Blir sängen tidigt idag..

japp har precis bokat min resa, och då de inte går något tåg så blir de till att åka bussen som går kl. 5 imorgon. Detta för att jag skall hinna till mötet som börjar vid kl 8.00. Så nu hoppas jag inga tåg eller bussar är sena, nu när jag klivit upp så tidigt för att hinna.

Dagen idag har annars varit ganska lugn. Gick upp runt 7 då jag inte skulle bli upphämtad först 07.45. Sen så hade vi en trevlig biltur till introduktionsdagen på vår enhet. Var kul att se de andra, men de märks att alla börjar bli lite trötta på att bara lyssna. Skall bli kul att äntligen få komma ut på fältet, så jag hoppas jag inte blir besviken nu. Sen är jag kom hem runt kl 18 så blev de till att laga mat, boka resan och diska. De som återstår att göra är att packa väskan, vilket förhoppningsvis inte blir alltför svårt då jag endast kommer behöva kläder för tre dagar. Så nu ska skall jag återgå till packninen samt dricka en kopp te, då jag börjar känna lite i halsen.

// Carro //

Äntligen..

Jag har varit utan internet sedan jag kom hem i fredagskväll. Men först nu idag så ville de fungera. Som vanligt så blir inte mina helger så lugna som jag tror dom skall bli.

På torsdagen så hade vi avslutningsfest, då de kommer dröja ett tag tills vi alla är samlade igen. Några av oss tappra personer var uppe till runt kl 01.00. Sen i fredags så var de mest summering över allt som varit och vi köpte två fina presenter till våra sköna personalhandläggare. Dom fick fina chokladpraliner och färskmalet kaffe. Sen så på em så var de dags att säga hejdå till alla och lycka till. Va lite tråkigt då vi har haft de så trevligt ihop. Men som tur är så ser jag några av dessa personer imorgon då vi skall ha introduktionsdag för norr.

Sen på kvällen i fredags så hyrde jag och M film och såg på. Va riktigt trevligt, då vi inte träffats på minst 2 veckor. Sista filmen hade vi nog klarat oss utan då vi båda halvsov oss genom filmen. Sen på lördagen så åkte jag till sthlm. Behövde inhandla lite till veckan som kommer. Köpte en snygg tröja, ett nagellack och ett par tuffa gummistövlar att ha när jag är ute. Hittade dock inget snyggt regnställ så ja chansar på att seglarjackan blir bra.


Så här ser stövlar ut iaf, lånade bilden från denna sida: http://www.have2have.se/product.asp?product=4572&sub=844&page=1

Idag så har min dag mest varit bestående av sysslorn av olika slag. Jag har tvättat, städat, lagat mat, strykit, varit en vända på stan, varit på bibblan samt packat upp min väska. Jag har även hunnit med en kortare promenad i de fina höstvädret. Och ikväll så blir de filmtajm och lite lugnare. Skall ju ändå gå upp ganska tidigt imorgon, då de kommer ta oss en timme att åka till introduktionsdagen som börjar vid 9.00. Sen så hoppas jag veckan går snabbt, har ju inte sett älsk på flera dagar nu, och lär inte göra de först nästa helg.

// Carro //

Trött och lite sur..

ja de är precis vad jag känner mig. Fick höra imorse också att jag såg lite trött ut vid frukosten. Men efter frukosten så kändes de mycket bättre. Va väl snarare lite uppgiven över att de inte gick något vidare att måla naglarna imorse. Har iaf lärt mig att papper med nagellacksbortagning istället för bomull inte fungerar något vidare. Dagen idag har inte sett så mycket annorlunda ut än de andra. Har varit lite egna diskussioner och en del info om både de ena och de andra. På slutet blev de dock lite rörigt då alla ville prata och hade åsikter. Men vi lyckades iaf enas om tre stycken datum, sen så tar vi aktiviteterna senare.

Efter de så passade jag på att låna en dator innan jag gick därifrån. Sen så gick jag en kort vända på stan och köpte lite dricka till ikväll. Vi ska ha avskeds fest, då det är sista kvällen vi umgås på et tag. Efter lite för mingel så skall vi gå ut och äta och sen får vi se vad som händer. Nu ska jag börja göra mig klar för kvällen. Slänger kanske in en bild senare om jag inte kommer hem allt för sent.

