Jane Norman

Gud vad jag älskar denna affär, och så glad jag blev då jag såg att dom öppnat en butik i sthlm. När jag klev in i varuhuset så kändes de precis som att jag var i London (kanske inte riktigt men nästan). Självklart kunde jag inte låta bli att shoppa och som några tjejer i butiken sa "  det här måste var lika svårt att motstå som för en diabetiker som måste gå i en godis affär". Jag köpte en turskos kortärmad tröja med fina knappar (Minna du vet vilken, jag provade en rosa sådan i London) sen köpte jag ett het turkost linne som jag nog ska ha på bartömningen och som pricken över allt så inhandlades ett par turkosa armband.  

Jo innan jag begav mig mot stan så var jag hos tandläkaren, och som vanligt hade jag inga hål. Stackars Erik som också var hos tandläkaren samma dag men på ett annat ställe, hade hela två stycken hål.

Efter min lilla tripp på drottninggatan så begav jag mig mot söder och till Björns trädgård för att möta min kusin Klara. Vi begav oss sedan till muffins fabriken, där dom hade hur många muffins som helst, och som var hur stora som bara den.Sorry sis dom slag faktisk dom Muffins som vi åt då vi var på Starbucks. Jag kan säga att det var inte lätt att välja vilken sort man skulle ta. Sen då vi fikat klart så gick vi lite affärer på o-ringen och sen så begav vi oss till andra delen av söder och gick i de gamla kvartern tills vi kom till slussen. Där åt vi middag på ännu ett mysigt ställe, cafe fotöljen. Sedan började klockan bli mycket så jag begav mig hemmåt och Klara skulle bege sig och repa. Det var som sagt en hel lyckad dag, och jag kommer defenitivt att göra om det någon annan gång.
Nä nog om gårdagen nu väntar verkligheten igen, med en massa plugga.

// Carro //

Regn

Ja jag bara älskar när det regnar, det är så mysigt att sitta inne och plugga då. Idag har jag köpte ett par nya skor, glömde ju mina skor hos mamma, så jag var så illa tvungen. Åkte hem i lördags trots allt tenta pluggande. Åkte dock hemmåt på kvällen då det var så himla fint väder mitt på dagen.  I söndags var jag och tittade på min gymnasiekompis barn, och hon var så gullig. Sen så på kvällen bjöds det på goda grillspett och sen så var Lasse så snäll och körde hem oss, så vi slapp jäkta till något tåg. Så allt som allt så var det en hel lyckad helg. Har jag tur så håller turen i sig, idag fick vi tex veta att vi blir av med lgh den 1 augusti och att jag har fått min säng såld. Så som det är nu kan de knappast bli bättre. Imorgon ska jag till tandläkare och har jag tur så har jag inga hål =). Efter tandlläkar besöket så ska jag fika med min kusin Klara.  Skriver mer imorgonom allt och om jag lyckas shoppa med någonting från sthlm..

// Carro //

Pirates of the Caribbean: At World's End

Ja några goda skratt fick man sig. men jag måste säga att Pirates of the Caribbean -Dead man´s chest fortfarande är favoriten. Men som vanligt som gjorde Johnny Deep en strålande insats som piraten Jack Sparrow. De andra skådespelararna dom var bra dom med, och gillar man storyn från början så lär man gilla den här filmen. Den här filmen knyter ihop de tidiga två filmerna bra, tycker jag. Trots den dåliga kritik filmen har fått så tycker jag den är klart sevärd, även om den inte bjuder på jätte stor överraskningar.

// Carro //

Pirates kl 21.

Japp just så ser de ut för stunden, jag ska gå och se den vid 21.00. Annars så har min dag sett ut som den brukar, skolan på fm och nu på em har jag pluggat samt städat. Nu lagar vi mat och det ska bli potatisgratäng med kött och tzatziki. Förresten vi har haft lgh visning och som vanlig var han lika trevlig. Nu hoppas vi bara att vi blir av med lgh tills den första augusti.

