Lugnt..

ja de är precis vad de är hos mig. Har för ovanlighets skull packat väskan redan ikväll. Och den som tycker min väska är liten skulle se hur duktig jag blivit på att packa. För i väskan finns träningskläder (för ute och inne), träningsskor, klädsel för 5 dagar (ett par reser jag ju i), min nessesär, 2 st laddare, min dator (snart) och så finns mina "lilla" tjocka vinterjacka i den.

Dagen på jobbet har annars gått i lagom tempo. Börjar känna mig mer och mer hemma i vissa av våra datorprogram vilket känns skönt. Och de big boss skoja om att jag skulle få hålla en datorkurs när jag slutar =).  Känns faktiskt lite tråkigt att tiden börjar gå mitt slut. Men vem vet jag kanske kommer tillbaka, jag vet ju fortfarande inte hur februari månad kommer se ut.
Efter jobbet så passa jag på att stanna kvar lite och se på Bond, för D C ser riktigt bra ut i denna film =).  De är lite lustigt att på jobbets tv har vi canal+ medan i huset är de tv1000. Men tur för mig som då kan välja och vraka bland de som visas.
Men nu börjar de blir dags för mig att göra mig klar för natten, och kanske läsa lite innan de är dags att släcka lampan.

// Carro //

Snart är de ju ledigt.

är inte så många dagar kvar att jobba. Börjar faktiskt känna mig lite stressad, brukar ju nämligen i vanliga fall nästan vara klar med klapp inköpen i början av december. Men då jag bor borta på vardagarna så blir de inte de här spontana att gå en sväng på stan och köpa julklapparna vart efter man kommer på vad man ska köpa. Idag har de känns ganska lugnt på jobbet. Så så har jag har fått ovanligt många telefon samtal, av olika slag. Men som sagt jag ska nog vara lite försiktig med vad jag önskar mig, helt plötsligt så ringer väl min telefon lika ofta som de andras.


Det har även julpyntas lite på jobbet, som förberedelse till första advent. Jag fick en adventsljustake men tyvärr så saknar jag fönster bräda. Så nu står den lite ivägen på skrivbordet. Få se kanske kan få byta till mig en adventsstjärna istället. Tycker de är mycket finare, även om inget kan slå mitt julhjärta hemma. Undra sa flundra om älsk kommer att tänka på de själv att de borde pyntas till helgen =). Sen så blir de till att ta en vända förbi Nk någon helg, och kika på deras julskyltning. Sen så börjar ju även julkalendern snar, vilket är ett måst för mig att titta på. Har gjort de till min egna lilla tradition.



Från de ena till de andra så lyder planerna för kvällen att se på tv. Ska ju självklart se på Bonde söker fru. Nu när jag tänker på de så slår de mig att det verkligen är så långt bort från vinter och jul man kan komma. Med alla fina sommarbilder och bad m.m.

// Carro //


Typiskt mig

när jag skulle gå från jobbet, så hittade jag inte mina vantar. Så har jag otur så blir jag utan vantar hela denna vecka, och kanske nästan halva helgen. Detta med anledning att jag inte ska hem på fredag. Ska ju gå på Globen på lördagen nämligen, och tiitta på hästar med mamma och syrran.  Annars så har dagen varit lugn. Skulle på kurs, men när jag kom fram så fick jag veta att den var inställd. Så de blev nästan bara som att vända igen.  Men de positiva med de hela är att jag vet  hur jag skall köra, vilket underlättar nästa gång jag skall ditt på kurs. Sen på kvällen så har jag sett på UB (vilket var evigheter sedan) samt DH. Sen så har jag pratat med en arbetskamrat, vilket var trevligt.
Men nu ser jag att tiden börjar rinna iväg så är bäst att börja göra sig klar för sängen.

// Carro //

Här var de snö.

och inte lite heller. Har säkert kommer minst en dec snö. Är glad att älsk övertala mig igår att ta min vinterjacka nu när jag åkte. Trots att jag själv inte var så sugen, är nämligen riktigt less på min vinterjacka. Skulle vilja ha en snygg ,enkel,fodrad, svart och stilren jacka som passar lite bättre på jobbet. Men men de är väl de som är dagens i-landsproblem.

