Har lämnat datorn hemma

finns ingen anledning att bära runt på den tyckte jag. Nu ska jag passa på att njuta lite mer av att vara iväg på jobb och ägna kvällarna åt till att nätverka samt träna. Kommer ju vara tillbaka på fredag så uppdaterar mera då, fall klockan inte är allt för mycket.

Nu måste  jag återgå till arbetet samt börja planera för min avfärd.

// Carro //

Bondens egen marknadvar helt mysigt att gå på. Tyvärr verkar flera ha tänkt samma sak, så det var rätt utplockat. Hem fick jag iaf med mig blåbärssylt och rödbetor. Sedan så har det inte hänt så mycket mer hos mig. Mest små pyssel och nu har älsk kommit hem. Så nu ska de spelas lite och så får vi se vad som händer.

// Carro //


Länge sedan

jag var så utvilad efter en natt. Älsk har nämligen börjat skrika i sömnen under den senaste veckan så jag har inte sovit sådär jättebra. Men igår fick jag ju sova själv och jag vakna inte en enda gång under natten.

Morgonen har jag ägnat åt dans och core. Men idag gick det verkligen segt men nu kan ajg iaf känna mig nöjd resten av dagen. Ska snart göra mig klar för att gå en sväng på stan. Sedan blir det nog att hugga tag i städningen.

// Carro //

Allt fungera

precis som det skulle idag med spelet. Så va lite jobbigt att vara på jobbet och bara vänta på att få åka hem med det. Precis innan jag skulle bege mig hem från jobbet, så fick jag reda på att jag kanske ska åka till Washington om 4 veckor. Kan dagen bli så mycket bättre.

Efter jobbet blev det lite träning och till att laga middag. Sedan kan ni nog gissa hur resten av kvällen varit.

Nä nu är det sängen för min del, har ont i armen efter allt för många timmars spelande.

// Carro //

Jag är så glad imorgon

är jag ägare till ett eget wii fall allt går som det ska. Jag måste bara säga att blocket är en bra sida, då det var ett dunder pris på allt med anledning av att det ingick ett antal spel. Så nu kan jag roa mig imorgon kväll, när älsk är hemma och hälsar på päronen.

Idag har annars dagen varit bra, lite tung men tills nästa möte så vet jag ju hur det hela fungerar. Dagen gick otroligt snabbt. Efter jobbet blev det lite snabbhandling samt en kort promenad. Köpte även en väst, men den vimsiga kassörska glömde ta bort larmet. Viket är lite surt, för då måste jag gå tillbaka ditt innan jag kan använda mitt nya plagg. Jag tycker nog inte heller att expediten ska prata i telefon, fall dom inte klarar av att göra rätt. Men men ibland är jag nog en för "snäll kund" gnäller i stort sett aldrig. Men då jag själv jobbat inom handel så är jag kanske lite skadad.

Men men nog om det, nu ska jag fixa lite med middagen samt pyssla om älsk som kört omkull idag. Sen blir det lyxfällan.

// Carro //

Helt slut

har varit en dag i ett väldigt högt tempo. Först jobbet och sedan när jag kom hem så blev det en jogging tur (ca 8 km) innan middagen. Men jag hade tur idag, för älsk hade lagat middag trots att det var min tur.

Sen har jag inte gjort så mycket mera, har tv:n på i bakgrunden och ska snart göra mig klar. Har en del kvällsläsning att göra. Sedan blir det sängen för min del, så jag är pigg imorgon när jag ska träffa massa människor.

// Carro //

Trött

vet inte riktigt varför men är kanske hösten som påverkar. Igår var det verkligen en mindre bra dag, glömde nästan allt hemma. Idag hoppas jag på en bättre.

Men nu måste jag fortsätta äta frukost så jag inte missar tåget.

// Carro //

Hemma igen

efter en otroligt mysig helg. Är faktiskt lite synd att jag inte kan hälsa på oftare. Igår hade vi myskväll vid tv:n och så sjöng jag lite Singstar med lilla syster. Åt god mat och bara hade de allmänt lugnt.

Morgonen började bra, jag och pappa åt "vår vanliga frukost" rostmackor och svartvinbärs marmelad.
Idag så kom hela släkten på em för att fira sis och så fick vi som vanligt smörgårdstårta. Va kul att se mina kusiner och farmor och farfar. Efter tog jag tåget hem, och som tur var gick allt bra trots en hel del tåg och buss byten.

Orkar inte skriva så mycket mera just nu då jag ser på film.

// Carro //

Lördag

och hos mig är det mycket som ska hinnas med. Jag ska hinna träna, gärna handla på Bondens marknad och så göra den roliga städningen.

Men nu måste jag kila så att jag inte missar mitt pass.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har inte mycket tid att skriva här, då jag än så länge bara hunnit med träningen och diska. Hade nämligen helt glömt bort  att det var dags att fixa naglarna. Så har lite jäktigt just nu, med packning och dyl då jag snart ska ta tåget till min pappa.

Fundera på att ta med datorn sedan kom jag på, varför ska den med? Jag kommer förmodligen inte ens sitta vid den, så jag har beslutat att den får vara hemma.

Bjuder på några bilder från Karlsborg och så skriver jag mer imorgon.


Idas brygga, här åt vi middag under 2 dagar.


Museum, vilket vi tog en snabb visit på efter en snabblunch.

Men nu måste jag kila.


// Carro //

Intensiva dagar

och idag är första dagen som de funnits tid och lust till att koppla upp datorn på internet. Detta med anledning av att de saknas trådlöst nätverk i rummen, vilket resulterar i att du måste ta med dig datorn till lobbyn. I vilken du inte sitter i efter kl 22.00 så gärna.