// Carro //

ursch också..

ja bara ogillar att vara borta ibland och prata i telefon. Älsk och jag missförstod verkligen varandra helt idag. Han tyckte jag lätt sur, vilket ja inte var. Snarare trött alla nya intryck börjar ta ut sin rätt. Vår ena ansvarige tyckte även hon att vi började se lite hängiga ut. Vilket stämde ganska bra, känndes som man nickade till ett tag. Men de blev ett bra slut på dagen, då föreläsaren vi hade va så inspirerande. Vi fick tom lite relations tips. Börjar inse att de nog kan bli lite resor i tjänsten, som kommer variera lite beroende på vart jag kommer jobba.

Efter de så blev de lite lättare middag på rummet innan de var dags att gå ner till relaxen. Vi bubblade i säkert 1 h och sen blev de lite bastande. Dock fick jag basta själv då ingen av tjejerna var nere. Efter badet så begav vi oss iväg till en pub för att testa på frågesport och öl. Dock gick de inte så bra för oss, vi trodde att vi vunnit men de visade sig att vi kommint sist. Men så kan de vara ibland =). För killlaget gick de lite bättre, men de blev ingen vinst. Sen nu så sitter jag vid datorn och ska väl börja göra mig klar för natten. Så jag är pigg till imorgon, för då ska vi fira. är ju sista kvällen vi har tillsamans, för sen dröje de nog ett tag till vi ses alla igen.

Men nu är de dags för sängen, så nattinatti,,

// Carro //

Oj oj de här var inte bra..

har haft så mycket att göra, och inte uppdaterat så ofta vilket nu börjar visa sig på statistiken. Men nu ska jag försöka ändra lite på det. Har helt enkelt haft för mycket att göra, men då i posiiv bemärkelse.

I fredags när jag åkte hem så blev klockan lite över fyra när jag lämnade in bilen. Vi hade tv å stycken bussar till oss när vi var på studiebesök uppe i sthlm. En av dessa bussar fick vi ta till Västerås. Men så här i efterhand så hade de gått snabbare att ta tåget från centralen. Sen så när jag väl var hemma, ville jag ju umgås med min sambo. Sen så var jag tvungen att tvätta och packa upp väskan.

På lördagen blev de att kliva upp tidigt då älsk skulle jobba och började vi nio, så de blev ingen sovmorgon. Själv så skulle jag åka iväg i sthlm igen, för att ta mig vidare till min pappa. Där vi skulle fira min lillasyster igen att hon fyllt år. Va även trevligt att se min farmor och farfar samt faster och farbror med kusiner. Sen blev jag samt farmor och farfar kvar lite längre, så jag var inte hemma i Västerås först närmare halv i nio.

På söndagen sen så var jag ju tvungen att fixa lite ärenden, samt städa innan de var dags att åter sätta mig på tåget för att åka tillbaka till sthlm igen. Packningen gick mycket snabbare denna gång, så jag kommer nog bli en fena på att packa. När jag kom till sthlm så åkte jag direkt till sis och hennes sambo och lämnade väskan. Men då sis var på jobbet så fick jag umgås lite själv med hennes T. Efter sis kom hem så begav vi oss till Mamas tapas. Där vi åt otroligt god mat och drack jätte god sangria. Här kommer lite bilder, från kvällen. Har lånat dom av syster.

Se vi drack vatten också och inte bara sangria.


Behöver jag säga att vi inte orka äta upp allt, men då vet vi de till nästa gång =).

Sis och hennes T.

Jag och sis.

Efter vi kom hem från besöket så kund vi ju inte låta bli att spela lite buzz. Är ju så kul samt att lite roligare att spela när man är några stycken. Så somnade runt kl 01.00.

På måndagen sen var de dags att gå upp kl 6.00 för att vara inne på T-centralen 7.15. Detta med anledning att 5 av oss 9 trainees skulle till Mercuri urval för att göra personlighetsbedömning. Vilket tog i stort set hela dagen. Efter allt detta så var de bara att kasta sig på tåget till E-tuna igen. Sen så hade vi ungefär en 20 min att göra oss iordning innan de var dags att gå och träffar våra handledare vi kl 18.00. Det blev en riktigt trevlig kväll, och jag tror jag kommer att trivas riktigt bra. Va väl i säng runt kl 01.00.