Dagen annars har annars varit som vanligt, fylld med en massa jobb. Sen så har vi även haft besök av en projekledare på jobbet. Vilket var riktigt spännande då jag fick höra lite om hur en projektledares arbetsuppgifter kan se ut. Imorgon på jobbet blir de till att vara med på ett möte lite kort. Sen så blir de till att åka iväg på kurs. Vilket jag hoppas skall bli givande. Men nu ska jag kolla lite mail innan de är dags för att krypa till sängs.

// Carro //

Vad tiden går fort..

lite för fort ibland, då helgen börjar lida mot sitt slut. Igår så blev de mest att ta de lugnt och vi tog en riktigt lång sovmorgon. På kvällen blev det sen film, vi hade hyrt No country for an old man. Vilket var en riktigt bra film men med ett väldigt konstigt slut. Men de var de som gjorden den bra.

Idag så har vi varit på badhuset och simmat ett antal längder. När vi var klara och jag skulle låsa upp mitt skåp så upptäcker jag att det är fel nyckel som jag har till hänglåset. Så då blir de till att kika ut genom dörren från omklädningsrummet, efter någon som jobbar. Men jag ser ingen, men sen kommer de en tjej och sätter sig på stolen utanför, så då passar jag på och fråga henne snällt fall hon kan gå ner och säga till. Vilket hon så snällt gör, och jag slapp då gå ner barfota till entrén i handduk. Sen när jag kom hem så skulle jag gå en vända på stan och handla samt lämna in filmen. Men då glömmer jag ju såklart filmen så jag blir tvungen att gå hem igen. Haha vilken dag, men nu har jag ätit mat så nu ska nog alla hjärnceller vara med resten av kvällen.

Ikväll så skall vi se på Wallander, vilket älsk har bestämt. Sen så ska jag se på sista avsnittet av ensamma söker, samtidigt som jag städar. Sen måste jag packa väskan igen. Så roligare än så blir de inte hos mig.

// Carro //

Vart tog tiden vägen

ja de kan man verkligen fråga sig. Har haft så kul på jobbet dessa dag, och jag kommer def se till att jag får vara ute lite mera. Idag så titta vi tex på några fina hus, som de tyvärr inte är någon som har brytt sig om den senaste tiden. Hade jag vunnit på lotto (i lördags) hade jag def renoverat något av dessa hus.

Idag är de torsdag och imorgon åker jag hem. Vilket som vanligt innebär att ikväll borde jag packa. Men då jag känner mig själv så slutar de väl med att jag packar de sista imorgon genom att pressa ner de i väskan. Men som sagt de funkar varje gång, så varför ändra på ett vinnande koncept =).

Imorgon så skall jag hinna med mycket, först ska jag jobba, sen ska jag resa hem, sen ska jag på återbesök hos Linda, sen så måste jag inhandla lite saker på stan innan jag ska gå på fest på kvällen. Så får se fall jag hinner sitta något vid datorn imorgon. Men nu ska jag ta mig en lite promenad innan jag packar och gör mig klar för natten.

// Carro //

Vilka dagar

ja trivs som fisken i vattnet. Inte trodde jag de kunde vara så kul att jobba med drift. Jag har fått klättra högt upp och varit nere i de mörkaste hålor som finns. Jag har alltid trott att jag är lite höjdrädd, men när jag var några meter upp i luften så kändes de ingenting. Och mörkrädd är jag inte heller så de mörka utrymmen har inte heller skrämt mig. Jag har insett att de är hur mycket som helst jag inte kan, eller ens knappt hört talas om. Och nu så här i efterhand så funderar jag lite på  om man inte kanske skulle ta sig en grundläggande kurs i tex ellära. Tåls att tänka på iaf. Älsk däremot är nog lite förskräckt över de hela, och lite orolig över at jag ska fastna som drifttekniker =). Men ska jag vara ärlig så verkar de vara ett sjuhelsike kul jobb.  

