Ledigt och önskar Gott nytt år

är inte så dumt att vara lite jul/nyårs ledig från jobbet. Har haft tid att hälsa på hos både mamma och pappa men även varit en sväng hos farmor och farfar. Hängt med båda min syrror samt träffat 3 stycken barndomsvänner. Gått promenader med
Jag har verkligen haft det helt underbart än så länge och det är inte fel att det är en vit vinter i år.
I år måste jag även varit extra snäll då jag fick mer julklappar än väntat, och allla klappar är jag supernöjd med.

Men nu ska jag inte fastna vid datorn, då det finns en massa jag vill hinna med innan kvällen, då vi ska bort till goda vänner på nyårs middag/fest. 

Sist av allt så vill jag önska mina läsare,  Gott nytt år!


// Carro //Här var det vinter

och det är så mysigt, ska snart ta mig riktigt långpromenad med hunden ute i naturen. De är riktigt skönt att komma bort från stan ibland och ha så gott som skogen runt knuten. Nu så återstår det bara att klä på sig, ska först bara kolla vilken temperatur det är ute.

// Carro //

blir så less

ja på allt just nu. Försöker få ihop min packning och då ska ju allt hända på samma gång. Nu närmast ska jag försöka packa ner alla klappar från skåpet i lämplig/lämpliga kassar. Högen som finns på bilden har dock växt, så är lite mer än vad som visas.Som om inte det var nog så ska jag försöka planera min vistelse hemma också. Vilket inte är det lättast, då de är flera personer inblandade. Få se hur det går med allt. Hade tänkt vara i säng tidigt idag, men vem försöker jag lura?

Ursch orkar inte skriva något mer just nu, är som sagt kanske inte på mitt bästa humör. Måste göra klart allt och se till att komma i säng.

// Carro //

Blir så arg på mig själv ibland..

här har jag så gott som haft hela kvällen på mig att fixa och vad har jag gjort. Allt annat än att packa till imorgon. Så nu blir det till att fixa det så här på kvälls kanten. Jag som redan är trött så det räcker. Gick upp runt kl 5.00 imorse av att vi skulle åka iväg vid 7, men pga av vädret så blev allt inställt. Vilket inte gjorde något, då en del annat blev fixat på morgonen och sedan klämde vi in ett annat besök, dock blev det inte lika mycket utomhus.

Hade tänkt slänga in lite bilder också, men då sambons datorn vägrar att fungera att föra över bilder till, så skippar jag det hela. Orkar inte starta min egen dator, då jag redan ligger efter i mitt schema.

Men nu blir det till att packa för mig, ska tjuvstarta julfirandet på lördagen nämligen så alla klappar måste med.

// Carro //

Lunch med pappi

idag vilket var helmysigt. Vi käkade på en mysigt ställe och fick nog världens största pizza.  Annars så har dagen varit precis som vanligt, med mycket att fixa så här innan julledigheten. Han träffa en fd kollega också, vilket inte heller var fel.

Efter jobbet så blev det träning sedan har jag inte hunnit med så mycket mera. Sitter och lurar lite på lördagen och försöker få tag i min mor, men hon verkar väldigt upptagen =).

Men men nu ska jag fortsätta fixa lite. Har fått upp en provisorisk vinterdesign med anledning av att sambon inte ännu hunnit/orkat installera PS på sin dator. Tyvärr så stödjer inte min dator PS. Men nog om det nu blir det nog till att slappa framför tv:n

// Carro //

Julklapp

idag har jag fått årets julklapp från jobbet. Var inte så mycket att visa upp då inte julklappen kommit hem till mig ännu.Får nämligen välja själv från sidan vad jag vill. Så ska nog i helgen sätta mig och titta igenom utbudet och se om det är något som faller i smaken. Sambon jubbla åt älgstek, men själv föredrar jag nog fisk. Men som sagt får se vad det blir.

Idag har jag även beställt en julklänning från nätet, så nu hoppas jag att den passar samt att den kommer fram. Har nämligen aldrig beställt från den här sidan. Men det verkar vara en väldigt bra sida, och mycket bra priser.

Nu dags att fixa lite här hemma sedan blir det film.

// Carro //

Syjunta??

ja kan inte riktigt släppa tanken. Tycker det är helt underbart att jag har blivit tillfrågad. Men det är så långt bort från mig. Jag kom ju till och med undan med att inte sticka, när jag gick i skolan med anledning av att jag sydde en avancerad klänning istället. Fast samtidigt så borde jag kanske hänga på tåget, då det finns så otroligt mycket kunskap att hämta och det kan ju fakiskt vara riktigt trevligt. Så ska allt ta och fundera lite till på det hela.
Länkt till vart bilden är hämtad fås genom att klicka på den.

Annars så har dagen varit precis som vanligt, men med hur mycket som helst att göra så här innan jul. Efter jobbet blev det träning för att rensa tankarna lite. Sedan har det inte hänt så mycket mer hos mig. Nu ska jag kolla efter glögg muggar då vi ska ja julmys hemma hos oss på söndag.

// Carro //

Julbord nr 2

är vad jag ägnat stor del av dagen åt att äta. Va på ett jättemysigt ställe, pilkrogsvärdshus. Huset var så himla fint pyntat och utanför hade dom byggt en stor  halmbock.  Tänkte lägga upp bilder men något krånglar med kameran.

Efter lunchen hade jag ett långt möte som inte tog slut först efter kl 17, så det blev till att åka sena tåget hem. På vägen hem så köpte jag frimärken, så ikväll ska det skrivas julkort till nära och kära.

Sedan har jag faktiskt inte hunnit med så mycket mer än att titta på bonde söker fru.

Nu närmast säger sambon att jag måste hugga tag i disken ..

Hoppas ni andra har haft en bra dag..

// Carro //

Helg samt USA

och här är det hur mycket som helst som skall hinnas med. Har än så länge hunnit med min träning samt laga lunch. Sedan så har jag börjat göra mig klar för att gå till affären och handla. Ska bland annat handlas saffran, då sambo tjattat om att få lussebullar.

Sedan så måste jag städa och sen får jag se vad som händer. Blir ev sthlm till kvällen för att hälsa på syrran, men då måste hon rnga tillbaks till mig under dagen.

Nu så ska jag svara på lite kommentarer samt lägga in lite av bilderna från USA som jag lovat.


Först platsen jag landa på i USA var Washington DC och här på bilden syns Svenska abassaden.


Här är jag vid John F.Kennedy Center for the Performing Arts.


Sedan gidk turen vidare till Lincoln Memorial.

Det var mycket folk där.


Påväg till nästa mål, vita huset hitta vi ett till memorial, The Vietnam Veterans Memorial.


Sedan skymde de ganska snabbt och min kamera klarar inte mörker så bra, men på bilden är det Vita huset.


Sedan gick turen vidare ut till landsbyggden, Martinsburg. Påvägen ditt passera vi ett Outlet som vi sedan stannade till på några dagar efter, då vi begav oss tillbaka till DC.


En otroligt mysig småstad, Berkeley Springs.


Här åt vi middag en av kvällarna, och här fanns även källa samt denna bath tube.


För att göra en lång historia kort så hoppar jag snabbt till turen som tog mig till NY, där jag möte upp min kära efter att ha lämnat kollegorna.

Var mycket som vi ville hinna med, utöver all underbar shopping som fanns.


Promenad på Brooklyn Bridge var en av sakerna som vi tog oss tid att hinna med.


Båttur ut till Frihetsgudinnan var ett måste.


Det var några bilder, bjuder kanske på fler senare. För nu måste jag kila, sambon börjar bli klar.

// Carro //

RSS 2.0