// Carro //

Sur

Ja varför ska denna morgon börja så himla surt, och varför kan han inte förstå att jag tycker som jag gör. Han lyssnar verkligen inte på mig ett dyft känns de som, men om någon annan säger något så är det plötsligen okey. Till på köpet så kom grannen och ringde på dörren och klagade på att han blvit väckt, rikitgt pinsamt. Hoppas lektionen blir givande, och att eftermiddagen bjuder på någon positiv överraskning. En positiv sak finns dock och det är att de kommer en kille ikväll och tittar på lgh, jag hoppas verkligen han vill ha den. Just nu ser jag bara fram emot min semester och för ovanlighets skull så har jag lyckas knippa åt mig två veckor, fast det är ännu oklart fall ja får dess då de råkat bli en schema miss. Nä nu måste jag kila på mitt seminarium.

// Carro //

Blottare på stan

Japp idag när jag var ute och gick så såg jag denna blottare som stod mitt på torget. Jag tänkte inte på det först, men då jag hörde någon unge skrika så vände jag mig om, vilket jag inte skulle ha gjort. Nog om det, utöver det så blev min stads tripp trevlig och jag fick för ovanlighets skull en snygg frisyr på det billiga stället. Hon som ägde stället smörade som bara den för mig, vem vet kanske kommer hon ihåg hur det sist blev då jag var där. jag fick både kaffe och godis och tidningar när jag skulle klippa håret. Sen till på köpet så fick jag med ett schampo som säkert kostar runt en 200 kr. Nu ikväll så ska jag ut och visa upp min frisyr med min kompis , vi ska slå klackarna i taket. Vilket verkligen kan behövas vet inte när jag gjorde något roligt senast än att bara jobb och plugga.

// Carro //

Tids optimisten

Haha  jag det passar verkligen in på mig, men har jag bestämt mig för att hinna klart med kostnadskalkylen så ska jag klara det. Har nu bråkat klart med excel och nu så kan jag summera mina belopp i kalkylen. Tänkt vad man kan bara man ger sig ... på att de ska gå på ett eller annat sätt. Ska bli kul att se mina kurskamraters min då dom ser min utveckling som bara går framåt, medan dom står stilla stampar på samma ställe. Jobbet med att göra kalkyler är kanske inte så dumt och jag ska överväga en gång till att göra mitt ex-jobb inom fastighetsbranschen. En klok vän på jobbet sa en väldigt klok sak som fick mig att tänka om, och det var spelar de egentligen någon roll inom vilket område du gör ex-jobb inom, de andra är ju integrerat på ett eller annat sätt. Hmm de tåls att tänka på, men som de är nu så trivs jag som fisken i vattnet, dock hade de inte skadat att ha lite mindre att göra.

// Carro //

På väg till jobbet.

Ja sitter här vid datorn och borstar tänderna. Försöker vara lite effektiv då jag måste hinna skicka iväg lite uppgifter med mailen innan jag ska cykla till jobbet. På jobbet kommer de var fullt upp då vi ska zoo yra, dock verkar det inte komma något lejon på besök ,men de finns gott om tass avtryck i varuhuset.

// Carro //

Alone

Ja så sitter jag här själv igen, vilket både är positivt och negativt. Det positiva är att jag inte behöver komma i säng så tidigt och det negativ är att det är så tyst. Sen så har jag ju ingen som kan säga åt mig när jag borde gå och lägga mig, för jag blir lätt en natt uggla nu när jag bor själv. För att fördriva denna tid och alla tankar så jobbar jag en hel del och som de känns nu är de kanske lite för mycket för att jag både ska ha ork till skolan och engagera  mig till 100 % på jobbet. Nu ska jag se till att få gjort det jag ska och sen ska jag se till att krypa till kojs innan klockan slår 00.00.

// Carro //

Mycket jobb

Ja de blir extra mycket jobb då man måste göra grejer som inte andra klara av att göra eller glömmer bort. En sak som jag nu har fullt upp med är att planera in de helger som jag behöver för att de är tentor, bröllop, 50 års fest , flyttning med mera.
Nu låter jag kanske lite negativ men alla dessa grejer ser jag såklart fram emot. Nä nu måste jag återgå till mitt intressanta pluggande.

// Carro //

Sjukt snurrig..

