Idag har jag varit borta

hela dagen på jobb. Hade med mig lite picknik mat, sallad, festis samt mackor. Med anledning av att de inte fanns något pentry att värma maten i. Så det var en bra första dag på den nya avdelning, en liten mjukstart. Imorgon så blir det till att vara på kontoret och gå runt och hälsa på sina "nya" kamrater. Arbetet kan nog bli intressant och uppgiften lika så. Dock skulle våran grupp kunna bli lite mer samman svetsad. Men allvarligt talat så tror jag inte dom riktigt förstår hur jag känner. Den person som jag hittils har pratat med i gruppen säger hela tiden att de kommer bli bättre senare, då vi kommer vara tillsammans hela bunten. Men jag tvivlar på det, för som det är nu så små viskar dom redan med varandra om saker som jag inte har en anning om.  Men men orkar som sagt inte bry mig, tar en massa onödig energi. Och så länge jag har ett val att prata med andra när dom börjar små tissla så klara jag mig.

Fick en trevlig överraskning när jag kom hem också från jobbet. Har tydligen blivit uppgraderad en nivå på sj prio så nu får jag bland annat gratis kaffe/te i bistron när jag reser =). Vilket är lyx, för då kan jag sitta i Bistrovagnen gratis fall de är ont om platser på tåget någon gång =). Men nog om det har som sagt inte hänt så mycket mera här hemma. Ska se på nyheterna nu.

// Carro //

Har helt

tappat lusten på att sitta vid datorn under ett par dag. Kan kanske ha att göra med att det inte finns så mycket att göra vid datorn längre. Jag har börjat få morgontidningen äntligen, och på kvällarna måste jag läsa min kurslitteratur till en av de kurser som jag går. Sen så finns de som vanligt en massa helg pyssel som ska hinnas med.
Dagen började iaf bra med flingor och "svart" mjölk.

För den som undrar/elle har missat så är de vanlig mellanmjölk. Men jag tyckte iaf förpackningen livade upp lite hemma hos oss. Sen så fortsatte jag dagen med att städa. För att senare ta en paus till herrarnas jaktstart. Sedan så blev det en promenad innan det var dags för att se på tjejerna. Sen så fastnade jag framför MTV och Hogan Knows Best, vilket faktiskt var lite roande.

Sedan så blev det att hämta hem lite mat till när älsk kom hem från jobbet. Sen så såg vi lite på tv innan det var dags att släcka här hemma. Så vi tog en promenad för att kolla läget, men vi blev nog båda faktiskt riktigt besvikna. Var inte mycket som var släckt i den här "staden". Men men nu så är de fotboll som kollas på här hemma. Sen så blir det sängen strax då vi ska bort imorgon för att fira min pappa. Men först ska jag fixa klart här hemma.

// Carro //



Har ganska precis checkat in

på mitt rum på ett hotel som vekar vara helt okey. Ska möta upp mina kollegor för att middag vid 18.00 tiden. Så jag hoppas vi hittar något mysigt ställe här i stan. Har redan hunnit med en promenad, vilket var väl behövligt efter en hel del bilåkande. Sen behövdes det för att jag skulle bli lite hungrig, så vi får väl se fall de hjälpte sen. Nu närmast ska jag ta och göra mig lite iordning för kvällen. Skriver mer senare ikväll, tänkte göra en liten kort sammanfattning över helgen. Fanns och göra så det blev ju inte så mycket bloggande i helgen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är jag tillbaka efter en god och ganska enkel måltid. Blev fläskfile, pommes och bearnaisesås. Väl tillbaka på rummet så passade jag på att höra i receptionen fall dom hade en vattenkokare jag kunde låna. Fick en trevlig överraskning när hon kom gåendes med denna.



Finns ju både kaffe & te samt två ilka sorters mjölk i den. I vanliga fall brukar man ju oftast enbart få en vattenkokare och har man tur någon te påse. Hade tänkt skriva en sammanfattning om helgen men satsar på att varva ner i relaxavdelningen istället innan DH börjar. Men kan ju nämna att den stora bjudningen gick bra, och inget gick sönder =). Sen tror jag att alla tyckte det var trevligt. Men nu ska jag kila iväg så jag hinner tillbaka.

