Dagen innan valborg

och jag har haft en super duper dag idag. Jag har fått tag på den/de personer som jag jagade. Jag har fixat ett möte till nästa vecka, vilket jag ser fram mot. Då personen som jag ska träffa är  lite av en idol för mig, beundrar nämligen hans arbete.Har fixat utrustning också, en sådan här och sen ska jag ha med mig en ficklampa.


Så nu hoppas jag att jag överlever besöket =). Sen så återstår det endast att skriva klart rapporten tills på torsdag nästa vecka.

Men först så är det fyra dagars långledighet att vänta mig. Närmast så är de valborg som står på listan, och helgen kommer avslutas med 80 ård firande av min farmor.

Men nu hinner jag inte skriva så mycket mera, ska välja kläder till imorgon bland annat. Kanske tittar in en stund senare ikväll igen. Och fyller på detta inlägg.

En vanlig arbetsdag

som kunde ha gått lite bättre än vad jag hade tänkt. Morgon började iaf tog en sväng förbi affären för att fylla på mitt mellanmålsförråd, innan jag gick upp på kontoret. Sedan så installerade jag mina nya rumskompisar =) på rummet.

Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska göra med dom, känns inte sjyst att slänga någon annans arbete. Men vem vet kanske får jag nytta för dom en dag, kanske får något barn på besök. Sedan så fortsatte jag med min rundringning på jobbet för att hitta den där "experten" som jag skulle behöva. Men som de ser ut nu så är det ganska mörkt, och det underlättas ju inte precis av att de blir röda dagar.

Efter jobbet så tog jag bussen hem , och skyndade mig hem, för att hinna till träningen. Hade bokat in mig på två träningspass om man nu ska kalla de första för träningspass, då de mest går ut på att träna mage och rygg i drygt 25 min. Efter de passet så blev de aerobic , och jag tog mig nog lite vatten överhuvudet när jag inte valde nybörjarklassen. Men det var kul och jobbare än vad ajg trott innan.

Hemma från träningen sedan så blev de att äta middag och såklart se på DH. Nu så ska jag ta och krypa ner i sängen så jag är pigg inför morgondagens utmanningar.

// Carro //

Kvällsfika

med hemlagade muffins och hallon soda, framför familjen Bonnier, kan inte bli så mycket bättre.

Dagen har annars varit helt okey, har inte hänt så där värst jättemycke spännande. Det största som hände var att jag glömde ta med mig kortet när jag skulle gå iväg på fika rasten och köpa lite nya  nötter. Men jag kom på det preics innan de var min tur att betala, så jag slapp skämma ut mig inför kassören.

Sen efter arbetsdagen så åkte jag hem och fick när jag kom hem en jättegod soppa som älsk hade gjort. Efter det så blev det en snabb promenad innan nyheterna, efter det så blev de ju som sagt tv:n. Sen nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för något, ska kanske ta och kolla om det finns någon ny bok för mig att läsa här hemma. Och så ska jag självklart svara på era kommentarer.

// Carro //

Idag är det kalas dags

igen, är den andra denna vecka. Ska bli trevligt och jag börjar bli lite smått hungrigt. Vaknade i natt av att älsk rummlade in från sin fest. Han både hördes och märktes ,när han råkade "mosa mig", när han skulle krypa ner i sängen. Men trots det så känner jag mig riktigt pigg. Har hunnit med en härlig promenad i solen nu under fm. Såg då dessa hjortar under min promenad.

Inte så lätt att se kanske, men några av dessa hade tappat sina horn, efter lite fajtandes mellan dom.

Sen blev det till att gå hem igen och ta en dusch så jag inte luktar illa till när alla andra kommer. Sen så får jag se vad kvällen bjuder på för några aktiviteter. Men nu ska jag lägga datorn på laddning.

//Carro //

En dag i solen

är vad jag har haft idag. Började dagen med att gå till träningen, bodypump. Vilket var riktigt svettigt och lite krångligt. Har nämligen inte gått på det sedan flera år tillbaka. Sedan så blev de snabbt hem och vända för att duscha av mig. Då jag skulle bege mig ner till stan för att träffa en vän till mig. Blev riktigt trevligt och vi tog en härlig fika på uteserveringen. Sedan så åkte vi till hennes stall och jag fick träffa hästen hennes. Den var jättefin, och till sällskap hade den två söta shettis kompisar. Sedan passade vi även på att hälsa på det andra djuren. Några spec ankor som jag inte kommer ihåg namnet på. De sju kossorna och kalvarna i ladugården.

