Va mycket igår..

så jag han faktiskt inte med att skriva något här på bloggen igår. Men som sagt någon dag måst man ju få vara ledig =). Men idag tar vi nya tag. Idag är det masa som ska göras. Ska gå och köpa den där färgen till schablonen tror jag. Sen måste jag handla. Dock ska jag inte inhandla någon av dessa paket.


Tanken med dessa är ju jättebra. Att ta efter måltiden, vilket är bra för tänderna. Problemet är bara att jag äter dessa som godis. Har ni inte prövat dessa så prova den till höger med mint och choklad smak, den är den bästa (enligt mig).

Sen idag så blir de nog en vända på stan, fall jag hittar någon att shoppa med. Sen så är de som vanligt den tråkiga helg städningen som ska göras här hemma. Ja så mycket roligare blir det nog inte hos mig. Nu ska jag börja göra mig klar för att lämna huset.

// Carro //

Nu får det vara nog

med tårta för min del. Denna vecka har varit hemsk. Först semlor, sen tårta två dagar i rad. Nu ska jag endast äta frukt och grönt. Det som är lite synd på min nya arbetsplats är att frukten tar slut så himla snabbt. På mitt förra kontor fanns de frukt som räckte hela veckan.

Annars så har dagen varit lite spec då  the big boss ska sluta, och höll sitt sista tal.Sen så fick jag en glad överraskning av en arbetskollega som erbjöd sig vara mitt bollplank, då han tycker de jag gör är väldigt intressant. Så nu ska jag verkligen se till att ta tillvara på hans kompetens på något sätt. Hade även en otroligt trevlig lunch med en kompis som jobbar i samma stad. Efter lunchen passade vi även på att ta en härlig promenad i det fina vädret.

När det gäller planerna för kvällen så ska jag försöka mig på att ladda ner Ikeas planeringsverktyg, så jag kan få den där köksritningen gjord. Sen så ska jag äta middag, och sen blir de nog lite tv. Roligare än så blir det inte hemma hos mig.

// Carro //

Nya sulor

har jag fått idag. Kom precis hem efter att ha varit hos ortopeden. Dock så hade jag inte med mina nya träningskor (ej inköpta) så jag får klippa till dom sen samt ev komma tillbaka och slipa dom. Anledning till att jag gjutit sulor är för att jag fick de gratis när jag köpte gymkortet. Ska bli spännande att prova dessa sen i skorna.

Annars så har dagen på jobbet var riktigt bra. har kommit en bra bit med projektet. Sen så har jag varit på ett intressant möte på em. Där det bjöds på super gott fika. Fick då även se hur de såg efter att branden härjat. Va ingen vacker syn precis, men de lukta iaf inte lika illa som imorse,

Planer för resten av kvällen är att äta middag. Sen hade jag även tänkt se på uppdrag granskning, fall de är något bra ämne.  Sen har jag en hel hög med litteratur att läsa. Så de finns som sagt att göra. Så lika bra att lämna datorn avstängd =).

// Carro //

Vad tufft..

har precis varit på ett pass Xbike. Det hade jag aldrig gissat på innan passer började. Det som skilde från ett vanligt pass spinning var att man även var tvungen att röra på ett styre. Så nu är jag helst slut i både ben och armar. Få se hur jag mår imorgon =).

Dagen annars har varit helt okey. The big boss bjöd på semlor vid em fikat. Det kallar jag lyx. Sen blev jag förstås tvungen att köpa med en semla till älsk efter jobbet. Vilket inte var de lättaste, då han inte ska ha mandelmassa i sin. På första stället fick jag först stå i ca 10 min kö, för att sedan få reda på att dom med vaniljkräm var slut. Så då var de bara att gå vidare till nästa café på jakt efter semlan. Men där var de längre kö, men dom hade iaf en lite semla kvar, så där hade jag tur.