// Carro //

Imorgon

så smäller det, dags för festen med stort F (förhoppningsvis). Hemma hos oss är de för tilfälligt lite lätt kaos artat. Bord och klappstolar står lite här och där. Kylskåpet har nog aldrig varit så full proppat, under vår tid i lgh. Det luktar mat i hela lgh och mer ska fixas. Imorgon står det bakning, dukning, göra bål m.m på listan. Ska bli kul att se alla igen, då jag inte sett några av dem på ett väldigt bra tag. Sen så måste vi även handla det sista. Sen så återstår nog det som kommer ta längst tid. Nämligen att göra sig iordning. Har iaf klänningen klar, vilket känns betryggande.

Men nu måste jag fortsätta fixa här hemma, närmast på tur står att göra klart vår spellista till ikväll. Vilket i sig blir en riktigt tuff utmaning då jag och älsk inte riktigt är ense om vad som ska spelas.

// Carro //

Mycket

så det här blir ett tråkigt och kort inlägg i reklam pausen från Sveriges värsta bilförare. Måste även ikväll innan sängdags titta igenom intervju frågorna. Kort om dagen så har den varit helt underbar, blev bjuden på lunch idag. Sen så när jag kom hem så gick jag på gym genomgång. Men nu måste jag fortsätta här hemma.

// Carro // 

Så har halva veckan gått

och det är inte långt til helgen. Va en helt okey dag på jobbet. Hände inget spec så jag fick en hel del gjort. Tog även en promenad på em i det fina soliga vädret, tyvärr blåste de lite kalt. Sen på slutet av dagen så övade jag på coaching med en arbetskamrat. Vilket gick sådär, tycker jag. Blev lite konstigt att skilja mellan "privat" och "seriöst" snack. Sen när jag kom hem så gick jag direkt till systembolaget för att handla till helgen. Den stackars killen i kassan måste ha trott jag var tokig som handlade så mycket. Men nu finns de förhoppningsvis dricka så det räcker.

Annar så är planen närmast att ta och sätta igång med maten. Ska bli carbonar, om nu bacon vill tina. Älsk hade glömt ta upp den ur frysen imorse =). Men de ska nog ordna sig. Sen så vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, vardag kvällar är ju inte så värst spännande att skriva om.

// Carro //

Irriterande

men bara lite. Men jag har bestämt mig för att inte bry mig om sådan små skit saker. Dagen har iaf känts ovanligt lång, men har trots det fått en hel del gjort.  Efter jobbet var jag förbi stan på vägen hem  för att göra lite ärrenden. När jag kom hem sen så fick jag se att älsk varit och hämtat lampan till vardagsrummet. Den gjorde sig riktigt bra i rummet, och än så länge är vi nöjda med den. Har bara tagit oss över ett halvår att välja ut en lampa till vardagsrummet.

Fick sen nu ikväll en trevlig överraskning att min bästa kompis från skolan kommer förbi i helgen. Har inte sett henne på flera månader. Planer för kvällen är annars att se på finalen av mästarnas mästare nu vid 20.00. Sen så blir det nog även DH, fall tid finns. Men nu tv dags.

// Carro //

Trött

efter en lång dag. Var riktigt trött på jobbet idag, så jag tvingade mig iväg på en promenad på em fikat. Men då kommer ju såklart en av handledarn till nästa praktik period och pratar, så jag missar infon. Fick den dock lite knappert återgiven när jag kom tillbaka. Sen när jag kom hem så åt jag en snabb middag och sen bar det iväg till gym. Gick på ett nytt pass body step och det var mycket tuffare än jag hade trott. Hade kramp efter dryga 10 min . Så imorgon lär jag ha en skaplig träningsverk. Lovade en bild på den målade fondväggen så här kommer den.

