Ny header..

Japp nu har jag slitit med min header. Men jag är fortfarande inte nöjd. Färgerna skall fixas till på bloggen för att passa resten. Den suddiga bilden skall göras någonting åt.. Samt att jag skall försöka få den lite mindre.. Men nu är det dags för lunch. Att plugga tar på krafterna.

Uppdatering när det gäller examensarbetet är att jag är klar med projektplan och tidplan för stunden. Nu är det bara läsning som jag har framför mig. Skall fortsätta med det efter lunch.

En annan sak som hände imorse var att grannen ringde på dörren. Han hade fått min avi från posten, och jag som väntat på att mitt paket skulle dyka upp. Jag ringde faktiskt  företaget igår och frågade vart de hade tagit vägen..
Så idag så skall jag både hinna äta lunch samt hämta mitt paket.. Men det lär inte vara något problem att hinna för idag har jag gott om tid, med anledning av att det är vilodag från gymet.


/ Carro /Projektplan för examensarbetet..

Japp, va ett tag sedan ja skrev här..

Som det är nu så har ja sparkat igång med examensarbetet.. Japp kan knappt tro de själv, men snart är jag klar.  Det är blandade känslor, skönt att börja bli klar, men skrämmande att jag skall göra något som jag inte tidigare har gjort. Som det är just nu så filar jag på projektplanen, för att få ett lite hum över mitt arbete och vilka risker de finns.

För övrigt så har jag jobbat den här helgen, vilket var roligt då de var minst en månad sedan jag var på jobbet. Men resten av kvällen blir väl till att fortsätta plugga. Sen blir de kanske till att se på någon film, när Erik kommer tillbaka.

Men nu ska ja fortsätta att plugga lite till...

RSS 2.0