Kort sammanfattning av dessa dagar är att det är är otroligt intressant samt trevligt. Har även hunnit med att turista här i Karlsborg. Sedan så hände en oväntad grej igår innan jag skulle gå oc lägga mig.Handtaget till kranen gick sönder så gick inte att stänga av vattnet, vilket resulterade i att jag fick byta rum , till ett MYCKET finare.

Lägger upp lite bilder senare när jag kommer hem.

// Carro //

Måndag

och idag blev det lite stressigt för min del att hinna med tåget. Men jag hade tur och till nästa gång har jag lärt mig att gå själv, och inte dra med älsk. För det slutar bara med att jag får springa, vilket jag borde lärt mig efter alla gånger vi rest ihop.

Men nu måste jag fortsätta fixa här på jobbet, och så skriver jag mer senare, om de finns internet på hotellet.

// Carro //

Tidig morgon

, klev upp runt 7 och åt frukost och sedan åkte vi till stallet, för att kolla på när syrran skulle rida. Hon fick rida en bussig Haflinger vid namn Laban.Men va lite konstigt att vara i ett stall igen, har ju inte ridit på ett antal år själv. Men konstig nog så kände jag mig inte sådär jättesugen på det. Men hänger kanske ihop med att ja haft egna hästar och relationen man bygger upp med dom är annorlunda än när man "lånar en häst".

Nu väntas det snart kalas, och ska väl fortsätta passa på att kolla runt lite på nätet innan.

// Carro //Fredag

och idag har dagen gått ovanligt snabbt, mot vad jag väntat mig. Sitter just nu och små fixar lite innan det är dags att åka hem till mamma och L. Med anledning av att lilla syster ska fira sin födelsedag imorgon, samt att jag gärna ville följa med till stallet på morgonen.

// Carro //

På jobbet och laddar

eller iaf väntar på att klockan ska närma sig 16.30. Detta med anledning av att då ska vi äntligen springa den där lagtävlingen som vi anmält oss till. Jag hoppas det blir kul, vädret ser än så länge ut att vara perfekt. Men nu måste jag fortsätta jobba lite, har hur mycket som helst som jag vill hinna med innan fredag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är jag hemma efter en väldigt lång dag. Blev lite senare än jag tänkt då jag missade tåget med bara någon minut. Men gjorde inte så mycket då jag hade en bra bok att läsa. Bjuder på en bild från prisutdelningen.Behöver jag säga att vi inte vann =). Hur som helst så fick alla välja något pris, och jag blev en bok rikare. Nä nu måste jag duscha och packa i och ur väskan för imorgon.

// Carro //

Wok med biff

är vad jag ägnat kvällen till att göra. Dock blev inte riktigt resultatet så som jag hade hoppas.Sedan så hittade jag inte alla ingredienser heller när jag skulle handla. Men till nästa gång blir säkert resultatet bättre och maten mycket starkare.

Min dag har annars varit bra, och jag fortsätter att jobba med mitt projekt.

Nä nu ska jag fortsätta fixa lite till här hemma innan det blir till att se på vampyrkärlek.

// Carro //

Toppen dag

och dagen bara rullade på utan några konstigheter. Har nog aldrig skickat så mycket viktiga mail tidigare samt fått så många samtal under en dag. Efter jobbet passade jag även på att pröva ett nytt träningspass, på mitt gym, Functional moves. Men måste säga att jag blev besviken , va inte så tufft och roligt som jag hade trott.

Sedan har jag ätit middag och snart ska jag göra mig klar för att se andra delen i serien överlevarna.

// Carro //

Konfirmation

ska jag snart iväg på. Är just nu hemma hos syrran och T och här råder febril aktivitet, med fem personer som ska göra sig klara inom en timme. Hinner inte skriva så mycket mer då jag måste fortsätta att göra mig klar.

// Carro //

Bio

Blev ingen tapas ikväll , då inte alla kunde och de var lite kort varsel att hinna fixa allt som vi ville ha det. Istället blir det bio ,den nya Beck. Hoppas på att den ska vara bra..


Bild från sf.se

Dagen har annars varit helt okey, och nu ser jag fram mot helgen. Även om det blir lite att flänga runt för min del.
Men nu måste jag börja göra lite iordning här hemma så jag inte missar filmen.

// Carro //

Torsdag

och det händer inte något spec hos mig. Ska jag vara ärligt så är jag nog ganska less på rätt mycket för stunden. Orkar dock inte skriva allt här, då jag inte riktigt vet vem som läser. Fick iaf en glad nyhet idag och det var att de förmodligen blir tapas kväll imorgon, vilket vore underbart, även om det blir mycket att fixa på kort tid.

Men nu måste jag sätta igång med maten.

// Carro //

Provskjutning

av olika föremål är vad jag ägnat dagen med. Var en otroligt intressant dag, och intresset var stort hos samtliga som var där. Orkar inte skriva så mycket mera, och är nog inget vidare intressant för någon annan med tekniska detaljer. Men nedan kommer iaf två bilder från dagen.

Vädret var som det går att se på bilderna toppen. En rolig sak vi råkade utför när vi skulle äta lunch innan skjutningen, var att gå in på ett ställe där krogägarn hade kobyxor, vilket inte kanske gav den mest serösa bilden, behöver jag säga att vi inte åt där =).

Nog om det nu ska jag se på nyheterna.

// Carro //

RSS 2.0