Efter när jag kom tillbaka så blev det solstolen på altanen. Sedan så åt jag och älsk mamma en jättegod middag med lax och råris samt en super god sås till, hette något med mango.....Den ska jag lätt inskaffa till vårt förråd hemma. Den går både till kött och fisk iaf om man ska tro flaskan. Ikväll blir den annars lugt med lite tv. Sedan får jag se när älsk kommer hem, han är nämligen på fest. Nu ska jag forsätta kika runt lite på några sidorna.

// Carro //

En dag i skogen

tror inte mitt arbete kan bli så mycket bättre än så här. Sen hade dom ju beställt riktigt fint väder. Så det blev en riktig fältlunch.


jättegod mat i ett väldigt fint väder. Sen så blev det en hel del information också. Innan det frammåt em var dags att plantera lite skogsplantor. Denna som syns nedanpå bild är mitt verk =).




Lär dock tar några år innan den växer upp, för nu är den inte mycket för världen. Efter jobbet så blv jag upphämtad då jag hade turen att älsk vara i närheten. Så sen så har jag ägnat em åt att läsa lite i min bok. Vara på kalas och sen så nu så hoppas jag att de finns något att se annars blir det sängen tidigt så jag orkar upp till träningen imorgon.

// Carro //

Idag har jag

faktiskt inte varit helt på topp.Imorse var allt lugnt gick upp och så sjöng  jag för älsk som hade födelsedag. Sedan så var det frukost och till att bege sig till jobbet med bussen. På jobbet hände det inget spec jobbade på som vanligt med mina arbetsuppgifter. Har haft huvudvärk under em vilket gjorde att jag räknade ner tills när jag fick gå hem. Sen så tog jag bussen hem och på hemvägen passade jag på att handla till min glasstårta.

Så här blev resultatet, han precis ta kortet innan chokladen smälte och siffrorna föll ihop.

Nu på kvällen mår jag iaf bättre en huvudvärkstablett kan göra susen ibland. Nu måste jag fortsätta fixa här hemma. Ska packa upp väskan vilket jag ännu ligger efter med. Sen ska jag försöka hinna med en promenad också innan det mörknar allt för mycket. Innan sängdags ska jag även passa på att kolla vädret, då jag kommer vara ute under morgon dagen.

// Carro //



Nytt boende igen

och denna gång måste jag säga att jag är super nöjd. Va en sväng på hotelets gym foch sedan bada jag, då dom har en underbar uppvärmd pool. Vilket var helt underbart, efter en lång dag.

Sen ska man inte heller klaga över den underbara utsikten över stan, som man kunde njuta av.

När det gäller dagen så har den varit riktigt intressant med intressanta diskussioner. Ämnet har även legat lite närmre det som man gör på mitt jobb. Sen var det lunch och de var lite komiskt att det var råkade vara lax idag igen. Så nu har jag ätit lax tre dagar i rad vilket inte är så dåligt. Efter lunch så fortsatte vi med föreläsningar från alla. Hade gruppdiskussioner och sen var det dags för vårt studiebesök. Vilket var riktigt intressant, och väldigt givande. Sen har det inte hänt så mycket mera hos mig. Ska snart krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon.

// Carro //

Trött efter en lång dag.

Började ju dagen med att kliva upp kl 05.00 med anledning av att tåget gick vid 6.00 tiden. Trodde jag skulle vara sängen i senast kl 22.00 dagen innan men ack så fel man kan ha. Blev 23 istället, men va ganska mysigt då jag och älsk la oss samtidig, vilket är extremt ovanligt.  Hur som helst väl framme i sthlm så checka jag in på hotellet för att slippa ta med väskan till konferans lokalen.
Sen efter det så blev det att ta sig vidare till workshop lokalen, som var på ca 10  min gångavstånd. Där gick dagen åt att skriva för fulla muggar, då det var min arbetsuppgift för dagen. Gick riktigt bra tror jag, och att anteckna från diskussions gruppen var inte så främande som jag trodde. Va en hel lyckad dag, även om de blev lite jobbigt att sitta still. Stolarna var nämligen inte de bästa att sitta länge i. Efter dagens punkter var avklarade var de för första gången läge att få lite egen tid på rummet.


