrågorna
 • Transkribera klart intervjuerna
 • Svara på min chefs mail
Nä nu är det dags att hänga upp lite mera tvätt, skriver kanske lite senare igen.

// Carro //

Mycket har hänt dessa dar!

Finns inte en chans att jag kan återberätta allt som jag har gjort under dessa dagar. Åkte som sagt till U-sala på tisdagen för att fira valborg. På tisdagen blev det lite kvalborgsfirande, stor handling och en hel del köande. Vi åt även super god sushi på kvällen. 

På onsdagen så gick vi upp runt kl 7.00 för att göra oss iordning. Jag hade på mig en lila tröja från Gina och ett par svarta leggins. Min kompis tyckte jag var väldigt fin klädd för att sitta vid ån och äta frukost, men då vi hade bestämt att inte gå hem innan galoppen så ville jag ju självklart piffa till mig. Vi var nere vid ån runt kl 9.00 och det hade samlas många människor trots att inte spektaklet skulle börja först vid 10.00. Från början såg det ut att bli molningt men efter ett tag så lättade molnen och vi fick gastande sol. Vid ån satt vi till runt 12.00 för att sedan bege oss till en park och avnjuta lunch med en massa andra härliga studenter. Vid runt 14.00 var det dags att börja köa lite för att inte komma allt för långt bak i kön. Galoppen var roligt även om jag blev några hundra lappar fattiga. Träffade även på en jätte het kille som precis som mig hade tappat bort sina vänner. Efter galoppen ville man bara hem och dusch då man vid det här laget luktade som en full-gubbe. Efter duschen gick vi hem till några och grillade, spela fia med hutt och sjöng singstar. Hela kvällen avslutades med att vi gick på nationen och dansade.

Torsdagen däremot blev inte riktigt som jag tänkt, då Erik åkte till Mariefred och jag till sthlm för att fira min syrra. Efter firande bestämde jag mig för att åka tillbaka hem, för att kunna träna och plugga i lugn och ro.

När det gäller fredagen så har jag pluggat och varit ute och sprungit. Jag kollade nyss mailet och såg att någon har beställt en bok från mitt konto, och jag hoppas verkligen det är den jag tror som gjort det. Jag trodde inte vår kommunikation kunde bli så mycket sämre än efter Valborg, men tjii där tog jag nog fel. Nu tänker jag plugga lite till och sen skall jag fundera över vad jag kan tänka mig att äta till middag.

// Carro //


RSS 2.0