För den som undrar så tog det ca 6 h att måla denna. Men nog om det nu är jag så trött att jag snart ska gå och sova. Men först ska älsk och jag fortsätta planera lite här hemma inför helgen

// Carro //

Hos mig är det

mycket som ska börjas fixas till nästa helg. Väggen är iaf färdigmålad och vi är jättenöjda med vår världskarta =). Sen så har jag varit nere en sväng på stan idag och handlat två turkosakorgar till badrummet samt hängt upp lite färggladare handukar. Jag har även köpt en ny kappa till sovrummet, som jag är riktigt nöjd med. Sen så har de blivit matlagning för hela slanten. Samt en riktigt härlig promenad i det fina vädret som det här varit idag. Men då jag fortfarande har en massa till att fixa innan Beck börjar så får det här bli ett kort inlägg. Men imorgon ska jag lägga in en bild på väggen.

Hoppas ni andra har haft en riktigt bra söndag!

// Carro //

Så var det helg

igen. Veckan som har varit har bara rusat iväg. Jag har under denna vecka fått bo på ett hotell som hade både gym
och relaxavdelning. Samt det här häftiga rummet, där jag inte kunde låta bli att spela ett parti. Senast jag spelade måste varit i tonåren på någon fritidsgård.


Sen så var det i onsdags dags att rulla vidare och då fick jag dela rum med Evert Taube. I rummet som jag sov i hade han en gång skrivit en strof till Anna och Axel. Nu är bilden lite suddig men det är iaf fotografier på honom  i hela rummet, så det känns nästan som om att han var en nära bekant till mig.


Sen innan det var dags att rulla vidare hem, så var ju ett stopp i Smögen ett måste. För att äta en berömd räkmacka. Så jag bjuder även på en bild på ett snöigt Smögen.


Sen så blev det en vanlig dag på kontoret i fredags. Fick en glad överraskning, trots att de var fredagen den 13. Fick en vinflaska som tack för hjälpen. Sen så lånade jag hem jobbets projektor, för att kunna fixa klart den där schablonen. Så när jag är klar vid datorn så ska jag bege mig till färghandlaren och köpa färg samt penslar. Sen så måste jag ju även göra annat tråkigt här hemma också som att städa m.m.

// Carro //

En kort uppdatering

på en dator som har väldigt tröga tangenter. Har ätit indiskmat i Trollhätan, vilket var supergott men lite mycket mat. Har även checkat in på hotellet för att sova en natt. Verkar vara ett helt okey ställe om man bortser från att de saknas ett gym. Nu hade jag tänk gå en promenad för att kolla in stan. Orkar inte bråka något mer med detta tangentbord. Men dagen har varit helt okey iaf.

// Carro //

Klantig

ja de kan man verkligen säga att jag är. För vem är så klantig att hon åker ifrån sin laddare till datorn. Hade jag kommit på det igår em/kväll så hade jag kanske sparat lite på mitt batterie. Då hade jag kunnat skriva lite mer förhand när jag jobbade och mest använt datorn till att läsa på. Men men så är det nu, inte mycket att göra åt Ska för sig gå en sväng på stan här, men tror inte jag kommer gå förbi någon datorbutik som säljare laddare. Men men det visar sig.

Om jag bortser från det ovan, så har dagen annars varit bra. Var ett tag sedan jag gick så här mycket på en dag. Hade varit roligit att ha haft en stegräknare. Funderar på att kolla imorgon, men då kommer jag säkert inte röra mig lika mycket. Men nu ska jag fortsätta kolla runt på mail m.m.. Detta med anledningen av att jag sitter i hotell receptionen, så kan de ju vara någon mer som vill använda datorn.

// Carro //

På resande fot

igen och kommer så vara tills på fredag. Åkte med mitt vanliga tåg hemifrån, till kontoret. Fick ca 1 1/2 h på kontoret innan det var dags att sätta sig i bilen. Som jag förövrigt inte får köra denna gång. Men de berör mig faktiskt inte så mycket, då jag inte vill få en anmärkning hos hyrbilsföretaget för någon annans skada. För de första som hände var just att bilen rullade bakåt in i ett stor rött plank.