 Förr att bland annat förberedda sig inför middagen, som hölls ute på Villa Källhagen,som ligger på fina djurgården. Va en riktigt trevlig middag och mycket intressanta diskussioner. Nu är jag åter tillbaka på rummet, och ska ta och sova lite så jag orkar upp imorgon. Blir dock inte en lika lång dag, men den blir säkert minst lika intressant.

// Carro //

Impuls

köp blev det idag när jag och älsk var en sväng på stan.
Inte världens roligaste sak att köpa men den, är otroligt liten och lätt, vilket  blir perfekt när jag ska vandra i sommar. Nu återstår det bara för mig att köpa väska, ev skor/kängor och mat att ha med mig. Innan vi gick hem så blev det en glass på stan. 

Efter stan så var jag en sväng på gymet och tränade en vända. Vilket var riktigt skönt, och avslappnande. Sen så har jag ätit middag och nu på kvällen så återstår det en massa förberedelser för mig till imorgon då det bär av till Sthlm för mig. Är än så länge inte så spec nervös men det kommer säkert. Jag hoppas det blir bra, och att jag inte gör bort mig allt för mycket med min "simpla affärsengelska". Men nu hinner jag inte sitta så mycket mera vid datorn måste prova kläder och packa tills imorgon. Är extra svårt då jag inte får ha riktigt vad som helst på mig.

// Carro //

Lördag

och dagen har varit riktigt bra. Det har dock varit väldigt fint väder med sol, men ingen värme för att sitta ute i. Såg på hästhoppning på fm efter det så fixade jag bort den vintriga designen. Lämna gärna en kommentar om vad du/ni tycker om den?

Gick även en kort sväng på stan och köpte ett par korta sockor (strumpbyxkvalitet) att ha i mina finskor på måndag. Ska nämlige på en stor Workshop med viktiga personer, så är finklädsel som gäller. Har investerat i en kavaj till detta, så nu hoppas jag att de blir bra. Är svårt att veta hur du ska klä dig när du inte vet hur de andra brukar se ut. Men min taktik blir helt enkelt att klä mig lite "finare" första dagen, och blev de för mycket så får jag dressa ner mig till dag 2.

Kvällern har annars varit lugn. Gjorde pizza till när älsk kom från jobbet. Den åt vi framför filmen "10 orsaker att hata dig". Sedan så blev de Robinson och nu så sitter vi och kolla på "Phone Booth". Så vi är riktigt slöa ikväll, men ibland behöver man varva ner. Men nu ska jag fortsätta titta och lägga datan på laddning.

// Carro //

Mycket

här hänt hos mig det senaste veckorna och därför har det blivit lite ont om bloggande från min sida. Jobbar även mycket med datorn på jobbet just för stunden så käns inte jättelockande att sitta vid datorn när jag kommer hem på kvällen. Men jag tänkte jag skulle göra en kort resumé för den nyfikne vad jag gjort på den senaste tiden. Tror jag skrev för två veckor sedan ungefär om kursen jag var på då, ute på Lidingö. Sen så blev det helg och vad jag gjorde kommer jag inte riktigt ihåg.

Veckan efter det dvs dagarna innan påskledigheten, så var det återigen dags för en till kurs borta, den här gången borta på Sigtuna Stiftelsen. Va riktigt mysigt ställe och underbart god mat. Blev särskilt förtjust i deras jordärtskockssoppa med bacon.


Dom hade jättemysiga rum och som inte hade någon tv vilket var riktigt avkopplande. Så jag passade på att lägga detta pussel, vilket var riktigt avkopplande och påminde mig om när jag var yngre, då jag och min farmor ofta pusslade.

Han även promenera på kvällarna när kursen var slut, och Sigtuna centurm är verkligen mysigt med sin "gamla gata" och den fina strandpromenaden.


