Mycket..

att göra och vad kommer jag på att jag har glömt att köpa. Jo vin till lunch bjudningen imorgon såklart. Och jag som sprang runt på stan som en galning efter både bland annat expander och väggfärg. Men är som sagt inte så mycket att göra något åt. Nu väntar jag på att älsk ska ringa så att vi kan handla till imorgon. Har skrivit en handlarlista men dock inte bestämt mig vad för någon efterrätt jag skall bjuda på. Dessa tre står jag och väljer mellan: Gino, cheescake eller morotskaka. Lägg då till att en av gästerna är laktosallergiker, vilket också skall tas hänsyn till. Har inte provat  baka några av dessa recept  med laktos produkter. Men men nu måste jag fortsätta flänga runt.. Håller på att städa tills imorgon. Och de finns fortfarande en hel del kvar att göra.

Hoppas ni andra har de lite lugnare!

// Carro //

Mår lite dåligt..

men de är kanske inte så konstigt efter att ha ätit dåligt med mat idag. Åt en macka till frukost, då jag fick lite bråttom. Sedan så fika jag lite snabbt vid 9.00, och åt tårta. Vi hade nämligen fin besök av en tidigare anställd. Sen så slängde jag mig i bilen för att åka iväg och göra de sista av inventeringen. Vilket i sig var en upplevelse, då jag hade råkat få en automatväxlad bil. Jag råkade trycka lite för hårt på gasen ibland, samt va bra allt sugen på att växla några gånger. Men som sagt kom fram och tillbaka helskinande trots den missen. När jag sedan kom tillbaka till kontoret va klockan över 12.00 så jag tog endast en macka till lunch. Är ju så tråkigt att äta själv på slottet.

Efter jobbet åkte jag till centrum för att handla en blomma, kort ocn en chokladask till de på kontoret som tack för allt. Hittade även två stycken tröjor som fick följa med hem. Som bonus till mig själv köpte jag en chailatte burk. Så jag hoppas de smakar lika gott, som när man dricker de på fik Shoppingturen avslutades sedan med en kebabtallrik på Daisys. Sen nu på kvällen har jag inte gjort så mycket mer än att börja packa lite smått till imorgon. Då de är dags att lämna området. Vilket faktiskt känns lite tugnt, de här stället har ju trots allt varit mitt hem i 4 månader. Men men nog om de nu ska jag hoppa i säng, känner på mig att de blir en lång och jobbig dag imorgon.

natti natti

// Carro //

Lugnet

har lagt sig lite hos mig iaf. Jag har fått låna en arbetskollegas privata gps. Så mycket bättre kan de inte bli. Men jag är fortfarande fundersam över vart den andra har tagit vägen. Jag kollade  i min mobil just och där kan jag faktiskt se gps kartongen och de var dagen innan jag åkte för julen. Så de bevisar ju iaf att den var senast på kontoret. Finns ju inte så många fler ställen att leta på. Jag har ju bara två rum, ett där jag sover och ett där jag arbetar. Men men nog om det.

Gårdags kvällen var annars lugn, och de var helt tyst i mitt hus. De högljuda "grabbarna" måste ha varit på någon övning. Men de varade inte så länge, kl 22 dundra dom in igen och skulle basta. Jag passade även på igår kväll att köpa den där tv:n som älsk och jag prata om att göra. Sen läste jag  lite om hur man ska göra när man målar. Så jag är på de klara tills på fredag kväll, då de blir till att slippa. Ja för äntligen ska den fula bruna väggen bort. Sen innan de var dags för sängen så såg jag ett avsnitt på prison. Även om jag tycker serien börjar tappa i sitt värde.

Humöret annars är som sagt på toppen. Har dock lite träningsverk från gårdagens pass. Men de är ju bara positivt ska ju kännas lite när man tränar. Och mitt godis sug har lagt sig =). Men nu ska jag fortsätta jobba med mina listor, vilket tar sin lilla tid.