Igår hade vi datorlektion hela dagen och efter dagen så gick vi och handlade lite till rummet. Sen så gick jag och tränade bodypump. Så jag var helt skakis i benen, när jag gick därifrån. Sen så var vi några stycken som satt nere i hotellrestaurangen på kvällen och pratade. Och igår var första gången på länge som jag gick och la mig i tid.

Så idag så är jag riktigt utvilad, och nu skall jag börja göra mig klar för frukost vid 8.00.

// Carro //

Snart dags att åka hem för helgen..

Har varit så mycket den här veckan, inte mycket i den bemärkelse att jag jobbar ihjäl mig. Utan att de är mycket information och massa nya intryck att ta in. Men som de känns nu så är jag väldigt positiv till allt, och idag har jag även fått sett mitt kontor. Bättre första kontor kan man inte få, med sjöutsikt och allt.  Har även fått en jobbtelefon, en C702 så jag har testat min nya kamera. På ena bilden glömde jag starta blixten, men de är fortfarande lite ovant (då jag inte haft de tidigare).  Här kommer iaf lite bilder.


Från ikväll, när vi var ute och tog oss drinkar efter jobbet.

Mitt fina skrivbord där jag borde sitta lite mer, för att uppdatera för er som läser. OBS vattenkokaren, som står på bordet, alla andra har kylskåp. Men till nästa vecka skall jag önska mig samma rum, men med ett kylskåp.

Min stora dubbelsäng, bara för mig. Behöver jag säga att jag känner mig som en prinsessa. Och min fotölj är ju helt underbar, där vilar jag middag framför tvn.

Sen har vi hallen och min härliga garderob. Den och spegeln som sitter skall man inte klaga på. Men nu ska jag vist göra mig klar igen, då min kompis fråga fall jag ville hänga med ut. Är bra sugen, och de är ju inte spec långt från där jag bor.

// Carro //


Första jobbdagen avklarad..

Japp så var första dagen avklarad, och jag sitter nu på mitt hotellrum i min ensamhet =). Här hänt så otroligt mycket sedam jag klev upp klockan 20 i 7 imorse. Tåget gick kl 8.35 och när jag väl kom till tåget så trodde jag att jag skulle se de andra två  arbetskamraterna som också skulle åka samma tåg. Men de var först i E-tuna som vi sågs, och utav någon anledning så hade jag störst väska. Men å andra sidan är jag ganska glad åt de just nu när jag sitter på hotellrumet och känner mig som hemma, då jag har med mig mina egna personliga tillbehörigheter. Under dagen annars så har de varit en massa information, och jag blir bara mer och mer nyfiken samt får fler och fler frågor. På kvällen bjöds de även på middag på en restaurang här i stan, vilket var trevligt och lite avkopplande efter dagen. Imorgon så börjar vi inte först kl 9.00 så de är sovmorgon som gäller, men ev så funderar jag på att gå en sväng till gymmet på morgonen då de öppnar och innan vi skall äta frukost vid 20 i 8. Men nu är de hög tid för mig att krypa till sängs.

// Carro //

Dags för uppdatering kanske..

Mycket har hänt, och jag har helt enkelt inte orkat sitta vid datorn på några dagar. Somliga har klagat på att jag inte har uppdaterat på ett tag =). Jag har varit hemma en sväng och firat min lillasyster, dock utan Älsk som promt var tvungen att springa sitt lopp i sthlm.  Orkar inte ge någon mer redogörelse över helgen, då jag för stunden har händerna fulla. Håller nämligen på att packa till imorgon, och jisses va de är svårt. Än så länge känner jag mig ganska lugn men de kan bero på att jag har så mycket att sysselsätta mig med. Detta är vad jag måste hinna med idag.

♥ Putsa skor
♥ Packa väskan
♥ Välja kläder till imorgon
♥ Städa
♥ Vattna blommorna
♥ Tvätta
♥ Kolla och svara på mail

Skriver nog mer imorgon från mitt "nya rum". För datorn kommer ju självklart att hänga med.

// Carro //


Ett hål i mitt hjärta..

Lämnade in min avskedsansökan idag på jobbet, vilket var med blandade känslor. Känns sorgligt, då jag har trivs så bra på mitt jobb. Jag har verkligen blivit en i "famlijen", så de blir många att säga hej då till. Imorgon kommer jag jobba min sista dag, iaf som de ser ut nu. Självklart så är jag glad över att komma till mitt nya jobb, och förmodligen får jag en ny " Familj ".  Så ikväll ska jag kika på lite datum att kanske ordna någon form av avskedsbjudning. Sen ska jag städa lite, vore skönt om de mesta var fixat tills på fredag morgon.

