Underbart med semester.

Har haft en så himla fin vecka, jag hade kunnat ha minst en vecka till på båten. Nu återstår det bara att komma på vad jag ska göra av min sista semester vecka. Vill göra hur mycket som helst och lite till. Men först måste jag tvätta och inhandla lite mat.

// Carro //

Jag får vara arg ..

Ja vem skulle inte var de och som min kloka vän sa att de finns en gräns för allt. Alla har vi olika gränser vad som är OKEY och INTE OKEY.. Nu börjar allt spåra ut och ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag kan ta så mycket till... Jag hoppas min semester kan få mig på bättre tankar .. . . . . . Hade verkligen behövt att prata med syster min men hon är jämt så upptagen.... Nu väntar en veckas segling, ska bli kul att se alla, har lessnat för länge sedan på allt här hemma.. Sen ska jag försöka hinna med att hälsa på farmor och farfar en sväng också. Men nu är de dags att krypa till sängs så jag orkar upp imorgon.

// Carro //

Lite bättre

Så känns de just för stunden, efter att ha pratat med en kompis. Men när jag nu sitter här i min ensamhet igen så kommer tankarna tillbaka. Troligen mår jag bättre nästa vecka då jag äntligen kommer ha fullt upp så jag inte hinner tänka på allt annat.

// Carro //


So lonely

Ja och inte kan jag sova heller, fast det kan ju bero på att jag varit ute och hängt samt drukit vin. Nu orkar jag inte skriva någonting mer. Nu är det dags att tvinga sig i säng, så jag är pigg till jobbet imorgon.

// Carro //


RSS 2.0