LUST CAUTION

Denna film såg jag igår kväll och jag måste säga att den överträffade mina förväntningar. Den handlar om en grupp unga teaterstuderande, som har kommunistiska sympatier. Och om ni inte listat ut de tidigare så utspelar sig filmen under andra världskriget i Shanghai. De gruppen vill är att mörda Mr Yee som är en despotisk medlöpare till den japanska ockupationen av landet. Han är en mycket farlig man som i sin ser till att undanröja folk vid minsta tecken på fara. Och det som följer sedan går inte att beskriva med ord, och utan att säga för mycket. Men en av skådespelarna skall iaf förföra honom, vilket leder till något som studenterna inte räknat med. då Mr Yee har sidor som ingen förutspått tidigare. Och slutet de ska vi inte tala om...
Det är hur som helst en väldigt bra film, och den håller fast i en. Dock kan den kanske kännas lite seg i början innan man förstår handlingen, men det är de som gör den så spännande. Det finns en hel del råa sexscener i den, som jag inte heller hade väntat mig av en kinesiskfilm eller någon filmöverhuvudtaget, och regisören överskrider en gräns som jag inte trodde var möjlig. Jag skulle iaf rekomendera denna film till er som inte sett den.

// Carro //

Arn- riket vid vägen slut

Är uppföljaren till Arn- tempelriddaren, och vi får åter följa Cecilias liv på klostret och Arns kämpande bort i det heliga landet. Det är brutna löften och nya vänskaper i filmen, och tillskillnad mot den första så är denna lite mera humoristisk. Utan att berätta för mycket så får vi även se Arn ätervända hem, och det är väl först då egentligen som själva äventyret börjar. Det var en väldigt bra film och jag måste faktiskt säga att denna känns bättre än den första. Trots att den inte riktigt följer böckerna, så funkar de, för vem skulle orka sitta några timmar till i salongen för att se allt =) . Så har ni inte sett den eller den första filmen så tycker jag ni borde ta och göra det.

// Carro //

Nya frisyren..

Japp hade ju lovat att jag skulle lägga in en bild på min frisyr hur den blev. Tyvärr så är de ju lite svårt att fota sig själv bakifrån, men håret är inte så mycket längre baktill. Ni kan ju jmf med bilden i något inlägg längre ned så ser ni skillnaden i längd.


Idag annars så är de jobbdags igen, va nämligen på jobbet igår också. Därav den uteblivna bloggningen då jag helt enkelt inte orka blogga när jag kom hem på kvällen. Såg på film istället, som jag har köpt tidigare men inte har haft tid att se. Men nu skall jag göra mig klar för jobbet, och dricka upp mitt te.

// Carro //

// Carro //

Sliten..

Japp hände välidgt mycket igår. Först så var jag ju en sväng på stan för att klippa håret.  När jag gick ut från frissan några hundra kronor fattigare (efter att frisören lurat på mig något av all de lockmedel som jag hade i mitt hår efter klippningen) så var jag jättenöjd med frisyren. Så då gick jag med min nya frisyr och tog mitt kort hos fotografen. Men när jag sen lämnar fotografen efter att ha kollat på koren så är jag inte lika nöjd med frisyren, då de ser ut som jag har välidigt runt ansikte och att håret är jättekort. Hm dagens i-landproblem jag vet, de enda positiva med frisyren nu är att jag blev av med alla brunafärgrester vilket alltid är något. Sen så var de hem för att äta lunch och fixa lite här hemma.

Klockan 18 sen så bar de av mot en pub här i stan för att möta upp företaget som skulle bjuda på middag. När jag kom satt  redan några av jobbkollegorna där. Blev en tjeckisk mörköl. Efter de så gick vi till Kina restaurangen för att äta middag samt möta upp resten utav gänget. Blev god mat och dricka och en väldigt trevlig middag. På slutet så kom en servitrisen in med en skål fortune cokies som alla fick en varsin av. Va lite häftigt, tyvärr så stod de inte att jag skulle få tur i spel eller något =).
Eftre middagen drog hela gänget vidare till stan säkert enda nattklubb, där vi dansade och drack lite drinkar. Så lite efter klockan 02.30 så var jag hemma. Så idag känner jag mig lite trött, men jag har iaf ingen huvudvärk vilket alltid är något. Nu ska jag ta mig lite frukost, och sen får vi se vad dagen bjuder på.

// Carro //

Mycket att göra

Ja idag skall jag försöka hitta en fotograf som kan ta mitt kort till mitt jobbleg, fick nämligen papper på  att jag skulle göra de så snart jag kunde. Jag vill även hinna klippa håret, så jag hoppas de finns tid tills det också. Sen så måste jag städa och handla samt välja kläder till kvällen. Fast jag vet inte riktigt vad och när vi ses ikväll, så jag hoppas de blir av. Men nu måste jag göra mig klar fall jag skall hinna med allt. Skriver mer senare.

// Carro //

Städning mm

Japp idag har de varit full rulle sedan vi vaknade. Blev en liten sovmorgon också, men de var vi värda. Är ju den sista dagen som vi kan ta sovmorgon, för imorgon börjar älsk skolan igen. Det som vi har ägnat morgon åt är att städa i köket.

