Irriterande till max

Hittade i helgen en super bra rabatt som skulle uppdatera min dator till en ynklig kostnad. När jag nu senare skall ringa och fråga hur man aktiverar denna rabatt så visar det sig att denna har gått ut. Vilket inte är företagets fel utan ett annat företag som annonser om denna rabatt på sin hemsida. Nu har jag mailat företag två och frågat om just detta, så nu återstår det bara att vänta på svaret. Men nu börjar det bli dags att bytta om till träningen som idag skall bli spinning vilket kanske kan få mig på andra tankar.

// Carro //

Filmerna: Norbit och Ett öga rött

Igår blev det inte bara en film som vi såg utan vi hörde faktiskt två stycken filmer. Först var det filmen, Ett öga Rött; som handlar om en pojke vars mamma dör. Senare så får man följa hans tankar kring sitt liv efter detta och hans funderingar kring sin nationalitet. Det var en bra film, men absolut ingen sådär jätte super film. Nästa film vi såg var ,Norbit, och de var en komedi. Det var en riktigt rolig film som blandades med att man blev lite äcklad ibland. Eddie Murphy gör en riktigt bra insats i de roller som han spelar i filmen. Till filmen hade vi självklart världens största snacks bord som bestod av fruktbricka, ostbricka, kexbricka, chips, grönsaksbricka, olivbricka, mackor, ramlösa, vatten, juice och torkad frukt. För er som undra så åt vi inte upp allt, det var mer än hälften kvar.
Nä nu är det dags för mig att hugga tag i lite mer husliga sysslor som att diska och städa lite här hemma.

// Carro //

Kvällen har klarnat

Japp jag och en kompis skall snart ner till videobutiken och hyra en film. Jag har trots min vistelse i denna stad i snart 5 år aldrig hyrt en film, men någon gång måste vara den första.

// Carro //


Home och båtmässa

Ja så är jag äntligen hemma från dagens jobb. Var som vanligt lika trevligt denna helg, då de är helt underbara människor som jobbar dessa udda veckor. Ikväll har jag inte riktigt gjort några planer för vad som skall göras men en sak är säker jag skall inte se på melodifestivalen. Men det skadar ju för sig inte att ta det lugnt ibland. Nästa helg har de blivit bestämt att det skall bli båtmässa. Vilket är något att se fram emot och jag längtar redan. Jag läste faktiskt för oavnlighetens skull delen motor i DN för att se vad de stod för något om mässan. Nä nu skall jag ringa några samtal så länge jag kommer ihåg det.

// Carro //

RSS 2.0