Så mycket mera har faktiskt inte hänt idag. Nu ikväll väntar jag på att mästarnas mästare ska börja. För dom har ju såklart skjutit upp programet med anledning av förlovningen. Suck ibland blir jag så less, hade varit skilnad fall de var själva giftemålet. Men men inte mycket att göra åt. Nu ska jag hämta mig lite mat innan tv:n.

// Carro //

Måndag igen

och veckorna bara springer iväg. Dagen har inte annars inte vara något spec. Har varit på mitt kontor hela dagen, och äntligen börjat komma igång med arbetandet med mitt projekt. Sen så fick jag en trevlig överraskning, då en kollega kom fram och fråga fall jag jobbat på Ikea med att sälja kök. Ingenting undgår vist mina kollegor. Jag vet inte ens hälften så mycket om dom ännu. Men snäll som jag är så erbjöd jag mig att kika på hans kök. Så nu hoppas jag att jag kan komma på någon bra lösning. Så i slutet i veckan ska jag ha åtminstonde ha gjort en ritning över det hela hade jag tänk.

På kvällen har jag varit och tecknat mitt avtal med anläggningen, så nu blir det träning för hela slanten. Har även tagit kvitto som jag kan ta med till jobbet imorgon. Så nu börjar jag äntligen få lite ordning på min vardag igen. Haha lagom till när jag snart  ska vara borta i 1 1/2.

Men men nog om det nu måste jag fortsätta fixa lite här hemma innan det är dags för sängen.

// Carro //

Träningsvärk

var vad jag vaknade till imorse. Men passet igår var riktigt bra och tufft. Nu ska jag verkligen ta tag i träningen. Har varit lite dåligt med det, sedan jag lämnade min kasern. Haha var lite komiskt när tränaren skulle visa mig runt, och sedan kom till friavikt delen, och sa att jag inteskulle vara rädd att gå in där (med anledning att de bara var grabbar i rummet). Han skulle bara veta att jag i stort sett enbart tränat på ett "grabbgym".  Kvällen tillbringades sedan framför tv:n, såg på brottskod försvunnen bland annat.

Idag tänker jag försöka hinna med att gå på ett konditionspass typ spinning. Sen har jag tänkt ta en vända på stan och köpa lite ljus m.m. Sen måste jag göra en del tråkiga saker som att tex städa lite här hemma. Sen blir det till att laga middag till när älsk kommer från jobbet. Sen så finns de tusen andra saker till som jag borde göra.  Men jag tror jag nöjer mig med ovanstående så länge.

// Carro //

Tidigt uppe

iaf för att vara helg. Fast å andra sidan gick jag och la mig ganska sent igår. Runt kl 01.00. Sen väckte älsk mig när han gick och la sig vid kl 02.00. För att han bara var tvungen att prata med mig. Är helt sjukt ju att vi knappt hinner ses så mycket. Idag ska han jobba, så jag får roa mig själv lite. Men de ska nog inte vara några problem.

Planer för dagen är annars att gå och klippa mig (fall jag orkar), sen ska jag träna (dvs köpa de där gymkortet), sen ska jag göra klart den där designen jag påbörjat. Sen finns de tusen grejer till men jag börjar med det där.

Men nu får de vara nog bloggat, fall jag ska hinna med allt.

// Carro //

Väldigt givande

är vl som jag skulle kunna säga om dagens kurs händelser. Jag och en annan kursare började med att ansvara för backspegeln. Vilke var riktigt givande, då jag fick se saker ur kursledarnas perspektiv. Efter de ägnade vi tiden åt att intervjua  varandra om de som vi själva var lite osäkra på i resultatet. Sen gjorde vi lite av varje innan vi kom till övningen med stort G, för mig. Att jobba med sin polaritet. Sen på kvällen vi middagen så skulle jag vända min upplevda polaritet åt motsatt håll. Vilket för mig blev en helt annan känsla. Då jag största delen utav middagen fick sitta tyst. Vilket inte riktigt var de lättaste men ack så givande. Allt som man kanske prata om är kanske inte så intressant, som man upplever det. Låter kanske luddigt men är som sagt inte så lätt att sätta ord på.