Sen så har jag även passat på att målat naglarna i det fina röda nagellacket som jag köpte igår när jag var i sthlm och hälsa på syrran. Blev faktiskt inte så mycket shoppat när jag var i sthlm, kom hem med ett linne och en härligt stor kalender som lär behövas när jag börjar jobba. Visar senare kanske om jag hinner slänga in några bilder. Här kommer iaf två bilder från igår, ett när vi är i ett jättesnyggt omklädningsrum och de andra från när vi åt lunch på pizzahut. Jeansen jag prövade var hur snygga som helst, tyvärr så fanns dom inte i min storlek. Skall kika på nätet fall jag hittar på dom kanske till samma sjysta pris.


Jag i det coola omklädningsrummet.



Bilderna är lånade av sis

Va en riktigt lyckad kväll igår iaf, och jag vann faktiskt en omgång av Buzzen.

Om jag återgår till att berätta om dagen, så åt jag och älsk lunch på stan. Älsk bjöd mig på den nya thairestaurangen här i stan. Sen så gick han till frissan och jag har gått till biblioteket för att plugga. Och här sitter jag nu, men har dock inte ännu kommit igång med att plugga, men skall ta tag i det nu.

// Carro //

Morgon..

idag på morgonen var ju uppe vid ungefär klockan 6. Det med anledning för att jag skulle kunna simma innan jag skall åka till sthlm för att träffa sis. Va riktigt skönt att vara på badhuset sådär tidigt, även om de var riktigt fullt med människor, fick lov att vänta på duschen innan badet för att de var så många morgonpigga människor. Sjävl kännde jag mig väl inte sådär jättemorgon pigg då vi var hemma runt 11.30 efter att ha sett på Arn. Skriver mer senare m filmen och boken jag läst ut. Men nu måste jag äta frukost och göra mig klar så jag hinner med tåget.

// Carro //

Punka..

Japp när älsk och jag skulle cykla iväg och handla efter lunchen så gjorde vi upptäckten att jag hade fått punka på cykeln. Så de blev till att laga den, vilket gjorde att vi kom iväg lite senare än vad som var tänkt. Som om inte de vore nog så verkar kjedjan och växlarna vara inne på sin sista vers. Älsk kommer nog skruva lite mer på cykeln ikväll eller imorgon, beroende på vad klockan kommer bli. För ikväll ska han räkna matte igen med min kompis och sen så har vi bestämt att vi ska gå och se på ARN. Nu så ska jag sätta igång och laga mat, vi hade turen att hitta kycklingfärs på halva priset i butiken, så vi gjorde om matplanerna lite. Så idag ska jag laga makaronilåda.

// Carro //

Morgon morgon...

Japp är en ännu en ny vecka.. Idag vet jag inte riktigt hur jag ska göra med allt. Hade tänkt gå och simma nu på morgonen men då badet öppnar så sent så vet jag inte om de blir något av det. Kanske blir till att gå till gymmet bara, Annars så är mina planer än så länge att gå och stohandla, vilket vi alltid gör i början på en ny vecka. Men nu ska ja se till att göra mig klar för affären och sen får vi se vad som händer. Kanske ringer dom från jobbet, vem vet.

// Carro //

Trött..

Jag idag har de varit en riktigt seg dag. På något vis så uppskattar jag inte helgerna då jag nu är så gott som lång ledig. När alla andra gått till skolan så sitter jag mest och tittar på och försöker sysselsätta mig med de som jag borde göra. Men på något vis så har jag inte haft ork att göra något alls och faktiskt inte haft lust heller. Vilket inte är likt mig, som nästan alltid vill ha något att göra och är ständigt i rörelse. Idag så har jag inte gjort något specielt mer än att läst ut min bok, skriver en summering imorgon tror jag. Va en vända på stan också innan middagen och handlade lite nya kalsonger till älsk, då han är så förfärligt dåligt på att köpa nya själv =). Och sen så har jag lagat mat blev renskav.

Nu så sitter älsk och räknar matte igen och jag skall väl ta mig en sväng till butiken igen ev för att köpa något till tv.n senare.

// Carro //

Konstiga dagar..

Mina dagar blir vist aldrig som jag tänkt det. Igår tex så skulle vi sola, men de blev de inget av. Jag hade även tänkt gå och kolla i den nya gallerian. Idag så var jag iaf på badhuset som tänkt och simmade ett antal längder. Efter badhuset så gick jag hem och tänkte äta lite lunch för att sedan ta mig en runda på stan och göra ärenden. Men då ringde min kompis och fråga om ja vill följa med henne ut till köpcentrumet för att lämna in en sak på lagning, då hon fortfarande hade garanti. När vi åkte ditt så var klockan lite över 12 och ja tänkte de här kommer ju inte ta lång tid. Men vi blev kvar på denna butik i nästan 2 h. Så medans min kompis fixade så försökte jag roa mig med lite annat. Bland annat så satt jag i den massage stol i säkert 20 min.



Den var riktigt skön, vilket jag tvivlade på innan jag provade. Sen blev de mest att kika runt och trycka på lite knappar. Spelade även några sett tennis på deras ps. Så vist kan man roa sig alltid, men som sagt var skönt att komma därifrån.
 

