Ursch

sambon kan vara så tjurig ibland. Imorse blev det ingen frukost med anlednig av allt malande. Varför kunde vi inte ta upp allt igår istället för på morgon, då jag måste göra mig klar för arbetet. Inte kom vi någonstan i diskussionen heller för den delen. Men så kan det vara.

Sen så när jag kom till bussen imorse, fick jag veta att dom ska lägga ner linjen pga av för några resenärer. Kan inte bli så mycket bättre. Så nu blir jag tvungen att välja det dyrare och trångare alternative, nämligen tåget. Men men så kan det vara ibland..

Nu ska jag forsätta jobba, då det för stunden är det enda som går bra =).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efter jag kommit hem från jobbet, hade jag (dum som man kan vara ibland) tydligen lovat älsk att vi skulle ut och springa. Så det var bara att snöra på sig skorna. Men det var fint väder, alltid något..


Så jag kan inte klaga på vädret, dock hade jag önskat att kondisen var på topp. Men ut kom jag, och efter jag sprungit klart så kunde jag gå en liten runda, som nervarvning. Sedan blev det sen  mat, men med årets första färsk potatis. Sen till efterätt hade älsk gjort chokladmousé. Nu så återstår inte så mycket av dagen, så blir nog till att kanske läsa innan det är dags för sängen.


// Carro //

Kommentarer
Postat av: aurum

svar: Tack, detsamma! =)

Fast det låter som om du haft en mindre bra dag hittils men jag hoppas att det vänder.

Det känns lite dumt att de vill lägga ner en hel linje för att det för få resenärer, de få som åker behöver ju den. Allt ska dras ner nurförtiden känns det som...

2009-05-29 @ 12:41:13
URL: http://aurum.blogg.se/mat
Postat av: Studentskan

Ja den heter Gula stigen helt enkelt. Är en uppmärkt stig, ca 1 mil lång, och då och då står det Skyltar med "Gula stigen" hehe. Det är en trevlig promenad :)

2009-05-29 @ 14:00:33
URL: http://nyttighetermm.blogspot.com/
Postat av: Emmeli

SV: Tack för tipset :)

2009-05-29 @ 14:53:55
URL: http://minstil.blogg.se/
Postat av: Jenna

Säg gärna till mig om du provar :)Hoppas du får en trevlig helg!

2009-05-29 @ 23:01:27
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Caroline

Härlig bild! :)

2009-06-14 @ 17:59:57
URL: http://issilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0