Startat ny design

men är inte klar ännu. så ni får står ut med lite kaos.

Att blogga på tåget

funkar utmärkt, och de konstiga är att nätet funkar nästan bättre här än vad de gör där jag bor i veckorna.  Tror dock tågchauffören (eller va man nu kallar han/henne) är lite ny. För de går lite ryckigt samt är en och annan snabb inbromsning.  Slutade riktigt tidigt idag, och efter de hade jag tänkt gå på stan för att hitta min julklänning till julbordet. Men de typiska var att jag hittade inget alls att köpa. Vilket var synd, för jag börjar känna mig lite stressad. Men fick iaf en liten mysig stund med sis , vilket aldrig är fel. Men nu ska ja ta och avsluta detta inlägg, och göra lite plats fall de kliver på någon å nästa station. Skriver kanske mer ikväll, funderar nämligen på att göra om min design fall jag hinner.

// Carro //

kurs

japp idag har jag varit iväg påk kurs i externa avtal, vilket var riktigt lärorikt. Efter jobbet så tog ja en liten vända förbi Barkaby Factory outlet, men blev inget shoppat. Kännde mig faktiskt lite stressad när jag var där, då jag inte ville komma tillbaks till kontoret allt för sent. Men nu vet jag iaf hur de ser ut och vad de finns i Barkaby mer än Ikea. När jag kom tillbaka till kontoret lagom till fikat så hade en arbetskamrat köpt urgoda lite spec lussbullar. Sen så blev de lite summerande av dagen och en hel del läsande. Hade även tänkt träna idag, men då jag inte känner mig riktigt pigg så skippar jag de för dagen.

För er som tycker min blogg är lite tråkigt då de inte finns så mycket bilder, så vill jag bara påpeka att min kamera har gått sönder. Men jag orkar inte köpa någon just för stunden, är som sagt inget jag prioriterar. Men nu ska jag läsa tidningen lite innan jag ska sätta mig vid tv:n först är de ju halv åtta hos mig och se är de bonde söker fru, vilket man inte kan missa.

// Carro //

Tillbaka

för ännu en vecka borta. Men imorse var de tugnt att kliva upp. Hade inte tackat nej till att få sova lite längre. Men då vi redan hade börjat tittat på Wallander så vill man ju ser klart de, även om man vet vem/vilka som är skyldiga. Helgen har annars gått snabbt och som ni märkt så har de knappt blivit något datorsittande. Lämnade förresten kvar dator på jobbet när jag åkte till mamma över fre-lör. Däremot så har de blivit endel datorspelande med syster, vilket alltid är mysigt. Hon har börjat bli så stor, vilket har både sina för och nackdelar =). På lördagen sen så var de äntligen dags för Globen, så som jag har längtat. Va en strålande show och som syrran sa man vill se mer. Det enda som kändes lite surt är att när man för ovanlighets skull har pengar så har man ingen häst att köpa saker till. Finns ju nämligen hur mycket snyggt som helst att köpa där i annexet. På kvällen sedan åkte jag hem med tåget.

Så i söndags så fick jag en hel dag hemma. Fast de hjälpte inte så värst mycket då jag inte hann julpynta något m.m. Men men är inte hela världen. Fick iaf morfars present inköpt, väskan ompackad, städning fixad samt lite övriga ärrenden fixade. Sen på kvällen när älsk kom hem så bakade vi lussebullar, och vad gott de är.  Så nu ska jag snart ta med mig en lussebulle och sätta mig nere vid tv:n och kika på adventskalendern. Måste ju se fall de är något som är värt att följa.

// Carro //

RSS 2.0