Efter när vi lämnade butiken, så gick jag hem för att hämta garantipapprena till poden. Men när jag kom till apple store så visade de sig att jag inte behövde några, men då vet ja de till en annan gång. Killen som hjälpte mig var riktigt sjyst och han lovade mig att laga min dator mot garanti trots att skadan på min MacBook orsakades av en klantig sambo =).  Men som sagt jag tror de inte först när de är fixat. Men om jag nu får den lagad så är de riktigt bra kundbemötande av dom. Då kommer jag defenitivt köpa min nästa dator av dom. 

Efter besöket där så blev de en vända på stan och lite snabb koll i affärer, och en vända i saluhallen. Men saluhallen såg inte ut som jag hade väntat mig, men mycket goda saker fanns de där. Sen innan vi gick hem så blev de försenad lunch/fika på ett café. Gissa om de var gott med en frappeccino och morotskaka.

Sen handlade jag på vägen hem, skagenröra och bakpotatis som blir middagen ikväll.  Och för stunden så väntar jag på att älsk ska komma hem och kompis hit och så ska vi äta. Men innan dess ska jag städa undan lite. Sen blir de nog till att ta de lugnt lite och kanske läsa i min bok, är helt slut.

// Carro //


Morgon..

Japp så var de ännu en morgon i mitt liv =). Idag så är planerna för dagen att först träna vilket skall göras i simbassängen.  Funderade först på spinning med då får jag ju inte samma träning för hela kroppen. Sen så skall jag ta mig en lite sväng på stan och besöka vår nyöppnade saluhall här i stan. Dom har byggt där jättelänge och nu har de äntligen blivit klart. Sen så måste jag gå förbi Apple butiken, fall den är öppen, och lämna in Ipoden som har börjat krånglar. Sen så måste jag bara ta tag i skrivandet av examensarbetet som för stunden äter upp en. Sen så har väl halva dagen gått och då är de dags att ställa sig i köket och laga middag. Men nu skall jag äta frukost, så jag orkar träna.

// Carro //

Sola och sen kvällsfika

Japp blir en lugn kväll för min del, kan behövas. Är helt slut efter den här veckan. Ska snart gå och sola lite med en kompis och sen blir de till att ta en kvällsfika.  Kanske hyr vi någon film också, men de beror lite på vad klockan hinner bli. Men nu ska jag göra mig iordning innan klockan blir allt för mycket. 

// Carro //

Lugn morgon..

Japp än så länge har de varit en lugn morgon. Har börjat läsa en ny bok, Stieg Larsson män som hatar kvinnor.  Har inte kommit så långt i den. Sen så har jag hunnit äta frukost och så mycket mer har jag än så länge inte hunnit med. Skall snart hugga tag i vårat diskberg här hemma, och så skall jag göra mig iordning för att gå till gymet. Va meningen att älsk och jag skulle gå och simma men då han fick börja tidigare på jobbet så blir de till att gå själv. Planer för dagen än så länge inte så många, mer än att jag skall träna och göra ett ärende på stan. Men nu är de disk och så skall jag kolla mailen.

// Carro //

Godmorgon..

Ja eller om de verkligen är en sådan. Idag vaknade jag klockan 7, för att älsk hade bokat tvättid. Men som vanligt så gick vi inte och la oss i tid, utan vi var inte sängs först närmare tolv, vilket gjorde att de var segt att stiga upp. Som vanligt när älsk och jag skall tvätta så gnabbar vi om vad som skall tvättas och hur. Va faktiskt mycket bättre på stället där vi bodde förrut för där hade vi tre maskiner, vilket gjorde att man nästan alltid kunde tvätta allt i korgen. Men men nu har iaf älsk cyklat till jobbet så jag kan göra lite som jag vill med resterande tvätt. Dessutom om jag har tur så är tvätttiden efter oss fortfarande ledig så jag kan ha kvar tvätten i torkrummet någon timme till. Då kanske tvätten hinner bli torr också och jag slipper ha en torkställning i lgh som tar upp plats.  Men nu blir de till att gå tillbaka till tvättstugan. Sen när jag kommer tillbaka skall jag fortsätta med kanindesignen tror jag.

// Carro //

Jobbar på en bloggdesign. Vad tycks?

Japp har ägnat kvällen åt att leka lite och håller just för stunden på med en design, men inte till mig den här gången. För stunden ser den ut såhär men den är långt ifrån klar. Kommer inte hinna fixa så mycket mer ikväll, då jag skall gå och sol och träna nu. Sen så skall jag försöka komma i säng i tid idag för ovanlighetens skull. Men vad tycks, tror ni tjejerna skulle kunna gilla denna.


Ser ni inte hela designen så kan ni trycka på bilden för att komma till sidan. Men nu skall jag slita mig från datorn och se till att komma iväg.