// Carro //  

åå typiskt

vart kan den vara. Jag verkligen ogillar att inte veta vad saker befinner sig. Jag hoppas verkligen att den dyker upp så jag kan göra klart de sista som finns att mäta ut. Innan kl 10.00 bör jag iaf ha ringt de där samtalen så vi får se om allt kan gå i lås. Annars är de nog inte så mycket att göra åt saken. Men de skulle kännas bättre att lämna ifrån sig ett färdigt arbete än ett halvdant sådant. Jag har ju ändå haft 4 månader på mig nästan att göra detta.

Idag är den sådan dag då de skulle ha passat bra med en semla, fast de fick vi ju igår. Och för många semlor är nog inte spec bra att äta. Men som sagt är de dags för att återgå till arbetandet. Så jag kan gå på träningen vid 10.00 med gott samvete.

// Carro //

Så var de måndag

och jag har precis kommit till jobbet. Känns konstigt att de är min sista vecka här på kontoret. Jag som trivs så bra här ute i naturen och med vattnet nära. Men de blir säkert skönt att flytta hem igen också. För då kan jag jobba med vårt renoveringsobjekt på kvällarna. Vi håller nämligen på att göra om lite i lgh. Älsk har fått något roligt ryck.

Så i lördags var vi på IKEA och kollade in lite prylar. Dock köpte vi inte så mycket. Blev två stycken väggskåp effektiv samt ett väggfäste. Sen ska vi köpa en tv bänk nästa helg fall vi hittar någon snygg. Sen så ska de köpas målafärg till väggen i köket som vi har tröttnat på nu. Sen på lördag em så tog jag de mest lugnt och fixade lite i lgh samt träffade en vän.

På söndagen var de ännu mer att göra. Klev upp vid 8 för att göra mig klar och åka till tuna för att möta en barndomskompis. Som råkade vara på besök här uppe under helgen. Då tuna är en sådan liten stad så var de inte så mycket öppet först kl 12.00 så vi tog oss en 40 min promenad till tuna park för att fika. Vilket var riktigt trevligt, var säkert över ett år sedan vi sågs. Vid kl 14.00 tog jag sedan tåget tillbaka, med anledning av att älsk och jag skulle gå på bandy. Vilket var en riktigt trevlig upplevelse och självklart så kunde ju inte matchen ha slutat bättre än den gjorde. Sen när vi kom hem så var de bara att sätta igång med nästa sak, nämligen tvätten. Sen äta middag och efter de packa väskan. Sen såg vi på trollkarlen som avslöjar alla magiska knep. Sen så var dagen så gott som slut.

Men nu ska jag återgå till arbetet. Finns en hel del att göra klart till den här veckan.

// Carro //

Idag är de mycket..

har ett riktigt späckat schema känns de som. Vid kl 10 ska jag och älsk vara på IKEA. Sen så ska vi hinna förbi nån elgigant eller dylikt för att köpa ett väggfäste. Sen så ska jag ringa och gratta min farfar samt en kompis som är i stan. Sen så ska jag hinna med att äta lunch där någon stans i krokarna. Allt detta ska vi iaf försöka hinna innan älsk börjar jobbet kl 12.00. Men som sagt får se hur mycket vi hinner med.

Men nu måste jag börja göra mig färdig till när vi ska hoppa ut i bilen.

// Carro //

Yoga

ja innan lunch så var jag och en arbetskamrat på ett pass yoga. Det var mycket jobbigare än vad jag hade kunnat föreställa mig att de skulle vara. Både andas och göra en massa rörelser med konstiga namn. Efter de så var de lunch och vi åt för ovanlighetens skull i den andra matsalen. Vilket var helt okey, men dock saknade jag den vackra utsikten från slottet.

Efter jobbet ska jag ta och bege mig till stan. För att vara "provdocka" åt syrran som går en utbildning i hudvård och spa. Ska bli kul att se vad hon hittar på. Hon hade en idé att göra vaxning men jag tror inte jag har så mycket att hår på kroppen att öva på =). Men som sagt får se. Själva behandling ska ta ungefär 2 h iaf och efter de så blir de nog att vi går ut och käkar. Sen får vi se vad vi hittar på för nåt. Bio har vi talat om, men som sagt får inte bli för sent då både jag och sis ska upp tidigt dagen efter.