Efter middagen så blev de själv klart lite reflektioner om hur i upplevde det. Men imorgon blir de nog ännu mer, skulle jag tro. Med anledning av att då kommer våra kursledare vara med. Men nu är jag så trött att jag inte orkar skriva något mer. Denna dag har verkligen tagit på mina krafter.

// Carro //
Intensivt

det skulle kunna beskriva min dag i runda svängar. Dagen började med att jag blev hämtade utanför mitt hus. För att senare åka vidare till Täby där vi "ungdomar" ska vara på kurs i tre dagar. Tankarna kring de hela var lite splittrade, och stämningen i bilen var väl inte tipp topp. Men väl på plats fann jag mig ganksa snabbt i det hela, och kom igång ganska snabbt med reflektioner. Under dagen har de varit mest fokus på två punkter. Vår individuell presentation och vår personlighet. Jag har verkligen fått mig en tankeställare.

Maten har varit ok, men inte kanske inte jättespännande. Råka dock å samma lunch som sist. Vilket i sig inte gjorde så mycket då det är riktigt gott med wallenbergare (eller hur de nu stavas) och potatismos. Till middag var de fisk, lamm och cheescake.  Efter middagen som suta frammåt 20.00 så så tog jag och en kamrat oss en promenad. Vilket var riktigt skönt efter en hel dags stilla sittande. Dagen avslutade sedan med en kopp te innan vi båda gick till rummet.

Ja så mycket mera har inte hänt, vilket är ganska skönt. Det tar mer på krafterna än vad man tror, att vara på kurs. Nu börjar de snart bli dags för mig att krypa till kojs. Ska innan dess kolla lite på nätet om lite tips inför imorgon, då jag och en kamrat ska hålla i backspegeln.

// Carro //

På resande fot

igen, och denna gång har jag varit i sthlm under dagen. Så det har inte blivit så mycket arbetande på kontoret. Men de får snart bli andra bullar, kommer ju ingen vart med mitt projekt. Jag gjorde igår kväll en lång telefonlista på företag/personer som jag skulle ringa under dagen. Men klantig som jag är så glömmer jag ju såklart mobilen hemma. Så nu blir de till att göra det imorgon fall tid ges. Ska ju nämligen på kurs imorgon och är inte hemma först på fredag.

Så när jag kommit hem så har jag ätit och sen pluggat på tills imorgon. Ska nämligen hålla en kort presentation på ca 10 min om något ämne vi brinner för. Haha och tråkig som jag är så har jag faktiskt inget spec som jag brinner jättemycket extra för. Om jag inte räknar min familj och att träna. Men är kanske inte så intressant för de som ska lyssna om jag berättar om vad jag brukar tränar eller prata om min familj. Så nu har jag valt de intressant ämnet miljö. Så jag hoppas de ska bli bra, och att jag har förbättrat mig sen sist. Det är ju så frustrerande att se sig själv, och veta innan vilka fel man gör. Någon gång borde man ju lära sig tycker jag. Jaja men nog om det, nu ska jag fortsätta med presentationen så jag inte blir sittandes hela natten.

// Carro //

Mår dåligt

har under hela dagen haft jätteont i magen. Jag kan inte komma på att jag ätit något spec gamalt, men kanske var de filen imorse. Jag hoppas de går över iaf till på onsdag då jag ska iväg på kurs. Annars så har dagen varit väldigt full med information. Hade 30 min på morgonen att vara på kontoret innan de var dags för arbetsplatsträff. Sen  var de lunch och efter det begav vi oss iväg på ett studiebesök. Så jag kom hem ganska sent. Sen nu på kvällen har jag bara vilat och tagit de lugnt. Sen får vi se hur dagen ser ut imorgon, beror ju på hur jag mår. 

Men nu ska jag fortsätta läsa på till min presentation som är en hemläxa. Sen blir de sängen för min del.