// Carro //

IKEA

IKEA går inte annat än att tycka om, och då har jag bara kikat lite snabbt i katologen än så länge. Desvärre så har vi så litet varuhus här i V-rås så vi lär väl inte ens visa alla nyheter. Men som sagt får ta mig en vända till kungen annars och kolla, vilket alltid är en upplevelse för sig. Gillar även reklamen för IKEA med budskapet länge leve mångfalden, och vist är de häftigt att när man tittar närmre på dessa bilder så ser man att dom är gjorda av ikea produkter.



Jag har även nu på fm pratat lite med min farmor, som ringde och hörde fall jag tänkte komma denna vecka. Och ska ja vara ärlig så hade jag helt glömt bort att höra av mig till henne angående de. De tråkiga och de jobbiga är att de inte går några bra tåg ditt ner, utan jag kommer behöva ta bussen. Sen så kör min farmor och farfar inte bil längre, så då ska jag på något sätt ta mig från busstationen i Halmstad. Hm tål att tänkas på lova iaf att höra av mig i slutet av veckan.

Men nu blir de till att diska efter lunchen som jag bjöd älsk och min kompis på. Båda två har nu gått till sina respektive jobb, och något måste man ju sysselsätta sig med här i sin ensamhet =).

// Carro //

Morgon med fart.

Japp känns inte som jag har gjort något annat än flängt kring. Från att jag gick upp har jag varit på språng. Först var det en promenad och handling på coop. Sen så belv de en snabb frukost, samtidigt som jag plockade undan här hemma. Ska nämligen komma över en kompis till mig för att plugga matte med älsk. Han läser ju till mattelärare, och vad passar inte bättre än att låna ut honom som privatlärare. Men nu skall jag fortsätta fixa, har lite kvar att göra.

// Carro //

AT30 och ABS+IKEA

Japp har varit och tränat och tufft var de. I vanliga fall går jag på boxning på tisdagar men då dom bygger om stället där detta pass brukar vara. Men detta var nästan värre en boxningen, men de är lite andra muskler man jobbar med här. Intensiv spinning och sen bål och ryggträning stod på schemat. Efter när jag kom hem så blev de fläskpankaka som älsk gjort. Den var god, men de enda som inte var någon höjdare va när älsk tappade min varma matbit på min hand som höll tallriken. Men nu så skall jag hoppa in i duschen och sen blir de nog lite tv för min del. Sen skall jag kika runt på lite matsidor, för att hitta någon bra lunchmat till imorgon. Sen så blir de till att bläddra i IKEA katologen som äntligen landat i min brevlåda. Någon hörde min önskan, vilket var på tiden =) då den släpptes förra torsdagen.

// Carro //

Fransk manikyr

Japp de blev fransk manikyr av mina naglar idag. Är alltid lika spännande att se hur naglarna kommer att se ut när dom är klara. Det bästa med denna manikyr är att den är bestående så jag kan måla över manikyren med annat lacka och sen så kan jag återgå till manikyren fall jag så önskar. Här nedan kan ni se resultatet. Jag kan faktiskt inte fortfarande fatta hur jag som har varit nagelbitare kan ha fått så fina naglar till slut.




Men nu är det dags för att laga lunch innan höjdhopp finalen, där Holm är med.

// Carro //

Nagel dags..

Japp äntligen, hade ju blandat ihop dagarna och trodde att jag igår skulle gå till min nagelterapeut. Ska bli så himla roligt, då hon är en sådan härlig person att man ser framemot att träffa henne varje gång. Sen att vi är nästan i samma ålder gör nog också sitt. Men nu skall jag göra mig klar, skall borsta tänderna bland annat innan det är dags att gå lite innan 10.

// Carro //

Dagen segar sig vidare

Klockan går så otroligt snabbt, men jag har faktiskt hunnit mer med än jag trodde jag skulle göra och då är inte dagen slut ännu. Det som är lite tråkigt idag och som jag har fått reda på är att älsk kommer att ha praktik v.38 samma vecka som jag börjar mitt nya jobba. Vist kan man ringa till varandra men de blir fortfarande inte riktigt samma sak, att berätta en hel dag via ett telefon samtal. Men men, blir nog bra, kommer säkert att ha tillräckligt att tänka på vid de laget. Och jag kommer säkert att bli rätt trött, då allt är så nytt och jag förmodligen kommer behöva gå upp tidigt på morgonen.

När det gäller OS så verkar de fortfarande gå segt för Sverige. Ridsporten såg lovande ut, men de slutade med en åttonde plats trots det. Men de var lite spännande att de blev omhoppning om guldet, de har jag nog aldrig varit med om tidigare. När de gäller Kallur, får man väl säga att de var lite synd om henne, men ändå att de är sånt som händer. 



 

En sak som är riktigt tråkigt är fall hösten redan kommit, för inte verkar de komma någon mer sol här inte. Tanken slog mig idag när jag skulle bädda om sängen. Jag har fortfarande inte valt fall jag skall behållla sommartäcket ett tag till eller om jag skall slänga det och börja sova med mitt dunntäcke. Svårt val de där, men förhoppningsvis lyckas jag välja något innan de är dags att sova, för vem sover i en obäddad säng?

// Carro //

Frukost gröt vid datorn

Ja så sociala är jag och älsk mot varandra. Vi sitter båda vid våra datorer och äter frukost. Idag finns de hur mycket som helst att göra. Detta är vad jag kommer att ägna min dag åt.

