En helt perfekt dag

har jag och älsk haft idag, och största delen tillbringades i sthlm. Först tåg vi tåget upp och så gick vi på hela fyra museum, där huvudsyftet med besöket var att titta på tre kronor museumet. Men köpte man en kombinationsbiljett så fick man gå på hela fyra stycken för ungefär samma pris.

Eftet tiden där var vi otroligt hungrig och begav oss till gamla stan, men där på fiket tog dom vist inte kort. Sedan så tyckte vi att de var lite dyrt med en macka för runt 80 kr när man kan få nästan en hel lunch på ett annat ställe för det priset. Så vi begav oss till den härliga "shopping gatan". Där vi åt en lättare lunch, till ett betydligare bättre pris. Sedan gick vi i några butiker och innan vi åkte hem blev det italiens glass.

Väl hemma tog vi en sväng förbi biografen, och impuls köpte biljetter till Änglar och Demoner. Som var en otroligt bra film, men slutade kanske inte sådär jättebra. Väl hemma blev det sedan rabarberkräm och mackor. Sen nu ser vi på någon drama komedi, om någon snubbe som jobbar på Skatteverket och börjar höra röster. Men nu börjar filmen igen,,

// Carro //

Kommentarer
Postat av: Lina van der Putten

SV: Hehe japp, och då gäller de ju att prioritera bort rätt sak ;)

2009-05-24 @ 11:12:21
URL: http://lvdp.blogg.se/
Postat av: Lisa

haha, ja det är ju tur för henne :) detsamma!

2009-05-24 @ 12:44:45
URL: http://lissyngwe.blogg.se/
Postat av: Netha

Sv: Japp det ser absolut värre ut i en mening än när man säger det. Men Göteborska är underbart fint tycker jag :P Det låter bara som om vi är arg ibland.. hehe!

Ha en bra dag!

2009-05-24 @ 13:36:01
URL: http://neeeta87.blogg.se/
Postat av: Lena Svensson

Hallå där, ja muffins är inte så dumt det :) ha en go dag du med

Kram Lena

2009-05-24 @ 13:41:01
URL: http://www.metrobloggen.se/caromb

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0