// Carro //

Ursch för handling..

Japp vaknade relativt segt med tanke på hur mycket jag måste fixa innan jag ska till jobbet. Ska hinna göra mig iordning, fixa matlådan, packa väskan samt gå och handla innan det är dags att cykla till jobbet. Vore även bra fall jag han in en sväng på sportbutiken innan jag börjar jobba, då jag skulle behöva en ny baddräkt.

Gådagens shopping gick segt, men jag hittade iaf lite av alla de grejor som jag kommer behöva till jobbet. Hittade en kjol, ett diadem, en svartväska och en ny plånbok. Så nu återstår de bara att köpa strumpbyxor, en nya skjorta och ev någon lite finare tröja.

// Carro //


Jippi..

Min pappi skickade sms till mig imorse, så vi ska ses på en lunch idag. Ska bli riktigt trevligt, antar att han passar på att roa sig medan han väntar på att lillasyster skalll sluta skolan innan de är dags att hämta henne. Få se vart vi går någonstan och lunchar. Planerna för dagen är annars att ta en liten shopping tur på stan och uppdatera garderoben till jobbet nästa vecka. Har köpt en kalender redan, men behöver en väska och kanske en nya skjorta m.m. Kan inte köpa allt för mycket då jag inte vet klädkoden på företaget ännu.

Igår kväll tog jag de annars lugnt och vi åt glass och såg på film. Va ingen höjdar film, men ibland måste man varva ner lite efter en arbetsdag.



Såklart så hade älsk och jag ett varsitt glasspaket. Behöver jag säga att jag fick glass över och älsk åt upp hela sin =). Men nu skall jag ta och göra mig iordning, samt städa lite här hemma.

// Carro //

Överlevde dagen..

Japp jag överlevde dagen trots några incidenter under dagen.
  1. För de första så höll jag på att slå mig riktigt illa när en tant och hennes barn åkandes i kundvagn tog upp hela cykelbana. För den som undra så plingade jag i god tid innan och hon flyttade på sig, men utav någon konstig anledning så svägde hon ut kundvagnen mitt framför näsan på mig. Som tur var så var de ett stort gräsdike som jag hamnade i med cykeln, och jag varken slog eller ramlade omkull.
  2. Sen när jag kom till jobbet så höll jag på att halka och slå mig på de nystädade golvet.
  3. Som om inte de var nog så råkade jag göra en stor tabbe på jobbet, när jag missade att en vara vara hissad och inte fanns tillgänglig. Men de löste sig och kunden var inte spec sur.

Det roliga under dagen var att mina goda vän var inne på jobbet, så vi han prata en liten stund. Jag hoppas vi hinner ses lite när jag flyttar  till tuna, men som sagt de visar sig har ju ingen anning om hur mitt schema kommer att se ut. Annars så har de inte hänt så mycket idag då största tiden har gått åt till att vara på jobbet. Skall snart gå och köpa glas tror jag då älsk var sugen på Ben & Jerrys. Annars så blir de nog till att läsa bok nummer tre, då jag igår läste ut andra boken av Stieg Larsson igår.

// Carro //

Seg dag..

japp har varit en otroligt seg dag idag, men jag mår betydligt bättre. Vilket är otroligt skönt, sov fram till kl 14 idag och de verkar ha gjort susen. Så förhoppningsvis så klarar jag av att åka till jobbet imorgon. När jag nu har vilat, så har jag passat på och läst lite i boken, och jag har nu börjat närma mig slutet av boken. Kanske hinner läsa upplösningen ikväll. Men först blir de till att diska efter middagen, och reda ut älsks kaos. Han har lyckas ha sönder ett glas och lite annat. Sen ska jag hjälpa honom lite med sin läxa, som han kört fast med. Och vad passar inte bättre än att jag hjälper honom, då får jag ju samtidigt öva på min engelska.

// Carro //

Mycket gjort..