Sen så rullade vi på till det var dags att äta lunch. Då blev det på detta fashionabla ställe.


Sen så var det bara att rulla vidare. Väl framme dit vi skulle så blev de inte så mycket jobbande. Men vi har nu på kvällen planerat lite hur vi ska arbeta imorgon. Sen så har vi varit en sväng och handlat. Blev lunch till imorgon och lättare middag för två dagar. För orka äta hamburgare varje dag, det gör jag inte. Även fast jag kan se skylten från mitt hotell. Som förövrigt är helt okey. Badrummet borde vara alla tjejers dröm, de är verkligen rosa!!!! (eller inte).

Men nog om det nu ska jag ta och kika in fall träningsanläggningen här är något att ha. Återkommer och svara på era kommentarer ikväll.

// Carro //

Sitter och kollar resemål

men de ser lite magert ut på den fronten. Verkar vara ganska ont om resor, iaf den period som vi vill resa. Om jag bortser från det så har dagen varit okey. Har städat klart allt här hemma och gjort en ordentlig utrensing bland mina saker. Det som finns kvar att fixa vid min arbetsplats är en ny lampa och ett snyggt skrivbordsunderlägg i skinn. 

Sen så har jag varit en sväng och handlat. Så att de finns något att tugga på när det är dags för Beck. Men nu är det Mia och Klara. Sen så ska jag försöka hinna packa väskan till imorgon. Ska nämligen åka iväg och jobba i södra Sverige. 

// Carro //

Idag har tiden

formligen bara rusat iväg. Började dagen med att gå och fixa min naglar. Denna gång så gjorde jag dom i french peace färg (dvs lite beiga). Sen så kom älsk föräldrar hit och hjälpte oss med att bland annat få upp väggskåpen. Vi var även en sväng förbi systembolaget och handlade lite sprit till festen. Men jag tror de kommer att behövas lite till, men de beror på lite hur många de är som kommer. Sen på efter att älsks föräldrar åkt så har jag ägnat mig mest åt att städa här hemma. Har renstat ut en massa skräp, och är fortfarande inte ens i närheten av att vara klar.

När det gäller gårdagen så hände det inte så mycket. Kom hem ganska sent från kursen. Sen så blev det till att laga mat medan älsk möblerade om i vardagsrummet. Sen så hade vi hyrt film och såg "Patrik 1,5 år". Den var riktigt bra så den kan jag verkligen rekomendera er som inte sett att kolla på. 

Men nu får de vara nog bloggat ska ta mig en städpaus och se lite på tv. Går någon komedi på tv3 tror jag. Dock så är jag lite sugen på choklad. Men inget kan nog slå det härliga fika bord med hemgjorda choklad bitar, som serverades på kursgården.
 
Sen så fanns de ju även en massa annat gott också som tex de där bullarna. Men nog om det för nu börjar filmen.

// Carro //


Dagen började bra

med en vända på det här otroligt fina stället:


Sen var de så otroligt skönt att träna själv, för hur ofta är man själv på ett offentligt gym annars. Ingen kö till någon maskin och inte behöva bry sig om någon annan. Så jag körde på i ca 1h 15 min med steron på högsta volym. Sen fick jag dock ett rask uppvaknande när jag kom tbx till rummet. Det fanns inge varmvatten när jag skulle dusch. Tyvärr så fanns de ju inte så mycket mer att välja på, då jag hade en tid att passa.

Till frukost fick jag sedan en trevlig överraskning då jag insåg att det gick att beställa gröt. Till den serverades det äkta rårörda lingon. Sen så var det bara att sätta igång igen. Dock bjöd vår kursledare oss på en trevlig överraskning på em där han slängde in en introduktion i stavgång på 30 min med deras PT. Det som var lite tråkigt med detta inslag vara att jag saknad rätt kläder för utomhus motion. Kvällen avslutades sedan med en whiskey/konjak. '

Nu så återstår de bara för mig att krypa till sängs så jag orkar upp imorgon. För jag känner på mig att dagen kommer bli lång. Först kursen och sen tusen saker till att fixa med hemma i lgh.