Men nu ska jag ta och återgå till jobbandet. Har lite att göra innan det är dags att åka iväg.

// Carro //

Trött

men det är kanske inte så konstigt då jag sov väldigt dåligt. Brukar inte göra det, men i natt så vaknade jag 1 ggr/h från kl 02.00. Kanske har jag kanske för mycket i huvudet just nu. Inbjudningskort som ska skrivas till 25 års festen, sista 1 1/2 veckan på jobbet, hinna träna m.m.

Dagen har inte än så länge bjudit på några stora överaskningar. Men jag sitter med en ganska stor uppgift för stunden, så de finns lite att pyssla med nu fram på kvälls kvisten. Brukar nämligen jobba  över mån-tors och åka hem lite tidigare på fredagen. Vilket är guldvärt, för då blir helgen så mycket längre.

Men nu ska jag fortsätta att jobba lite till, så jag kanske kan se lite på tv ikväll. Fall de nu skulle gå något bra.

// Carro//

Vilken dag..

jag är helt slut och jag ska upp vid 05.00 imorgon så de får bli ett längre inlägg då. Nu vill ja bara krypa i säng. Har iaf fått lite gjort här hemma, så de känns lite roligare att komma hem till helgen. Men som sagt nu får de bli sängen efter att jag har packat klart till imorgon. Skriver mer imorgon kväll efter jobbet.

God natt på er!

// Carro //

Tillbaka på jobbet

för ännu en ny arbetsvecka som vi "ungdomar måste göra!`" som min farfar så gulligt igår uttryckte det. Men de går absolut inte ingen nöd på mig då jag trivs så himla bra på mitt kontor. Jag har för idag inte tagit med mig min dator, så idag blir de endast att lite kortare inlägg. Tror nämligen inte de blir så mycket skrivande ikväll då jag ska sova borta hos mamma och L ikväll.

Gårdagen var iaf jättelyckad och dom hade gjort så fint. De var girlanger och en skylt där de stod mitt namn på. Sen så fick jag precis de som jag hade önskat mig. Vilket jag inte hade trott att jag skulle. Maten var också super god, som den alltid är när pappi lagar den. Som sagt var en välidgt lyckad kväll med välidgt trevligt sällskap.

Men nu måste jag återgå till mina siffror. Vill ju bli klar till på em iaf, för att hinna klart innan lunch vore önsketänkande =).

// Carro //

På tåget

till pappa för att bli uppvaktad/äta den där middagen. Vilket ska bli riktigt trevligt. Det ända som jag vet än så länge är att de kommer bli något med räkor. Då min pappi helt plötsligt hade fått för sig att älsk var allergisk mot räkor. Vilket han är så långt ifrån att vara. Men lite roligt var de iaf. Vet inte hur länge till jag kommer ha täckning. Så de här få bli ett kort inlägg för stunden. Slänger för ovanlighets skull in en bild på mig själv.
Har dock inte hunnit sminka mig, men ska ta och göra de snart fall inte toaletten luktar illa =).

Sen tänkte jag även att jag skulle visa en bild på mitt halsband jag fått. Då jag fått en fråga ang detta.

Varför bilderna råkar hamna på sniskan vet jag inte. Men dom visas iaf inte så på min dator. är väl nåt krångel som de brukar kunna vara.

Hoppas ni andra får en trevlig söndag!

// Carro //

Helg igen..

och de känns riktigt skönt. Igår blev de en väldigt kort dag för mig hemma då jag var kvar på jobbet lite längre än vanligt. Sen innan jag åkte hem så passade jag på att kika lite på stan. Och jag hittade faktiskt två stycken tröjor. Slänger in lite bilder ikväll. Sen när jag skulle ta tåget hem så var de något strul så vi blv ca 30 min försenade så jag var inte hemma först lite efter 20. Väl hemma så åt jag middag och sen så kom älsk hem från jobbet. Och vi han kanske ses i 5 min, men jag fick min present iaf. Ett gulhjärta med halskjedja till. Sen så spendera jag kvällen i min ensamhet med att sjunga Singstar som nu äntligen kommit. Just de glömde nämna att jag blev så glad över mina födelsedagskort som jag hade fått när jag kom hem. Det gjorde verkligen min fredag.

