MORGAN PÅLSSON-VÄRLDSREPORTER

Japp idag var jag och E på bio och såg denna film. Båda tyckte den var rolig men att den ibland blev lite seg då skämten återkom. Men jag skulle fortfarande rekomendera er som inte sett den att se den. Som sagt ett gott skratt förlänger livet. Nä nu är det dags att krypa till sängs och stänga av datorn. Det borde även gälla herrn mitt emot som tror han blivit musiker och spelar för fullt på min dator.

// Carro //

Bokrea och studerande

Japp igår så var jag på bokrean, Jag kom hem med två stycken böcker: 1001 filmer du måste se innan du dör (Schneider Steven Jay) och Mannen i sjön (Indridason Arnaldur ). Jag kom även hem med en snygg skjorta som jag hittade på MQ som är lite marin liknande. Kommer passa perfekt till min snygga marin inspirerande kjol som jag får någon vecka sedan köpte på Gina. Sen fick de var nog på shoppande för min del, måste tänka på att spara lite.

Idag annars så kommer dagen som vanligt att bestå av att jobba med examensarbete. Senare på kvällen så blir de träning och efter de så har jag och Erik bestämt att vi skall gå på bio. Erik ville  se på Morgan Pålssson-Världsreporter, så den filmen blir det. Nä nu skall jag återgå till mina studier.

// Carro //

En helt vanlig dag med härligt vårväder..

Japp morgonen kunde inte börja bättre. Klev upp vid sju för att hinna tvätta. Sedan så gick jag en liten sväng innan det var dags för frukost. Sen läste jag tidningen som är så himla underbar att ha till hands. Kan tacka min söta mormor och morfar som ger mig DN lite då och då. Idag finns de många punkter på min göra lista men jag tror jag gott och väl kommer hinna med dom alla. Den första av dessa har jag ju redan avklarat, som var att fixa tvätten. Den andra består av att ta en sväng till badhuset för att simma. Men nu skall jag hämta tvätten och sen börja med att packa badväskan.

// Carro//

Trött och examensarbete

Ja måndagar har en tendens att få en att vara extra trött. Fast idag är det kanske inte så konstigt med tanke på att jag och Erik var uppe till kl 01.00 för att se klart King kong. Som för övrigt var en ganska bra fim, om man gillar att förutse vad som kommer att hända. Idag har jag inte gjort något annat än att fortsätta kämpa med mitt examensarbete, som går framåt. Men ibland känns de som att de inte går lika snabbt som jag vill, men de gäller att inte stressa upp sig. På kvällen var det spinning och efter det gjorde jag potatisplättar som det var evigheter sedan jag åt. Något mer har jag inte hunnit med och nu skall jag ta mig för att läsa lite till i boken som jag lånat.


// Carro //

Omgjord layout av bloggen

Äntligen så verkar allt funger.. Glömde att spara sist innan jag loggade ut, men som tur var så fanns allt arbete kvar. Det som skall ändras är texten på rubrikerna men de får bli en annan dag.

Känner mig fortfarande helt slut efter helgen, men de var en välidgt rolig helg. Var på kusinens spelning i fredags i vår sk emos klädsel, som alla bara skrattade åt. Sen så var vi ute på söder och tog oss några glas. Faster min var med oss ett tag, vilket var jätte trevlig.
 På lördagen var de shopping och jag hittade en jätte söt blus från Jane Norman och en super snygg kjol från gina samt en snygg lack väska att matcha skorna med. Syrran och jag hann även med att träffa mamma och Lasse, vilket var jätte trevligt, då det känns som jätte länge sedan sist. Vi hann med att äta en liten lättare förtäring bestående av goda grekiska röror samt dricka lite kaffe. Sedan fick vi skjuts tillbaka samt hämtade upp Erik från cityterminalen.

På kvällen bjöds det på en super god pizza som serverades med grädfil och någon sötsur sås till.. Senare blev det utgång till ett salsa ställe, och de kändes nästan som jag var i Venezuela igen och att de var nyår..Vi drog senare vidare till ett ställe där de var trance musik men där blev vi inte så långvarig. Kvällen avslutades sedan med att sitta och snacka innan det var dags att sova.

Söndagen gick så snabbt, jag var uppe med tuppen (nästan) och besökte bageriet för att inhandla färskt bröd och en stor kopp kaffe. Sedan åt vi en härlig frukost och tittade på reprisen av lets dance. Dom är verkligen sjukt duktiga på att  dansa. Sen så var de bara att palla sig iväg till bussen för att åka hem.

Idag måndag har jag mest ägnat dagen åt att plugga. Känns bra med examensarbetet för stunden, men irriterande med de andra personerna som går ex.jobbs kursen som inte lägger in sakerna i tid. På kvällen har jag varit på spinning på mitt favorit pass med min favorit tränare.

Har bokat biljett nu..

Nu var biljetten bokad för helgens sthlms resa. Skall åka och hälsa på syrran.. Samt se min kusins spelning på fredag kväll. Vilket skall bli jätte roligt. Helgen blir verkligen något att se fram emot och de skall bli skönt att vara ledig en helg för ovanlighetens skull.

Nu skall jag dock fortsätta med mitt x.jobbande, som för närvarande består av att göra en nulägesanalys. Sen måste jag börja fundera över vilka som jag vill intervju eller skicka ut ev enkäter till.


// Carro //
RSS 2.0