// Carro //

Morgon

kan inte komma ihåg när jag var uppe så här tidigt på en söndag. Kanske var de när jag fortfarande jobbade på helgerna. Hur som helst, anledningen till att jag är uppe är för att min söta lilla syster är på besök. Hon kom igår på em, och då såg vi på film, Black Beauty. Sen på kvällen när älsk kommit hem så blev de middag och melodifestivalen samt en massa gotti.

Idag på morgon så ville hon se häst filmen igen, så då passar jag på att sitta lite vid datorn. Ska försöka fixa klart med designen idag. För palla äta frukost så här tidigt på morgon. Sen är planerna för dagen att tvätta och gå på bio. Sen får vi se vad mer vi kan hitta på. Men nu som sagt ska jag fortsätta fixa med designen.

// Carro //

Ny design på G

Dock är inte allt klart ännu. Men nu måste jag fortsätta fixa här hemma innan klockan blir för mycket. Måste äta något nu också, då jag ligger efter med lunchen =).Ni får gärna komma med förslag på bättringar på den. För jag är inte riktigt nöjd med den.

// Carro //

Skidskytte

började min dag med. Dock inte själv utövande, utan tittade på tv. Blev ju perfekt att äta frukost framför. Tyvärr blev de inga stora svenska framgångar, men banan verkade vara i otroligt tung åkt. Sen har jag påbörjat all städning här hemma, vilket lär ta sin lilla tid. För nu är de herrarna som åker. Så de blir springandes fram och tillbaka till tv:n.

Planer för dagen är annars att fortsätta städa här hemma. Gå iväg på en konsultation för gymkort. Sen hoppas jag hinna med en vända på stan och inhandla bland annat ljus till vardagsrummet. Skulle även behöva klippa håret, men vet inte riktigt fall jag hinner med det. Måste nämligen vänta hemma tills att de ev köparna av tv bänken skall dyka upp. Så jag hoppas de ringer snart. Är tråkigt att sitta hemma och vänta. Skulle ju vilja komma ut innan solen försvinner. Men nu ska jag fortsätta kika på tv.

// Carro //

Fredagen den 13

och inget spec har hänt under dagen. Inte för att jag är spec orolig för denna dag. Men de har faktiskt hänt saker under denna dag. En gång hade vi lucia tåg på fredagen den 13 och lucian svimmade. Men de berodde nog snarare på att lucian hade lite klena nerver. När det gäller dagen annars så har den varit som vanligt. Lite jobbande med min arbetsuppgift varvat med genomgångar. Efter jobbet så har jag inte gjort så mycket intressant. Varit en sväng och handlat lite mat. Som sagt fredagar hos mig är oftast ganska tråkiga, då jag är rätt trött efter en hel veckas arbete.

Men nu är de dags för sängen, så jag orkar med det som ska göras imorgon.

// Carro //

Trött

efter en lång och intensiv arbetsdag med något udda arbetsuppgifter. Finns faktiskt inte så mycket att berätta som kan vara intressant för er andra att läsa. Men ett tips kan vara att läsa på lite extra om ditt företag. Jag hade helt missat den engelska biten vilket var lite pinsamt. Men jag har nu som sagt lärt mig till nästa gång (om de nu skulle bli någon). Kom hem ganska sent runt 19 och efter det har jag mest tagit de lite lugnt.

Sen har jag sett på Sveriges sämsta bilförare (hade helt missat att de börjat), vilket alltid ger en gott skratt. Sen har de inte hänt så mycket mera hos mig. Men de börjar bli dags att krypa ner i sängen snart, och läsa lite.

Hoppas ni andra har haft en bra dag.

// Carro //

Givande dag

som gav väldigt mycket. Åkte klockan halv sju imorse med tåget. Så innan  vi hade nätverksträff så kunde jag påbörja lite med min projektuppgift. Sen gick största delen av dagen åt at nätverka. Hade personliga samtal med huvudhandledare, vilket var riktigt givande. Jag fick ta upp de som trycker mig lite. Sen fick jag jätte bra respons från min första tid. Vilket gjorde att min "separationsångest gjorde sig lite påmind. Sen så fick vi även veta när vi kan söka semester, vilket underlättar lite. Då jag gärna gillar att planera sådant i tid. Efter nätverket var slut, så blev de lite jobbande på kontoret innan de var dags att åka hem.

