Karlskrona..

Äntligen så händer de något på min kant. Har varit mycket nu när jag börjat jobba igen, och tiden räcker inte riktigt till. Här kommer iaf lite bilder från när vi var i Karlskrona.

På bilden under ser ni mitt fynd som jag hittade när vi gick lite i affärer under dag 2. Dessa härliga tygskor fick jag för ynka 74.50.


I Karlskorna hittade vi även dessa små gulliga hus, som ägarna verkade vårda ömt. Dessa var från början arbetarbostäder och precis som i andra arbetarstäder på den tiden så bodde folk väldigt trångt.



Här under har vi en av alla de gallijonsfigur som man bland annat kunde beskåda på Karlskrona Marinmuseum. Va ett museum som var väldigt intressant att gå på. Dom hade till och med byggt en tunnel under havsytan.



På den här bilden så är vi på Repslagarebanan på Lindholmen i Karlskrona. Här så håller vi på att att göra ett rep. Var en riktig upplevelse att vara här. Det enda som var lite jobbigt var tjärlukten, men de vande man sig ganska snabbt vid. Vi köpte även med oss en lite repsnutt hem. vi hade även tur med vädret denna dag, var regn och de passar ju perfekt när man skall vara inomhus samt gå på museum.



Så har ni inte varit i Karlskrona så tycker jag verkligen att ni skall ta en sväng ditt. Är en äldigt trevlig stad. Det enda som jag saknade var en riktigt fiskrestaurang. Men de var kanske lite som vår guide sa att Karlskrona mer förr var en fiskestad, innan fisken började försvinna från havet.  En rolig sak när vi skulle åka hem så satt miljöpartiets ena språkrör, Peter Eriksson, i våran vagn.  

// Carro //


Kommentarer
Postat av: Olof

Peter Eriksson? Fan va fint!



Choklad är aldrig fel ;)



Ha en bra kväll!

2008-08-16 @ 17:39:21
URL: http://denforsta.blogg.se/
Postat av: emmich

Svar: Okej, hoppas att du hinner äta det innan ssommaren tar slut då!

Tack detsamma,

kram

2008-08-16 @ 17:56:22
URL: http://emmiich.blogg.se/
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Svar: tack! Ja, det blev hon :)

2008-08-16 @ 19:45:50
URL: http://mimmisdesign.blogg.se/
Postat av: becka

Sv: nää men dom är grymt duktiga !:)



Ja dressyr hästar är 100ggr snyggare än hopphästar i kroppen!

2008-08-16 @ 19:57:42
URL: http://blondiiebecka.blogg.se/
Postat av: Perra

Sv: Tackar :D

Japp sol fick jag :)

Hänt idag? :)

2008-08-16 @ 22:57:28
URL: http://typperra.blogg.se/
Postat av: GucciMama

svar: det hoppas jag oxå:-)

2008-08-16 @ 23:02:53
URL: http://guccimama.blogg.se/
Postat av: Lovan

Verkar vara lite Västerviksstyle på Karlskrona - har bara varit i Karlskrona en halv dag - kanske skulle återvända någon gång!! Men nu är det Polen som gäller!

2008-08-16 @ 23:08:40
URL: http://lovanf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0