Japp har fått väldigt mycket gjort idag, mer än jag trodde från början. Har städat lite som jag skulle, dock inte allt har dammningen kvar. Sen så har jag varit ute och tagit en promenad, för att få lite luft. Köpte ävem med mig lite saker från apoteket, så nu skall väl den irriterande hostan och torrheten i halsen ge med sig. Sen så har jag självklart läst i boken som jag började läsa igår, och för den som undrar så har ja läst halva boken redan. Älsk va en sväng på jobbet så jag fixade även middag, och till maten blev de mycket tatziki med mycket vitlök. Nu så är de snart dags för mig att krypa till säng, så jag är pigg inför morgondagens jobbpass, men först ska jag kolla och skriva mail.

// Carro //

Nya kjolen..

Hade ju lovat att jag skulle lägga in en bild på mitt nya inköp igår, men då jag inte var hemma först närmare kl 21 så orkade jag inte sätta mig vid datorn. Men så här ser iaf kjolen ut, är riktigt nöjd med mitt inköp.



Ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén men den stationära datorn är ur funktion och på min bärbara så funkar de inte att koppla in kameran, då den inte verkar stödja mac. Som ni kan se så är kjolen från Gina och de som inte syns är att de är en pencil kjol och skärpet är ett svart lackskärp. Dock kanske inte de snyggast men går säkert att köpa ett annat och kombinera med.

När det gäller idag annars så har jag mest vilat och hoppas på att den irriterande hostan snart ska gå över. Blev ju inte bättre i halsen precis av att jobba. Jag har även börjat att läsa Stieg Larsson andra bok, och den börjar tio gånger bättre än den första som jag tyckte var lite seg ibörjan.  Men nu skall jag dock fortsätta fixa här hemma, har fått order om att städa badrumet och damma.

// Carro //

Jobbet trots hosta..

Japp inget kan få mig att ligga hemma jag hatar och då menar jag verkligen det att ömka med mig själv. Så länge jag inte har feber så funkar de bra att jobba. Hoppas jag inte blir alltför torr i halsen när jag pratar med kunderna och börjar hosta som bara den. Men de borde vara lugnt, brukar oftast inte vara så mycket kunder mitt på dagen, kommer oftast mer mot kvällen.  Men nu är det bäst jag börjar göra mig klar för jobbet, så jag inte behöver cykla som en tok, är ju inte fräscht att komma fram helt svettig. När jag kommer hem sen, skall jag visa min nya kjol jag köpte igår.

// Carro //

Seg och lite uttråkad

Ja är sjukt irriterad på att jag nu har blivit rosslig i halsen, vilket i sin tur innebär att de inte blir någon träning för min del idag. Gårdagen så han jag inte sitta så mycket vid datorn då jag lovat att åka hem för att passa syrran min, då min mamma börjat läsa en kurs på universietet. Lustigt de där när jag slutar pluggar så bestämmmer hon sig för att plugga. Kvällen ägnade jag och syster med att laga köttfärssås och spagetti, läsa hästtidningar, se på barntv (som för övrigt bytt kanal, tur att syrran är med)  och självklart så spelade vi hästspel. När hon gick och la sig sen så passade jag på att se på animalplanet och mitt favoprogram när jag är hemma, djurpoliserna i Houston.

Sen idag så fick jag skjuts halva vägen av mamma. Efter det så har jag ätit lunch bytt några ord med älsk, som man inte får prata med då han tycker jag stör honom när han läser =). Så då gick jag till biblioteket och här sitter jag just nu och pluggar lite samt fixar lite saker. Har fått några design förfrågningar också, men då jag inte har något bildredigeringsprogram på denna dator så är de lite svårt att göra några.  Men nu skall jag fortsätta att fixa lite och ringa några samtal.

// Carro //

Mycket ..

Japp har varit mycket de senaste dagarna. Som igår så ringde dom från jobbet på fm och behövde någon som kunde jobba. Självklart så tacka jag ju ja och då det var ovanligt mycket kunder så blev jag kvar tills 20.30. Sen när jag kom hem, så ringde jag min mamma, och fick då veta att min mormor ligger på sjukhus. Så nu hoppas jag bara att hon bättrar på sig och slipper en ev operation. Planer för dagen är annars att fortsätta plugga lite och sen så ska jag åka hem för att passa lillasyster. Antar att kvällen kommer bestå av datorspelande samt minhäst läsande, och vem skulle tacka nej till det =). Men nu ska ja sätta igång, måste även städa lite innan jag åker, så älsk kan dammsuga.

// Carro //

RSS 2.0