Sen tycker jag iofs att de är lite konstigt att inte en spec person hört av sig. Kan de var för att jag glömde gratta dig föra året? Om nu så är fallet så tycker jag de är lite barnsligt att göra likadant. För alla kan glömma ibland, och jag tänker iaf gratta dig när du fyller år. Men men, inget att hänga upp sig på..

Idag så har jag och älsk spelat allt för länge. Vilket resulterat att jag fortfarande sitter i pyjamas här hemma =). Men jag ska snart börja göra mig klar. Ska lämna in kläder till myrorna. Sen så ska jag gå och hämta min linser som har kommit. Vilket kommer resultera i en stor kostnad. Vilket jag inte riktigt kan förstå varför de ska kosta så mycket. Varför kan inte optikerna konkurera lite med varandra ang priser som mataffärerna gör? Men men inte mycket att göra åt de nu, jag vill ju ha mina linser.// Carro//

Så var man 25

vilket känns helt otroligt. Nu har ju levt 1/4 av mitt liv om jag nu skulle bli 100 år. Har dock inte blivit något brak firande idag då de är lite svårt att ta emot gäster där jag befinner mig. Men som sagt för mig spelar de ingen roll, är ju egentligen som vilken annan dag. Kamraterna på jobbet uppskattade iaf kokosrutorna (som jag kallar dom) och grattade, så lite firande har de iaf blivit. Till födelsdags mat (brukar ha de som tradition att den som fyller år väljer mat) blev de korv, potatis och sås. Fast inte för att jag hade kunnat påverka slottets matsedel =). Nu på kvällen har jag fått lite samtal och dagen känns faktiskt som riktigt lyckas. Så nu återstår de för mig att packa väskan till imorgon, För då är de dags för hemresa igen.

//Carro//
 

Ursch

jag blir så sur. Två dagar i rad, de kan inte vara möjligt. Jag som hade hoppats på något annat. Känner mig redan lite nere den här veckan, varför vet jag inte. Kanske är de bara tröttheten som spelat mig ett spratt. Har ju gått och lagt mig för tok för sent den här veckan. Sen så har väl all den friska luften man får av promenaden börjat tagit ut sin rätt. Men men är bara att ta nya tag. Imorgon fyller jag ju år och de ska firas med att bjuda kollegorna på fika. Som tur var så har jag med mig hembakat den här vecka. Jag valde mellan att ta med mig fika eller låna jobb bilen, och åka till ett konditori för att handla tårta. Men idag när vi skulle ha bilen för att göra lite ärrenden så vägra den att starta, så de var lite tur i oturen.

Ikväll annars händer inte så mycket. De i huset verkar iaf ha lugnat ner sig lite. Och de på plan 2 verkar vara riktigt aritga och trevlig personer. Efter jobbet så såg jag på skidskytte, och jag hade inte trott att de skulle gå så bra som de gick. Sen så har jag även läst ut min sista julklappsbok. Så nästa bok att läsa blir nog den jag köpte själv på rean. Jag funderar på att slänga ihop en recension på böckerna jag läst. Men de får bli till helgen isf. För  glömsk som jag är så ligger usb kontakten till kameran hemma. Men nu blir de lite tv för min del.