  • Gå och handla
  • Fixa på examensarbetet
  • Träna (får bli imorgon)
  • Se på OS (ridsporten bland annat)
  • Städa
  • Ev leta rätt på ett par regnbyxor (hinns inte med)

Men nu först så skall jag kika min mail med mera och sen blir de att göra sig klar för att gå ut i det fina rusket.

// Carro //

Dränkt ..

Ja de är ungefär så som jag känner mig. Hade som tur var med mig regnjackan av en slump i väskan, men regnbyxorna hade jag såklart hemma. Men värre var de för älsk som hade shorts och ingen jacka alls med sig. Han har fortfarande inte kommit hem,men han fick sällskap av någon engelsktalande person som också promenera, så jag fick cykla i förväg. Ikväll vet jag inte vad vi skall göra, blir nog mest till att städa här hemma, går kanske någon bra film också..Men nu skall jag kika runt lite.

// Carro //

27 Dresses

Denna film handlar om en Jane (Katherine Heigl) som jämt ställer upp för andra utan att blinka. Hennes grej har blivit att ställa upp som brudtärna/festfixare åt sina vänner. Detta trots att hon inte själv har hittat manen i sitt liv. Men en dag går gränsen för henne och då börjar hon tänka på hur hon lever sitt liv. Det ena leder till de andra och slutet på filmen känns inte sådär självklart. Jag trodde inte filmen skulle vara jättebra, men jag jag blev glatt överraskad. Sen för er som gillar Greys jag trodde hon skulle få svårt att gestalta en annan roll, men faktum var att jag inte ens tänkte tanken på att hon inte va de som man är van att se henne som.  Har ni sett filmen så skulle iaf jag rekomendera er att se den, då den både är rolig och romanisk på samma gång.

// Carro //

Jobbet igen..

Japp så är de dags att snart cykla till jobbet. men de känns ganska bra trots allt, då jag jobbar min sista dag på detta sommarschema. Har inte fått några fler tider på schemat ännu för veckan som kommer.Det enda jag har för stunden är en tid v. 35 och tills dess är de ju ett tag. Men de gör inget för jag har ju hur mycke som helst att göra med att försöka avsluta mitt examensarbete, som går sakta framåt. Men nu måste ja göra mig klar, men som tur är så behöver jag inte välja några kläder till jobbet, då vi har arbetskläder.

// Carro //

Karlskrona..

Äntligen så händer de något på min kant. Har varit mycket nu när jag börjat jobba igen, och tiden räcker inte riktigt till. Här kommer iaf lite bilder från när vi var i Karlskrona.

På bilden under ser ni mitt fynd som jag hittade när vi gick lite i affärer under dag 2. Dessa härliga tygskor fick jag för ynka 74.50.


I Karlskorna hittade vi även dessa små gulliga hus, som ägarna verkade vårda ömt. Dessa var från början arbetarbostäder och precis som i andra arbetarstäder på den tiden så bodde folk väldigt trångt.



Här under har vi en av alla de gallijonsfigur som man bland annat kunde beskåda på Karlskrona Marinmuseum. Va ett museum som var väldigt intressant att gå på. Dom hade till och med byggt en tunnel under havsytan.



På den här bilden så är vi på Repslagarebanan på Lindholmen i Karlskrona. Här så håller vi på att att göra ett rep. Var en riktig upplevelse att vara här. Det enda som var lite jobbigt var tjärlukten, men de vande man sig ganska snabbt vid. Vi köpte även med oss en lite repsnutt hem. vi hade även tur med vädret denna dag, var regn och de passar ju perfekt när man skall vara inomhus samt gå på museum.



Så har ni inte varit i Karlskrona så tycker jag verkligen att ni skall ta en sväng ditt. Är en äldigt trevlig stad. Det enda som jag saknade var en riktigt fiskrestaurang. Men de var kanske lite som vår guide sa att Karlskrona mer förr var en fiskestad, innan fisken började försvinna från havet.  En rolig sak när vi skulle åka hem så satt miljöpartiets ena språkrör, Peter Eriksson, i våran vagn.  

// Carro //


Min första design åt ..

Japp gårdagen blev att endast ägna mig åt andra. Hade ju lovat att hjälp sis med hennes bloggdesign, så de fixade jag med på kvällen. Så här blev headern, vill ni se hur hela designen ser ut så går det att klicka på bilden för att komma till sidan.



Sen så kom älsk hem och mådde inget vidare så de blev att passa upp på honom också, alla ni som har pojkvänner/bröder vet hur killar blir när dom känner sig sjuka =).
Ja så det blev inte till att lägga in några bilder från resan. Får bli när jag kommer hem istället skall nämligen till jobbet strax börjar vid 9. Skall bli jätteroligt, har verkligen saknat vännerna där. Men nu är de frukosttajm och vad passar inte bättre än att äta den framför OS =).

// Carro //

Tillbaka igen.