Hahha de passar bra in på mig idag, gick upp klockan 7.00 för att hinna till lektionen vid kl 8.15. I skolan inser jag att det är någon lektion. Men då jag ska ha handledning i min andra kurs vid 10 så känns de onödigt att gå hem och vända. Som tur var så hade jag med mig boken till skolan så jag satt i biblioteket och pluggade lite. Sen åt jag lunch i skolan med en kompis, vilket var kul då vi inte hinner ses så mycket. Efter lunchen så begav jag mig till lektionssalen och  döm av min förvåning då även denna lektion var inställd. Så nu har jag massa dö tid att förbruka, men de lär ju behövas till allt tenta pluggande. Ska försöka hinna ner på stan och klippa mig, men frågan är fall jag orkar.

// Carro //


Typiskt

Ja tror ni inte att de öste ner med regn när jag skulle cykla hem från jobbet idag,  jag såg ju ut som en dränkt katt när jag klev in över tröskeln hemma. De gånger då jag tar min seglar jacka och mina regnbyxor då metrologerna förutspår regn då regnar de aldrig, så frågan är ska jag ha regn kläder på mig jämt för att vara på den säkra sidan? Hmm de tåls i alla fall att tänkas på! Nä nu ska jag återgå till mitt roliga pluggande.

// Carro //


Plugg kväll

Japp som vanligt har jag mycket att göra, men så blir de fall man får mycket jobb tider. Ska unna mig att se på Bonde söker fru, men någon ESC kommar jag inte hinna med. Fast det gör mig inget, då jag inte är något stort fan av denna tävling. Fast det känns synd att  ikväll att sitta här själv, från början va de tänkt att min mamma och Ida skulle komma och sova över , och så skulle vi ha tv mys. Förhoppningsvis så vill dom kom någon annan helg eller vardag och sova över. Nä nu börjar tv:n nu ska jag avrunda mitt bloggande, som börjar bli lite eftersatt.

// Carro //

Spider-Man 3

Filmen var verkligen en riktigt besvikelse. Den började bra men sen ju längre filmen gick ju mera spårade handlingen ut. Nä det finns inte något mera att säga om den filmen, men är du ett stort fan av filmen kanske du uppskattar den trots allt. Nu längtar jag till nästa storfilm (Pirates of the Caribbean: At Worlds End) och jag hoppas jag inte blir  besviken.

// Carro //


Sågad

Hahha ja eller vad ska jag annars kalla de för. Läraren tyckte inte så mycket om mina formuleringar men en sak som så här i efterhand är positiv,  är att allt inte behöver vara så vetenskapligt som Erik tror  =). Nu ska jag ladda för lunch och sen ska jag gå på en föreläsning jag hade glömt bort att jag hade. Hur jag ska hinna med min andra långa göra lista som är väldigt viktig att hinna med det är en senare fråga.


// Carro //

Mycket att göra

Ja hos mig är det fullt upp för stunden, jag jobbar och sliter med både skolan och jobbet. Hade tänkt skriva lite om valborg men det har inte riktigt hunnit bli av ännu. Så jag nöjer mig nog med att bara skriva att jag var hemma en sväng och firade med mamma, lasse, Ida och Bella. Ida är ju så sött det är hon som tagit alla korten från valborg med min mobil. Kort och gott trevligt hade vi och god mat serverades.

Lasse och Bella       Ida                              Jag och mamma    brasan


Dagen efter valborg jobbade jag och fick låna bilen och pendla till jobbet. Sen på kvällen kom jag tillbaka och fick ytterligare en god middag. På onsdagen sedan så fick jag skjuts med Lasse hela vägen till Västerås vilket känndes jätte lyxigt. Sen så har jag varit i skolan och jobbat med miljö arbets projektet. I fredags så var jag och Erik och skrev på vårt nya hyreskontrakt, så nu är det inte lång tid kvar tills vi får flytta. Ser verkligen fram emot att få en större lägenhet. Helgen är full proppad med jobb idag har jag jobbat och imorgon kommer jag att jobba. Nu ska jag plugga lite innan vi ska ha tv mys.

// Carro //

Pimpad blogg..

Ja äntligen så har jag fått ordning på bloggens utseende och det återstår bara några färg justeringar. Har inte hunnit skriva så mycket här på ett tag, men ikväll så ska jag skriva lite mera och lägga upp bilder från valborg.

// Carro //

Nya bakgrunden

image37

RSS 2.0