Väntar på bussen

som ska ta mig till "mitt andra hem" den här veckan. Känns konstigt att det har varit en så pass kort arbetsvecka. Dagen har annars varit riktigt intressant. Fick en trevlig överraskning till fm mötet då några av deltagarna hade tagit med sig fika, en super god tårta. Efter mötet blev det lunch, och jag hade turen att få sällskap. Sedan var det dags för möte nummer 2 som också gick riktigt bra. Sen efter då så har jag packat ihop lite papper och dyl som jag kan jobba med nästa vecka. För då blir det till att arbeta på huvudkontoret vårt, vilket innebär att jag kan bo hemma.

Men nu måste jag sluta och packa ihop det sista. Skriver kanske mer ikväll fall det finns tid för det. Ska försöka komma i säng i tid, då jag varit dålig på det.

// Carro //

Kommentarer
Postat av: Zandra

Sv: Ja tyvärr går den på 9000 kronor, förbannat mycket.

2009-05-20 @ 15:50:37
URL: http://znest.blogg.se/
Postat av: Linda.

Svar: I början kan det vara riktigt farligt men man lär sig :) Det är riktigt bra träning och jag tipsar verkligen om att pröva det. Kram.

2009-05-21 @ 02:12:16
URL: http://lnygren.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej. Länge sen. Jo, jag bara undrar om du vet hur jag får bort "<" från headern på min blogg. Jag skulle ändra några små saker, till exempel kommentarknappen, men på något sätt hamnade jag fel och nu är den där fula < ivägen...

2009-05-22 @ 17:14:33
URL: http://hjartatsmening.blogg.se/
Postat av: Frida

Och det vore jätte snällt om du kunde hjälpa mig att minska ned texten vid sidan om under "mina texter" och "mina arkiv". Ja, du kanske förstår om du tittar in... jag borde nog låta kodmallarna vara... hehe...Tack för din design igen! Du anar inte hur många komplimanger den fått! Har så klart sagt att du har gjort den.

2009-05-22 @ 19:34:49
URL: http://hjartatsmening.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0