// Carro //

Lång dag

har det blivit idag. Klev upp vid samma tid som vanligt för att sedan bli upphämtad. Sen tog själva bilresan ca 2 h. Då vi kom fram så blev det en snabb fika innan kursen drog igång kl 09.30. Sen så slutade vi inte först kl 20.30, dock hade vi både lunch, middag och raster under denna tid. Vi fick även denna gång "leka med" ett projektspel. Vilket var en upplevelse i sig. Då det blev ett riktigt stress moment som gjorde en riktigt trött. Efter kursen slutat för dagen så tog jag och två kamrater en promenad. Vilket var riktigt skönt efter en hel dags stilla sittande. Det enda som saknades på promenaden var strandpromenaden, men vi tyckte de var lite för lerigt att gå där.

Nu så ser jag på nyheterna. Sen så ska jag krypa till sängs, så jag orkar upp imorgon och träna innan frukosten. Men innan dess så ska jag packa upp väskan och hänga upp lite kläder i rummet. Sen ska jag även passa på att kolla mailen.

// Carro //

Hemma från jobbet

dock lite senare än vanligt. Har varit en helt okey dag. Sen så har jag visat mitt köksförslag, Jag tror min kollega blev mycket nöd med hjälpen. Sen så hade vi väldigt spännande besök idag. Fick höra mycket intressanta saker, som jag inte ens viste. Efter jobbet sen så tog jag mig en liten tur på stan innna jag gick hem, och köpte en söt topp/kofta.

Nu är jag hemma, och fixar för stunden i köket. Blir lite lätt middag med sallad och macka. Efter middagen ska jag fixa designen på en blogg. Sen blir det till att packa väskan till imorgon, då jag ska åka iväg på kurs. Så de blir inte så mycket bloggande idag. Sen så börjar min favorit serie igen idag, så självklart ska jag försöka hinna se dagens DH avsnitt.

// Carro //

Män som hatar kvinnor

var en riktigt bra film. Jag trodde inte den skulle vara så bra som den var. Filmerna brukar ju oftast inte vara lika bra som böckerna. Dock så hade dom utelämnat lite av de som står i böckerna, men de var kanske tur. För annars så hade väl hela filmen varit över 3 h lång. Nu ser jag fram mot det andra delarna, men som tyvärr kommer visas på tv.

Sen på kvällen så har jag inte hunnit med så mycket mer. Gick direkt från tåget till donken för att middag innan filmen. Så nu på kvällen har jag jobbat för fullt med min ritning. Tyvärr så är jag nog lite av en tidsoptimist. Då klockan börjar rinna iväg. Men blir jag inte klar innan 23.00 så får det vara, måste lägga mig i tid så jag orkar upp till jobbet imorgon. Hinner inte skriva så mycket mera nu.

// Carro //

Härlig dag

har jag och älsk haft. Även fall vi inte ens hunnit med hälften av allt som ska göras, som att tex städa. Mn jag har iaf fått mina nya träningsskor inköpta. Jag ska promenar lite här hemma i dom, för att vara säker på att jag fått rätt sko. Sen så provade även älsk jeans men hittade inga. Efter att kollat lite i affärerna så avslutade vi vår runda på stan med att fika på vårt favofik. Där vi som vanligt åkt våran favo macka. Innan vi gick hem så köpte vi biljetter till filmen: män som hatar kvinnor.

Sen när jag kom hem så blev det att kort kolla lite på datorn. Sen så blev de till att packa gymväskan och kila iväg på yoga. Vilket var mycket tuffare än jag trodde. Har nog aldrigt känt mig så ovig, som jag gjorde. Sen så råkade även passet vara över en timmes lång, vilket jag helt hade missat innan. Efter gym så blev de mat här hemma, och nu så avslutas kvällen med att se på Beck. Så det händer inte så mycket mer här hemma hos mig.

// Carro //

RSS 2.0