Japp nu är jag tillbaka och utvilad mer än någonsin. Hoppade faktiskt upp ur sängen på en gång imors, vilket är bra för framtiden. Idag har det än så länge inte blivit mycket bloggande, då jag varit i sthlm största delen av dagen. Först var de ett tandläkar besök, vilket gick som de brukar dvs inga hål.  Efter det så blev de lunch med Pappi och de var verkligen evigheter sedan vi sågs, har inte sett honom sen i maj någon gång. Sen när jag kommit tillbaka till V-rås nu på em så har jag skrivit på mitt examensarbete. Så kul har jag haft det. Nu är de blåbärs soppa som skall göras till när älsk kommer.Slänger kanske in några bilder kväll fån Karlskrona. Kommer även svara på kommentarer senare.

// Carro //

På tåget.

Sitter på tåget just nu påväg till Karlskrona, och som ni kan se så fick datorn följa med trots allt. Första tågbiten var lite seg, då vi fick åka godsvagn (känndes som en sådan iaf) till Norrköping. Nu så sitter vi på X200 och här har dom moderna saker som internet och cafe. Det enda som är jobbigt för stunden är att de är så varm i kupén och jag har verkligen klätt mig för lite svalare väder. Men blir nog bättre när vi kommer fram. Då kommer vi ju vara mer vid kusten så de lär ju vara svalare. Det första vi skall göra när vi kommer fram är att äta lunch, Då jag börjar bli otroligt hungrig vid det här laget. Vi gick ju upp lite över kl.6 och åt frukost. Nu skall jag fortsätta kolla lite sport resultat från OS.

// Carro //

Blir bloggpaus.

Kommer bli bloggpaus under några dagar, och de är verkligen välbehövligt. Inte just att slippa ifrån bloggen, utan snarare att  slippa sitta vid datorn. Som de är nu känns de som om jag inte gör något annat än skriver, och inte blir jag klar heller. Börjar gå mig på nerverna de här examensarbetet, och då ska vi inte tala om älsks nerver. Han vill inget hellre än att jag ska bli klar så jag blir ledig. Pah fast ledig blir man ju aldrig, finns ju alltid saker att göra. Listan på dessa kan göras lång. Men nu hinner jag inte skriva något mer skall göra mig klar för imorgon, tåget går ju lite över sju och jag har inte ens packat. Men jag är tillbaka onsdag kväll och kanske hinner jag skriva något då, annars så är tillbaka på torsdag för den som är nyfiken =).

// Carro //

Leker lite igen..

Funderar på om syrran skulle kunna gilla den här, tryck på bilden för att se designen i sin helhet.



Nu skall jag verkligen sluta leka vid datorn och se till och göra något vettigt som att kanske diska..Men de är lätt att fastna här i det här dåliga vädret.

// Carro //

Mitt senaste inköp..

Nu har jag varit i tvättstugan och lagt in en tvätt, och då slog de mig att jag har ju glömt att visa mitt senaste inköp jag gjorde. Jag kunde trots allt gå en timme på stan innan de var kusins födelsedagsbjudning, så då passade jag på att köpa denna långa svarta stickade kofta från Zara. Om de skall fortsätta att vara sådant här väder så passar den perfekt att ta med sig till Karlskrona.



Nu tillbaka till böckerna.

// Carro //

ÄNTLIGEN..OS medalj

Var på tiden med en svensk cykelmedalj, och vilke lopp de var... Otroligt härlig miljö verkar de ha varit, med en massa kända platser som  skymtade förbi. Vill ni läsa artikeln så är de bara att trycka på bilden.


Bild lånad från aftonbladet.se


Nu skall jag kolla fall tvättstugan är ledig lite tidigare för då kan jag börja tvätta redan nu och ha sakerna hängandes i tvättstugan lite längre. Vi har så otroligt dåligt torkrum så man måste fortsätta torka tvätten uppe i lgh, efter att ens tvätttid tagit slut.  

// Carro //

Godmorgon..

Idag har jag varit uppe ovanligt tidigt, 20 över sju ringde min klocka. Sen så har jag varit ute och gått en promenad och nu så är de snart frukost dags framför OS, vad annars =). Sen så måste jag packa tills imorgon då vi åker bort och innan dess så skall jag tvätta så jag har något att packa ner. Men nu frukost, skriver mer senare.

Ny bloggdesign.

Håller på och fixar lite här på bloggen, så här långt har jag kommit just nu. Vill ni se hur den gamla designen ser ut går de bra att göra det här: http://carrobarrometer.blogg.se/testbloggen/?tmp=09154156.. Dock är den inte riktigt som den var i sin helhet, men head och bakgrund stämmer överrens. Tycker de är riktigt kul de här med att jobba i photoshop kanske skulle erbjuda lite gratis designer när jag börja känna mig lite mera säker.

// Carro //


Tiden bara rinner iväg..

Japp och inte har jag hittils fått så mycket gjort. Kommer nog bli svårt då det är så mycket OS på tv. En sak som var lite synd var att våra boxare inte kom längre, men å andra sidan hade dom ju ett väldigt hårt motstånd. Som de är nu så spelar Sverige mot Argentina och det är en match som ser ut än så länge att vinnas av Sverige. En sak som däremot är lite irriterande är alla extra nyhetssändningar dom bryter för, där de inte kommer så mycket nytt om situation utn mer nya bilder. Vist är de en väldigt stor händelse (om man kan kalla de så) men vi de här laget så har man ju redan fattat hur illa det är. Men nu tillbaka till rutan.. Kanske fixar med min design senare på bloggen, börjar bli sugen på att göra om den, men vet inte riktigt hur.