Kursen varade under två dagar och på dag nummer tre så hade vi nätverksträff. Fick även veta de tjänster som finns, och som jag måste ansöka om innan sommaren. Måste säga att jag blev både glad och förvånad över en av tjänsterna. Hade inte räknat med denna tjänst, kommer bli svårt att rangordna känner jag.

Efter tre dagars kurs så var det dags att åka hem igen, hade nämligen turen att få vara ledig på skärtorsdagen i år, med anledning av att nationaldagen ligger på en helg. På fredagen åkte jag sedan hem en sväng och hälsa på några ur familjen. Vi åt även en helt underbar påskmiddag och jag fick träffa min mormor och morfar som jag inte sett på jättelänge. Lördagen tillbringades mest utomhus då det var så fin väder. Jag fick en hel del färg, vilket känns riktigt fräscht.

På lördag kväll var älsk och jag bjudna på fest, vilket blev en riktigt trevlig tillställning. Jag fick träffa kära vänner som jag inte sett på evigheter (iaf så känns det). Söndagen tillbringades även den i solstolen, och så blev det en härlig promenad.På kvällen blev det ytterligare en påskmiddag. Sen på måndagen så bjöds älsk och jag på en härlig påsklunch/middag innan det var dags att åka hem.

På tisdagen provade jag sedan den nya busslinjen som dom startat.

(Bild lånad från deras hemsida, för  mer information klicka på bilden)
Vilket var en välidgt postiv upplevelse, både billigare och mysigare än det där "godstågen" man brukar få åka med. Sedan så är ju ett plus i kanten att dom bjuder på kaffe/te samt möjlighet att se på nyhetsmorgon samt surfa trådlöst ombord. Det är dock en sak som jag inte kan förstå och det är att folk fortfarande verkar välja att ta tåget, men kanske så kommer pendlandet igång snart.

Det var en kort resumé av vad jag haft för mig det senaste veckorna/dagarna. Men nu så är det fika dags här på jobbet. Tittar in en sväng ikväll igen, håller på och jobbar med en ny design, lite vårigare. Sedan tänkte jag passa på och svara på mina kommentarer som ni lämnat.

// Carro //

Trött lite här och där

 samt lite sur också (på ett konstigt sätt). Trött är jag efter att i två veckors tid varit bortrest på kurs. Lite sur (om man ska säga så) att de dykt upp en sak som jag inte räknat med, som gör att jag hamnat i en inrekonflikt med mig själv. Sen så underlättar inte sambons skola det hela heller för den delen. Ja som sagt inte blev jag klokare, även om jag är otroligt glad att det är som det är. Hm inte lätt och inte lätt att skriva om. Imorgon ska jag göra en liten bättre sammanfattning över läget om vad jag gjort den senaste tiden. För bloggen behövs verkligen i ett reflekterande syfte för mig. Men nu är det sängen för mig.

// Carro //

Brobygge

är vad vi ägnat stora delen av dagen åt här på kursen. Tyvärr kan jag inte bjuda på någon bild, då våran bro inte klarade av lasten från lastbilen. Dock var ju inte själva bron hela grejen utan lite var ju själva arbetsgången dvs att jobba i projektform. Innan det var dags för middag så hade vi ett uppsamlingsmöte. Där jag fick välja vad jag ville ha återkoppling på. Jag bad bland annat att få återkoppling på vilken roll jag har i gruppen. Jag fick ett väldigt intressant svar på det. Kanske lite oväntat men ändå inte. Summa sumarum så fick jag reda på att jag borde stå på mig lite mera. Samt utnyttja min fulla kompetens, och inte nöja med något i förtid. Så nu har jag lite att jobba med. Vilket känns bra, för det är något som jag har lärt mig som jag kan ha nytta av att veta. Det mesta andra som vi tagit upp på kursen är lite svårt att relatera till då jag inte jobba så mycket i projekt tidigare.

Sen så blev de middag, och som vanligt var den underbart god. Va bland annat getost på en brödbit (kommer inte ihåg alla namn) och till huvudrätt blev det torsk och potatis med kockaröra. Till efterätt var de som vanligt den härliga buffén. Efter middagen blev det en super härlig långpromenad med två stycken kollegor. Sen så nu närmast så sitter jag och kollar mailen och sen är det dags för sängen.

// Carro //

RSS 2.0