// Carro //


Träning

vilket säkert imorgon kommer resultera i en "hemsk" träningsverk. Men kul var de och roligt att äntligen fått en träningskamrat. Jag hade nog aldrig själv gått ifrån jobbet under dagen för att träna, när jag lika gärna kan göra de efter jobbet. Passet vi gick på var inriktat på bålstabilitet vilket aldrig är fel att träna. Imorgon så blir de bassängen för min del tror jag, nu när jag upptäckt att de finns ett  väldigt fint duschrum samt bastu i de huset. Tidigare har jag duschat i huset jag bor i men nu när de andra har flyttat in så är de inte längre lika rent. Jag förstår inte varför vissa ska var ena skitgrisar. Samt en annan sak jag aldrig förstått varför man inte kan fälla ner toaringen samt pricka rätt. Jag som hade en sådan positiv bild av grabbarna efter de som bodde här gången innan. Men men är dagens i-landsproblem.  Nu ska jag lägga mig och se lite på film på datan tror jag. Sen kolla runt lite på nätet efter någon snygg fond att hänga på väggen i köket. Då både jag och älsk lessnat på vår bruna vägg med en orange fyrkant.

Hoppas ni andra har haft en lika bra dag som jag!

// Carro //

Tillbaka på jobbet

Och de var faktiskt riktigt skönt. Det enda som var lite jobbigt var att kliva upp imorse. Men de kan kanske bero på att jag och älsk vänt lite på dygnet. och kanske var de tröttheten som gjorde att jag glömde min tandborste hemma imorse. Det roliga på jobbet idag var att en av arbetskamraterna verkar taggad att börja träna. Så idag gick vi ca 30 min promenad på lunchen vilket var riktigt skönt. Sen imorgon så ska vi pröva på ett av de alla träningspass som finns på området.

Efter jobbet sen så var jag tvungen att ta en vända till centrumet då jag bla glömt min tandborste hemma. Sen nu när jag kom tillbaka till huset jag bor i så ser jag att de flyttat in folk här. Vilket för mig är med blandade känslor, har ju blivit van att bo själv. Så nu kan jag inte se på den film jag tänkt antar jag. Men men. Då kan jag ju städa rummet som har grott igen på några veckor. Sen så ska jag bäda sängen med lite nya lakan, så jag sen kan lägga mig och läsa min julklapps bok. Men nu ska jag skicka lite mail och ringa lite samtal.


// Carro //


stressigt värre

haha eller inte (som sis skulle säga).  Har haft en massa to do saker att göra idag och först nu börjar jag se slutet på listan. Dock finns de två saker kvar att göra på listan, varav en måste bli klar idag. Ska jag vara ärlig så längtar jag till morgon dagen då de är dags att börja jobba igen. För att vara "hemma fru" när älsk är å jobbet tar verkligen kål på mig. Jag är för rastlös för att sitta hemma i flera dagar. De var synd att inte sing star spelet dök upp när jag var ledig, hade nämligen varit roligt att roa sig med. Men nu måste jag nog tyvärr fortsätta med mitt packande för imorgon är de jag som går upp kl 05.00 för att ta tåget till jobbet. Skriver mer då om filmen och kanske postar lite bilder, för som de är nu hinner jag inte med det.

// Carro //

Bio..

vilket inte är en dag för sent. Bara älskar gå på bio, men har inte blivit så mycket av de på senaste tiden. Så idag så ska jag och älsk gå på strax. Blir Yes Man så jag hoppas den är bra. Men först blir de att fixa lite här hemma. Sen så ska vi gå och handla innan filmen. Kanske blir de även lite Buzz. Skriver mer imorgon och kanske lägger upp bilder fall de funkar.

// Carro //

Färdig design..

Ja nu orkar jag inte hålla på längre och fixa med utseendet på bloggen längre. Sen så går datan där PS finns på, knappt att använda. Går nämligen gröna, röda och blå ränder över skärmen. Sen så ser man inte vart man klickar heller för den delen. Men nu ska de bli nya tag och jag ska sätta igång med bloggandet igen efter all ledighet.

Dagen har annas än så länge varit bra. Jag har gjort en massa ärrenden på stan samt även ett riktigt fynd.Hittade ett par vanliga svarta jeans för ynka 98 kr. De är vad jag kallar för fynd. Planer för em är att gå till optikerna för att göra en linsundersökning, så jag kan få nya linser. Men först ska jag kika lite på top modell tror jag.


// Carro //

RSS 2.0