// Carro //

OS..äntligen..

Gårdagen blev väldigt sen för min del, var inte hemma först efter kl. 00 då jag missade tåget jag tänk åka med. Så imorse blev de sovmorgon för min del, vilket var s välbehövligt. Sen har jag mest varit lite huslig idag, samt självklart sett på OS invigningen. Är så roligt att se vad alla har på sig, måste dock säga att jag inte gilla svenskorna klädsel. Någras kläder jag gillade var däremot, USA:s och Venezuelas bland annat. Nu skall jag passa på att kika runt i lite bloggar samt ev göra mig klar så att de bara är att krypa till sängs och sen blir de att ställa klockan.

Är de någon mer som skall vara uppe ikväll??

// Carro //

Nu är jag hemma igen..

Nu är jag tillbaks hemma igen, och jag skall snart slänga i mig lite lunch. Vilket skulle gå lite snabbare om jag viste vad jag ville äta. Sen vet jag inte riktigt om det är värt att åka tidigare till sthlm, för jag kommer ju tidigast kunna vara där uppe kl. 15 så då blir de ju ingen lång tid på stan. Men å andra sidan varför skall jag sitta hemma och åka vid 16 istället. Hm få se hur jag gör. Innan jag åker måste ja ju även bestämma mig vad jag skall ha på mig. Men då jag inte är någon klänningsmänniska så blir de nog jeans och en snygg topp. Ska passa på att ladda kameran också så jag kan ta lite bilder.

// Carro //

Godmorgon..

Ja de känns som en bra sådan än så länge iaf. Skall snart rusa iväg, så jag hinner inte svara på några kommentarer först då jag kommer tillbaka. Planer för dagen är annars att fixa lite och sen sätta mig på första bästa tåg för att åka till sthlm. Är ju som sagt min kusin som fyller år, är lustigt vad gamal jag börja känna mig. Min kusin är hela 10 år yngre än mig, och går i skolan fortfarande, medan en annan skall börja jobba. Tiden går snabbt ibland. Men nu måste ja kila, men först skall ja leta rätt på mitt paraply.

// Carro //

Hos mig är de alltid ..

mycket att göra känns de som, hinner knappt sitta vid datorn. Men å andra sidan så är de sommar bara en gång/år. Då skall man ju inte sitta inne bara för att man känner sig tvungen att blogga. För mig är bloggen inget tvång utan mer ett nöje där jag kan samla tankar och idéer kring olika saker. Ibland så hinner jag inte sitta vid datorn eller fixa med designen även om  jag gärna skulle vilja.

Iågr var de som vanligt fullt upp hos mig, var på stan en vända. Men de var en ganska stor besvikelse, jag hittade inget plagg alls att köpa. Mycket rea var de men vem vill ha sommarklädern nu när vi börjar gå mot höstväder. Jag hittade iaf en sak och de var en present till min kusin, vad kan och bör jag nog inte skriva fall hon skulle läsa de här inlägget. Efter de så köptes lite fika och så gick jag hem till min kompis "Simpson". Så åt vi lite middag och sen så begav vi oss och solade. Jag hade trott att de skulle vara mycket mer människor och sola, då vädret var allmänt tråkigt igår, men vi var i stort sett helt själv. Så dubbelsolariumet blev vårt =).  SEn när jag kom hem så var de nästan dags att krypa till sängs.

Idag däremot har jag varit på skolan en vända, är skönt att sitta där ovh få lite miljöombyte. Sen vid lunch så gick jag hem och käkade tortelini. Efter de så har jag målat naglarna, inför morgondagens födelsedagsbjudning och nu så kikar jag på fotbollen. Vill ju veta hur Sverige klarar sig mot KIna. Som det är nu så står de 1-1 vilket är bra. Men nu skall jag fortsätta kika.

// Carro //

Igår va de mycket

Japp igår blev de inte mycket bloggande för min del. Var fullt upp, först så var jag en sväng till högskolan. Sen så kom Älsks föräldrar samt syster, då blev de lunch och en liten pratstund. Sen så cyklade älsk till jobbet och jag gick hem. Sen så kom min mamma och lillasyster Ida för att hämta katten. Vilket var lite synd, är tomt här hemma utan honom. Mamma gick en sväng på stan och så då han jag umgås lite med lillasyster själv. Vi spelade lite olika datorspel via nätet. Finns otroligt mycket att välja på, men tyvärr så är många av dessa spel ganska torftiga.Men vi hittade iaf ett roligt hästspel på slutet.  När dom sen åkte hem så var klockan närmare 19.00 och då blev de att fixa lite här hemma. Sen blev de att plugga lite tills när Älsk kom hem, då de blev lite lättare mat. Sen så var dagen så gott som slut.

Idag så är planerna följande plugga och så måste jag gå en lite sväng på stan för att hitta den där presenten. Kan inte skjuta på de mycket längre till. Men nu är de tandborstning och tvätt som står närmast. Roligt man kan ha va?

