Trött

men de är kanske inte så konstigt efter en hel dag stilla sittande. Jag har nog inte riktigt fattat att jag ska tillbringa 12 veckor här. Bara att inte gå upp vid 5.00 imorse kändes jättekonstigt. Jag vaknade till där imorse, och jag måste nog säga att de kändes riktigt lyxigt att kunna tänka att jag kan somna om igen. Som sagt har inte hänt s där jättemycket idag.

Igår var de mer drag, då vi hade middagsbjudning här hemma. Vilket inte hör till vanligheterna för oss. Det enda gångerna vi bjuder in folk så är de fest och inte så där jättemycket förberedelser. Igår var de både mat och byggkaos som skulle hinna röjas undan. Dock var vi båda lite tidsoptimister, när de gällde allt. Våra stackars gäster fick mat 30 min senare än tänkt. Men jag tror inte de var någon som led av det. Sen spelade vi lite buzz samt sjöng singstar. Så var en riktigt lyckad bjudning, tycker jag iaf.

För den som är lite nyfiken så kommer bilder på väggen som vi har slitit med nu sedan i fredags. Här nedan kan ni se hur den såg ut innan. (OBS att de är inte vi som målat denna otroligt fula vägg)
Här kan ni sedan se hur den såg ut när den är nästan klar. Kan ta en bättre bild imorgon när det är dagsljus ute. Samt försöka få bilden att inte vända sig fel.

Det som saknas på väggen är antingen en tavla eller ett mönster i silver. Men nu ska jag fortsätta fixa lite här hemma innan det är dags för sängen.

// Carro //

Kommentarer
Postat av: Evelina

Tack, jo precis :)

2009-02-02 @ 20:51:36
URL: http://lillie.blogg.se/
Postat av: annirene

svar: eller hur :)

2009-02-02 @ 22:06:38
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: Andréa

Sv: Tack :) Hmm.. du frågade om huden åldras fortare om man inte använder krämer som t.ex. hudlotion. Och jag har ingen aning faktiskt :( Jag vet ganska lite om hudvård. Men jag kan tänka mig att huden åldras lite fortare om man inte använder sånt. Det kan ju verka "onaturligt" att använda såna krämer.. om man tänker att sånt behövde dom minsann inte på stenåldern t.ex. Men då får man också tänka på att nu för tiden utsätter man sin hud för så mycket onaturligt varje dag, som avgaser från bilar och allt möjligt. Så jag tror säkert det är bra att använda lotion!

2009-02-03 @ 11:00:58
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: alwaysNamninsamling - Förbjud att barn hängs ut på nätet! - Hänger du med på det här?Jag sa att jag skulle försöka göra något åt att inte barn får hängas ut på nätet, efter det här med de mördade Arboga barnen. För det är ju inte riktigt fastställt ännu hur det gått till.Man får bara hoppas att några tar lärdom och är lite försiktigare och framför allt tänker sig för innan de hänger ut sina oskyldiga barn som kanske inte alls hade valt att finnas på nätet till allmän beskådan om de hade någon talan.Det här får bli det första jag gör. Det återstår väl att se hur många som är intresserad av ett sånt förbud. Hur många som värnar om barnen och deras säkerhet. Eller jag ska kanske säga, hur många som förstår vilka risker det är med att lägga ut barn i bloggar .m.m.Allt fler föräldrar publicerar bilder på sina barn på nätet, via bloggar eller sajter som Facebook. Men många tänker inte på att bilderna kan komma att utnyttjas av pedofiler. "Ibland finns det en naiv inställning till nätet".Allt fler mammor och pappor bloggar om sitt liv och sin vardag och var och varannan har ett facebook-konto. Med detta följer att fler bilder på barn läggs ut på nätet. Bilder som i värsta fall kan utnyttjas av pedofiler. Man tror att tar jag bort den här bilden från nätet så är den borta. Det är helt fel. Man bör vara medveten om att bilder man lägger ut på nätet för alltid riskerar att finnas kvar.

Att spara ned en bild från nätet går på ett par klick – sedan är det lätt för den som gjort det att använda bilden på ett helt annat sätt än vad man själv kunnat föreställa sig.

– Att lägga ut bilder på en blogg är ungefär som att lägga ut sitt fotoalbum på tunnelbanan. Man får fråga sig om det är något man vill?

Ju unikare bilder desto högre status, därför finns det de som "dammsuger" olika sajter i jakt på bilder på barn.Det är ju bara att kika runt bland de kommentarer jag fått i min blogg, så förstår man kanske att det inte bara är små änglar ute på nätet. Skenet kan nog bedra! Det ska man aldrig glömma.Namnlista att skriva på:

http://www.namninsamling.com/always1

2009-02-03 @ 11:56:30
URL: http://always-alwaysonmymind.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0