Tyvärr så var inte hela dagen fullt lika rolig. Fick veta att ja gjort ett ganska stort fel på en sak, men som i slutändan visade sig inte vara allt för farligt. Sen när jag hörde mig för så verkade jag inte vara den enda som missförståt det hela, så de ger ju en liten klen tröst iaf. Som om inte de var nog så har två av mina kollegor (vilka jag ska jobba med ang en läxa i en kurs) bestämt träff utan att vare sig prata med mig eller ens nämna deras tankar kring det hela. De slutade med att jag skickade ett mail till de båda och fråga om jag hade missförståt uppgiften. Sen skriv jag att dom gärna fick ringa mig, så nu hoppas jag att dom hör av sig.

Kvällen slutade iaf bra, och va kan inte pigga upp bättre en ett avsnitt Bonde söker fru. Sen så pratade jag även med älsk i telefon. Men nu är de läggdags för mig, ser att klockan börjar ticka iväg. Börjar ju tidigt nu när jag är ute på fältet =).

// Carro //

Ingen väckarklocka..

hos mig inte. Hade ju åkt igår till min kasern för att hinna till kl 8.00 imorse samt bokat bilen från 06.30. Men tror ni inte att min mobil av någon okänd anledning inte ringer på morgon. Så när jag vaknar runt kl 7.00 så blir de fart på mig. Gick snabbt som bara denna för mig att ta mig till parkeringen, små sprang till och med. Men de var inte allt, när jag kommer till parkeringen så visar de sig att jag måste skrapa rutorna också. Gissa om de gick undan. Sen så var de bara att köra iväg. Men som tur va så tog inte resa fullt så lång tid som jag hade trott så jag kom "ganska" bra i tid iaf.

Dagen i sig har annars varit jätteintressant. Jag har fått riktigt arbetskläder och har fått mecka lite. Sen har jag för första gången i mitt liv kört elmoped. Vilket var en upplevelse i sig. Gick ganska bra när jag väl började få kläm på allt. Och killarna var sjysta mot mig, och tyckte jag skulle vara mer rädd om mig själv än om mopeden. Trots att mopeden i sig säkert kosta runt 70.

Planer för kvällen är annars att läsa lite. Sen så blir de till att lägga sig i tid idag, då jag skall upp tidigt imorgon.

// Carro //

Det snöar...

mysfaktor på hög nivå. Men dessvärre blir de väl bara slask av de hela, då de inte är några minus ute. Men men är kanske lite tidigt för snö ännu, och hur skall man då kunna springa i elljusspåret fall de kommer massor av snö.

.

Igår hade jag fullt upp, och jag glömde nästan att hämta mina skor hos skomakaren. Men ibland skall man ha lite tur, kom några minuter innan han skulle stänga. Men ibland känns de som tiden går så fort och helt plötsligt så var de kväll igen. Idag så har jag än så länge bara kommit halvvägs, men till kl 14 bör jag vara klar med allt iaf om jag ska ta 15 tåget till sthlm. Vilket är min tanke iaf, för då slipper jag stå och vänta på bussen. Men innan dess skall jag hinna städa, diska, packa och göra mig själv iordning. Än så länge har jag bara hunnit lägga över lite filmer till min dator så jag har något att titta på kvällstid innan sängdags.

// Carro //

Hemma igen

och dagen har varit ganska okey faktiskt. Va efter jobbet iväg och vaccinerade oss innan hemresan. Gick utan några större problem, och sköterskan hade säkert haft oss kvar längre, då hon var väldigt pratsjuk =). Efter de så blev de att ta första bästa tåg hem. Väl hemma börja arbetet igen med att gå och handla och hitta på något till middag. Sen så medan älsk pluggar lite så passar jag på att fixa lite här hemma. Så att vi ikväl kan se på film, och äta lite pepparkakor. Men nu ska jag kolla runt lite inför imorgon så jag inte blir sittande hela helgen för mig själv då älsk ska jobba.