// Carro //

Pizza m.m.

Japp snart kommer älsk hem och då blir de till att äta pizza och sen får vi se fall de går något bra på tv. Va inne på facebook oxå för ovanlighetens skull och blev då påmind om en sak som grämer mig lite. Vad de är så tänker jag inte skriva de här, då jag inte vet vem som läser mig blogg. Något som jag ser framemot är att träffa detta gäng (stackars älsk  som måste stå ut med oss tjejer haha) , är synd att vi inte ses oftare. Men till dess så måste jag hinna skaffa present till kusin min, men de får bli imorgon. Och ja jag tror faktiskt att jag vet vad jag skall köpa.



Men nu är de dags att återgå till mitt arbete och till städandet innan middagen. Gör jag de inte nu så kommer de inte bli gjort överhuvudtaget. Och jag vill ju inte att de skall se ut som kaos när älsks föräldrar kommer på besök imorgon.

// Carro //

DESIGNUTLOTTNING

Designutlottning!

Jag är med och tävlar om denna fina design

KLICKA PÅ BILDEN för att se hur designen ser ut!





Blev inget av de..

dvs i shopping väg, gick världens kortaste runda på stan under ca 30 min. Fanns inget att handla, samt att alla butiker inte var öppna. Blev inte heller någon klippning då de var för lång kö, för att jag skulle orka vänta. Istället så har jag ägna dagen åt att städa, vilket behövdes. Sen har jag även gått en liten runda med katten i koppel, dock inte utomhus ännu. Vågar inte riktigt lita på honom ännu, att han inte försöker slingra sig ut selen. Nu skall jag kolla lite klädsidor istället, något måste man göra i det här vädret.

// Carro //

Söndag och shopping

Japp dagarna går så fort när man är ledig. Idag är de redan söndag, och jag har haft en veckas semester redan. Och på något sätt så längtar jag faktiskt till när jag får börja jobba igen och får träffa arbetskamraterna igen. Gårdagskvällen var mysig iaf, blev fruktsallad och film djävulen bär prada. Dock var de ingen hit hos älsk, han tycker vi tjejer konsumerar för mycket redan =).  Vi såg inte hela filmen då vi väntade på att en dokumentär från svt skulle visas. Dokumentären var Guld-till vilket pris. Men tyvärr så blev halva programet förstört då dom inte fick till textningen, och varken jag eller älsk har läst kinesiska.

När det gäller idag, så är planerna att gå på stan, måste hitta en present till kusins födelsdagsbjudning nu på torsdag. Sen skulle jag behöva klippa håret också, kanske skulle slå två fluggor i en smäll. Att klippa håret är verkligen något som jag ogillar. Hade även tänkt lägga upp lite bilder, men ydligen så verkar inte Canon gilla mac, så de får bli ev senare men då på pc:n. 

Vad ska du/ni hitta på för något idag?

// Carro //

Musik till iTUNES

Japp har inte blivit mycket gjort idag än så länge, mest läsande för min del. Men en sak som jag har gjort idag som inte stod på min göra lista var att leta rätt på lite gamla cd-skivor. Ibland lessnar man verkligen på att höra alla nya låtar om och om igen. Så nu är min iTUNES påfylld med lite godingar. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer skall förberedda middagen åt älsk, känner mig verkligen som en husfru =).

// Carro //

Gym..

Japp nu på morgonen så har vi varit gymet och tränat. Var riktigt skönt och får en att vakna till. Blev mest styrketräning med en hel del mage och armar. Idag så är de välidgt tråkigt väder utomhus, så få se vad jag ägnar dagen åt. Har läst ut min bok, så kanske skall gå till bibblan och låna en ny. Men först blir de duschen, då jag precis ätit klart frukosten.

// Carro //

The Dark Knight

Just de glömde skriva att de blev bio igår, och filmen blev som ni kan läsa ovan The Dark Night. Batman för något riktigt klurigt att bita i den här gången, då han tvingas leka ofrivilligt med en brottsling som kallar sig Jokern. Som vanlig så har Batman sin trogne vän James Gordo vi sin sida, samt betjänten Alfred m.fl. Det har även kommit en ny superborttsbekämpare, vid namn Harvey Dent, som är åklagare, som dras in de hela också. Det är en väldigt välgjord film, och som inte slutar som man riktigt tänkt sig. Jag skulle lätt säga att den är värld att gå och titta på fall man inte sett den. Och ja jag hoppas de kommer en fortsättning.

// Carro //

Hos mig är de lugnt..

Ja idag har varit en riktigt slapp dag, utan något som helst dator sittande först nu. Imorse låg vi alla tre och läste i sängen fram till klockan var halv elva. Sen åt vi frukost, och efter frukosten så läste jag lite mer, så nu är jag nästan klar med boken. Har även varit ganska skönt väder, även om de inte gått och solat så är de skönt att få lite svalka och regnet behövdes verkligen. Ikväll har vi inte några spec planer, blir väl att se någon film kanske och äta en mysig middag. Men nu skalll jag återgå till mina sysslor.

// Carro //

RSS 2.0