Tillbaka igen

efter en väldigt lång paus, och är så kul att se att de finns några som läser ens blogg, även om det inte uppdateras så ofta. Men har nog börjat inse att det inte alltid finns tid att uppdatera en blogg varje dag och ta bilder. Finns så mycket annat här i livet, som att tex passa på och ta en paus från datorn när jag exempelvis är på tjänsteresa eller kommer efter en dag på kontoret.

För er som följ bloggen ett tag så vet ni ju att de blir en hel del resandes i mitt jobb. Så ni kan säkert gissa vart jag hållt hus senaste tiden. Jo nämligen varit på tjänsteresa och denna gång i USA.

Ska berätta mer senare och så ska jag svara på alla kommentarer, men nu måste jag rusa till träningen så jag inte missar den. Blir självklart lite bilder i bloggen också.

// Carro //

Tillbaka igen

efter en bra lång paus. Men ibland så har jag faktiskt inget spec att skriva. Men nu var det ett bra tag. Som sagt förra veckan var jag iväg på en väldigt stor konferans. Va väldigt intressant, även om vissa grejer va lite över mitt huvud då jag inte är så insatt i politik. Men dom enskilda föredragen va super bra, då jag verkligen lärde mig en hel del om saker jag inte hade en anning om.


Sedan utöver att sitta och lyssna så fanns de en hel del företag som gjorde reklam för sina tjänster och produkter.  Så när jag minglade runt, så hittade jag denna bil, och självklart var jag ju tvungen att prova.Det jag fick göra var att sitta i bilen när vi körde 40 grader uppåt, 40 grader ner samt 40 grader med bilen lutande. Va en häftig upplevelse och jag trodde inte en bil klarade av att enbart belastat på två hjul. Dock så krävs det träning för att klara av samt våga köra på detta sätt.

Annars så har den här veckan varit helt okey. Idag gick dock inte riktigt allt som jag ville. Tex så blev det fel på mina visitkort så nu får jag vänta ytterligare på nya och som inte det vore nog så blev ett nätverksmöte inställt som varit planerat länge. Men det positiva i det hela är att mina biljetter till USA äntligen blivit bokad, så nu vet jag när jag åker. Sedan återstår det lite till att fixa.

Nu dags för nyheterna hos mig.

// Carro //


RSS 2.0