// Carro //

Snart helg igen

och de är dags för mig att packa väskan igen ikväll. Lika bra att göra de innan sängdags så jag slipper stressa med de imorgon. Då jag kommer ha fullt upp som de är. Skall nämligen ta vaccinera mig innan jag åker hem. Detta med anledning av att de inte finns några helgtider att få, för att göra detta.

Dagen annars har varit som vanligt, inget spec har hänt. Jag har även fått veta att jag får ihop nästan tre veckors semester genom att endast ta sju dagar ledigt (förutsatt att jag får ledigheten beviljad förstås). Så nu går min hjärna på högvarv om vad man kanske skulle kunna hitta på. Så ikväll skall jag faktiskt ta och titta lite på kanske ev resmål.

// Carro //

Inte så mycket att säga..

nä idag är de en sådan där seg dag, då allt känns lite tråkigt. Händer absolut inget spec här inte. På jobbet fortsatte jag med allt pappersarbete, och jag blev faktiskt klar. Så de blir spännande att se vad dom hittar på åt mig imorgon.

Men kanske kan ett bonde söker fru avsnitt kan råda bot på min tristess. Dock är de ett litet tag kvar tills de börjar. Hittade några bilder som jag hade glömt att jag lagt in så jag passar på att lägga upp dessa.

 
Utsikten från mitt fönster när jag bodde på Gotland


Bodde nära färjan i Visby, tyvärr så fattar inte blogg.se att bilden är roterad hos mig åt rätt håll.


Är faktiskt så att jag saknar mina kvällspromenader där. På något sätt blir de inte riktigt samma härliga känsla här på området. Konstigt, men nu ska ja ta och göra något annat, har ju suttit vid en dator hela dan redan.

// Carro //

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Emelie.
Så here it goes...

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag blir på dåligt humör fall jag måste stressa.
2. Jag måste höra på  glad musik fall jag skall städa.
3. Jag tror alltid de bästa om människor.
4. Jag verkligen ogillar kjedjebrev, och dessa hamnar direkt i min papperskorg.
5. Jag tar inte i handtaget på allmänna toaletter, där man tvättar händerna innan man går ut.
6.  Jag brukar köpa situation sthlm.
7. Jag har alltid gillat lejon, och hade ett lejon som gosedjur när jag var liten.


Jag utmanar er som läser de här, då jag inte just för stunden kan komma på vilka jag vill utmana.

Hos mig är de tyst..

ja när jag kom igår till "mitt runda tegelhus" efter jobbet så var de becksvart. Vet inte riktigt vart grabbarna/tjejen har tagit vägen. Är lite blandade känslor hos mig angående de där. Vist är de skönt att få ha tvn för sig själv, men å andra sida så går de inte så mycket bra som jag vill kolla på. Sen så slipper jag toa köa, men de är ändå inte så farligt för man kan även passa på att prata med de som bor här medan man väntar på sin tur.  Igår på kvällen hade ja de så tråkigt att jag storstädade rummet, men de va nog första och sista gången de. Passade även på att hänga upp lite bilder på väggarna och över mitt fina hål. Sen avslutade jag kvällen med att se en riktigt komiskt dålig film om någon polis, vilket resulterade att jag kom allt för sen i säng.

Men ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad jag skall ta och hitta på.Funderar på att ta en vända till gymmet. Men de ösregnar, så de känns inte så där jättelockande att bege sig ut i detta väder. Annars så händer de inte så mycket borta hos mig, jobbar och jobbar. Hela denna vecka blir de vanligt hederligt kontorsarbete. Fick tårta idag på jobbet, då en av de våra fyllde år. Imorgon blir de nog också något till kaffet då de är ännu en födelsedag. 

Hade även tänkt lägga upp lite bilder, men av någon anledning så kom inte minneskortläsaren med denna gång. Men så kan de vara ibland, men nu ska ja ta och göra något.

// Carro //

Oj oj, Gotland m.m.