Hemma har jag nu ägnat kvällen åt att spela PS samt varit och handlat. Sen har jag även tänkt att ikväll planera lite inför imorgon. Ska ju ägna största delen av dagen att jobba på en arbetsmarknadsdag. Vilket ska bli riktigt intressant. Har ju tidigare varit lite skeptiskt inställd till sådana här dagar. Men vem vet blir kanske positivt överraskad, nu när jag står på andra sidan. Ska även bli kul att se KTH från insidan.

Men men nog om de, nu ska jag leka lite till samt kolla runt lite på nätet.

// Carro //

Vuxen poäng

haha ja iaf om jag skulle fråga min pappi, men även mamma. Då jag är uppväxt på bland annat köttgryta. Och när jag var liten så var jag jätte less på det. Men idag så vad jag göra jag, JO ja lagar en köttgryta. Så nu hoppas jag att den blir god, ock visar de sig inte först om 1 1/2 h.

När det gäller dagen annars så har den varit helt okey. Fick träffa de andra ur gruppen lite mera idag, då vi hade heldag ihop. Sen så var vi på studiebesök på en byggarbetsplats. Vilket var riktigt intressant (samt omväxlande), men dock lite kyligt. Sen så slutade vi även lite tidigare än väntat så jag var hemma redan efter kl 15.00 vilket kändes som en riktigt lyx. Men imorgon så blir det en lång dag. Börjar redan vid kl 08.00 och det innebär att jag måste ta tåget vid halv sju, då halv åtta tåget inte är framme först 10 över. Men de gör inget för min del. Har ju fått min arbetsuppgift, så jag kan jobba med den på morgon.

Nu ska jag fortsätta med mina kökssysslor. Samt läsa på lite inför KTH.

// Carro //

Glömsk jag??

haha ja de skulle kunna beskriva mig när jag skulle skicka mail med bifogad bilaga. Självklart så glömde jag ju bifoga filen, trots att älsk sa de några sekunder tidigare. Men som sagt de lilla problemet är löst nu. Fick helt enkelt skicka om de hela. Dock återstår det några frågetecken på listan. Men jag tror de kommer ge sig eftersom. Får coacha med älsk när han kommer tillbaka imorgon. Känns som vi har mycket att prata om, iaf jag. Mitt huvud snurrar  runt. Jag funderar faktiskt på att prata med "den" om de hela. Men som sagt ska ge de hela en chans, och vem vet kanske är de ett sådant där larvigt "tjejsyndrom" att bara kunna umgås i par. Men men nog om de, kan ju faktiskt ha fått fel bild.  En klok person sa faktiskt till mig en gång att de vanligaste som vi människor går runt och tror är att "han/hon gillar inte mig, så då gillar jag inte honom/henne.

Annars så har dagen varit riktigt bra. Hade ju som sagt sovmorgon. Vilket inte var helt fel. Sen så har jag fått flytta in på "mitt kontor" vilket är stort och luftigt. Det som saknas är väl havsutsikten. Tror iaf de kommer bli en mycket intressant period, med en massa jobb. Har nämligen fått ett projekt att bita i, vilket inte är att leka med. Men de ska bli kul att sätta igång. Efter jobbet så tog jag tåget hem. På vägen hem passade jag på att handla. Sen så ringde min söta mormor. Hon är så skön, bland de första hon fråga var fall vi köpt nya möbler m.m. Haha hon är så nyfiken, undra vem av mina nära som skvallrat =). Va iaf kul att prata med henne. Sen fick jag även en till rolig överraskning ska få DN av dom. Vilket inte är helt fel, hinner jag inte läsa hela kan jag ju ta med mig den på tåget.

Men nu ser jag att klockan börjar bli mycket. Ska börja göra mig klar för sängen.