Ja de var inte igår precis som jag skrev här. men jag bestämde mig för att inte ta med mig min dator denna vecka. Med anledning av att jag bland annat skulle flyga och inte ville lägga datorn i bagen på planet. Sen så hade jag hoppas på att dom skulle ha en dator på hotellet, kanske hade dom det eller inte. Jag hittade iaf ingen, och inte orka jag fråga om en heller . Är faktiskt ganska skönt att vara lite datorfri ibland. Så ska försöka sammanfatta min vecka lite kort.

På måndagen så var de åter igen dags att åka till jobbet med tåget. Visade sig att vi hade möte inlagt denna dag som jag helt hade missat att vi skulle ha. Men som tur var så kom jag iaf i tid till detta. Problemet var dock hur jag skulle hinna till mitt andra inplanerade möte. Men som tur var så slutade dessa möte tidigare så jag hann till mitt andra möte med god marginal. På måndags kvällen åt jag , älsk och syrran och hennes T middag ihop. Vilket var jättetrevligt och servitören var hur sjyst som helst, han bjöd på kaffet. Så jag kan varmt rekomendera helens kök och bar, för den som har vägarna förbi fridhemsplan.

På tisdagen blev de åter igen dags att kliva upp tidigt för att ta flygbussen ut till Bromma. Sen när jag landade på Gotland så hade jag hyrt en bil, som visade sig vara chockgrön, och så var de bara att ta sig till kontoret. Första dagen så höll vi oss kring Visby området. Sen på em när jag slutade så var de dags att bege sig in i Visby för att hitta till hotellet. Vilket gick ganska bra faktiskt. Sen så var jag ju tvungen att avsluta kvällen med att bada i deras lite ovanliga damm.


På onsdagen så åkte jag till norra Gotland. En resa som inte tog jättelång tid. Det är riktigt skönt att köra där nere efter turistsäsongen, då de knappt är några bilar att hålla reda på =). Efter jobbet var jag ju bara tvungen att slänga på mig gympaskorna och promenera i denna mysiga lilla stad. Va ute i säker 2 h och promenerade.

På torsdagen var de södra Gotlands tur. Och denna bilresa var den som tog längst tid. Men oj så fint de är på denna ö. För att inte tala om hur lugnt och skönt de var. Efter jobbet så blev de till att åka till kontoret för att säga hej då till alla. Sen hade jag även turen att få se jas-plan. Sen så var de bara för mig att bege mig till flygplatsen. Vilket blev en väldigt spännade resa.Först så var de jag som klantade till de i säkerhetskontrollen genom att ha pappas farsdag present i handväska. För de andra så fick planet vänta uppe i luften, så vi blev 15 min försenade. Sen så blev taxin min stoppad av civilapolisen lite efter vi lämnat Bromma flygplats. Så där blev jag säkert sittandes i 20 min innan dom släppte iväg oss.
Sen så var jag äntligen hemma hos Sis och hon var så gullig och lagade carbonara till oss. Sen övade hon på att måla röda naglar på mig. Vilket blev riktigt snyggt.

På fredagen var de dags att åka till kontoret igen, och ursch vad segt de kändes att sitta vid en dator en hel dag. Efter jobbet så var jag och syrran bjudna på middag hemma hos pappa. Vilket blev en väldigt lyckas kväll med god mat oc trevligt sällskap. Och jag hade glömt hur kul de kan vara att spela ishokeyspel ibland =).


Hade tänkt lägga upp lite bilder, men de verkar inte funka. Så får pröva senare igen. Nu ska jag diska och fixa lite här hemma.

// Carro //

Trött..

och då har jag inte gjort något specielt jobbigt precis idag.. Men de är kanske inte så dumt att ta de lite lugnt ibland. Gårdagen var iaf helt okey, och på kvällen blev de speltajm. Vi spelade När och fjärran, och jag vann. Idag har tiden bara försvunnit. Älsk har jobbat och jag har handlat, tvättat, promenerat och lagat mat. Har glömt min laddare till datorn, så jag får svara på era kommentarer och lägga upp bilder imorgon eller på måndag.

Nu ska jag se lite på tv och äta choklad mousse.

// Carro //

RSS 2.0