Natti natti

// Carro //

Så var de måndag igen

och dags för ännu en arbetsvecka. Idag har jag dock sovmorgon vilket inte är helt fel. För då hinner jag fixa lite saker, innan det är dags att möta min handledare inför nästa period. När det gäller gårdagen så gick de faktiskt riktigt bra med allt. Vi kunde så gott som montera alla möblerna. Det blev faktiskt riktigt bra trots att de blev några små missar. tex lådorna vi köpte till tv-bänken (bokhyllan) passade inte. Så dom ska vi ta och kapa lite på höjden, och går de bara bra så kommer dessa passa någorlunda bra. Så de som återstår nu är egentligen att bli av med vår gamla tv-bänk och det ena skrivbordet. Samt montera de sista samt måla en/flera schabloner på väggen.

Just de på vägen till tåget idag så möte jag en fd kurskamrat som jag inte har pratat med sedan jag slutade. Va riktigt trevligt att ses igen, och som tur va så hade jag gott om tid innan tåget gick. Är faktiskt tråkigt att man tappar kontakten med varandra, helt tvärt efter att ha tillbringa mycket tid ihop. 

Men men nog om det nu ska jag fortsätta fixa lite här. Fick ju som sagt skriva om de här inlägget för att bloggen krångla. Så har redan förbrukat mer tid än vad de var tänkt .

// Carro //

Kaos

är väl vad man kan kalla det hemma hos oss. Igår var vi på Ikea och köpte ännu mer möbler till vårat vardagsrum. Dock blev de inte riktigt som vi hade tänkt oss med tv-bänken. Men jag hoppas de blir bra i slutändan trots allt. Sen fortsatte vi våran jakt efter en schablon till köket, dock utan någon större framgång. Så de blir väl till att rita på frihand som de ser ut just nu. Kvällen avslutades sedan med att se på Braveheart. Dock orka ingen av oss se klart hela, så de fick bli sängen lite tidigare.

Idag så är planerna att röja upp i högen som vi har i hallen.

Sen så behövs de städas en hel del här hemma också. Jag har inte helt packat upp min väska och sen så behöver alla papper jag har fått i veckan sorteras upp. Så roligare kan man ju ha det. Men nu närmast blir de nog en sväng på stan.

// Carro //

Inte mycket tid över

har det blivit idag trots att vi hade en kortare arbetsdag än igår. Jag började dagen (läs gårdagen) med att träna. Sen var det frukost med gänget. För att senare köra igång. Sen var de precis samma procedur som igår,bra upplägg på kursen, mycket mat och godbitar. Efter middagen så visade det sig att dom hade "fest" i puben. Så där har jag hållt hus fram till ganska nyss. Va riktigt dansgolvsstämning med lampor och dj:s. Det roligaste var nog ändå att vi träffade väldigt inflyttelserika människor, som påverkar samhället ganska mycket. Även om man förhoppningsvis slipper komma i kontakt med dessa någon gång. Men som sagt ska inte avslöja för mycket vad som hände och sas, men de hade nog blivit ett väldigt intressant nyhetsuppslag.

Men nog om det, nu är de dags för mig att krypa till sängs. Samt vila min röst efter att ha både sjungit och höjt den på dansgolvet för att höras.

// Carro //

Vilken kurs

den är rolig samtidigt som jag är helt slut i huvudet. Vi har pratat och sen har vi gjort en massa praktiska övningar. Det som känns som de har tagit mest tid är "spelet" som vi gjort nu på slutet. Där de går ut på att vi i gruppen ska ta ställning till olika saker som kan ske under ett projekts gång. Vilket ger riktigt intressanta diskussioner. Då vi som inte har någon projektledare erfarenhet i arbetslivet har ett litet annat synsätt än de som har jobbat med detta tidigare. Utöver det så har de ätits en hel del mat och kakor. Till lunch var de buffe och man kunde välja på tre olika rätter. Till middag var de tre rätters om man räknar in efterrätts buffen. Sen har vi även under dagen haft tillgång till både kaffe, frukt och en massa kakor. Så imorgon blir de gymet för min del, så att jag hinner blir hungrig till frukosten. Är ju som sagt ingen frukost människa. För den som är intresserad så ska jag visa mitt rum. Va ett tag sedan man hade sådan fin utsikt, lägg märke till skidbacken som syns i fönstret och som speglas snyggt i vattnet.Kvällen på kursen avslutades ganska sent vid 20.30 och efter de så satt vi några i baren och varvade ner. Så mycket bättre kan inte en dag avslutas. Men nu ska jag göra mig klar för sängen så jag orkar upp imorgon.

// Carro //

Då var jag på plats..

på stället där vi ska ha våran kurs. Ska bli riktigt roligt och jag hoppa de blir lika intressant som de låter. Det är iaf otroligt vacker här så jag hoppas jag hinner ta en liten promenad under någon av dessa dagar.

 Nu såg att jag en kurskamrat har kommit, så ska vara lite social istället. Hoppas ni andra har haft en bra morgon. För min morgon har faktiskt varit riktigt bra. Jag träffade till och med en trevlig person på tåget att prata med.

// Carro //

Vilken dag

som inte började bra. För de första så slog jag i foten i sängen när jag skulle gå upp. Sen så bröt jag av en nagel när jag skulle stänga dörren. Sen när jag kom till tåget i god tid så visar det sig att tåget är försenat. Vilket slutade med att jag kom försent till jobbet med ett antal minuter. Som om inte de var nog så hade mina sk "kamrater" tagit bilen till jobbet utan att fråga om jag ville åka med. Vilket kändes lite surt då tåget just var sent. Men som sagt blev nog mest pinsamt för dom när jag inte kom samtidigt som dom. För alla vet ju att vi bor i samma stad och inte spec långt ifrån varandra. 

Resten utav dagen var iaf bra och jag han åka med de tidigare tåget hem. Vilket resluterade att jag kunde gå förbi tv-spels butiken och köpa de där spelen. Tyvärr så har jag inte haft tid att prova dessa på kvällen ännu. Då jag har haft fullt upp med annat som att tex packa. Imorgon bär de nämligen av till Lidingö för en tre dagars kurs. Hoppas de blir kul. Ska fortsätta fixa här hemma nu, så jag inte behöver jäkta imorgon till tåget.

Hoppas ni andra har haft en bra dag

// Carro //

Trött

men de är kanske inte så konstigt efter en hel dag stilla sittande. Jag har nog inte riktigt fattat att jag ska tillbringa 12 veckor här. Bara att inte gå upp vid 5.00 imorse kändes jättekonstigt. Jag vaknade till där imorse, och jag måste nog säga att de kändes riktigt lyxigt att kunna tänka att jag kan somna om igen. Som sagt har inte hänt s där jättemycket idag.

Igår var de mer drag, då vi hade middagsbjudning här hemma. Vilket inte hör till vanligheterna för oss. Det enda gångerna vi bjuder in folk så är de fest och inte så där jättemycket förberedelser. Igår var de både mat och byggkaos som skulle hinna röjas undan. Dock var vi båda lite tidsoptimister, när de gällde allt. Våra stackars gäster fick mat 30 min senare än tänkt. Men jag tror inte de var någon som led av det. Sen spelade vi lite buzz samt sjöng singstar. Så var en riktigt lyckad bjudning, tycker jag iaf.

För den som är lite nyfiken så kommer bilder på väggen som vi har slitit med nu sedan i fredags. Här nedan kan ni se hur den såg ut innan. (OBS att de är inte vi som målat denna otroligt fula vägg)
Här kan ni sedan se hur den såg ut när den är nästan klar. Kan ta en bättre bild imorgon när det är dagsljus ute. Samt försöka få bilden att inte vända sig fel.

Det som saknas på väggen är antingen en tavla eller ett mönster i silver. Men nu ska jag fortsätta fixa lite här hemma innan det är dags för sängen.

// Carro //

RSS 2.0