Strömavbrott och nollställd väckarklocka!

Japp inatt var det tydligen strömavbrott här, vilket jag märkte på att min väckarklocka inte ringde som den skulle. Detta resulterade i att jag sov drygt 40 min lägre än det var tänkt, men trots det så är jag glad över att jag vaknade i någorlunda bra tid. För idag har jag ett hektiskt schema där följande skall hinnas göra:

  • Packa till i em då jag åker till Uppsala
  • Göra intervju kl 10.00 på VV
  • Göra klart de andra intervjufrågorna
  • Träffa Olle
  • Handla present
  • Gå på bolaget
  • Handla mat
 
Nä nu måste ja kila så jag hinner med minst två av punkterna

// Carro //

Lunchdags, har helt glömt bort klockan!

Så typsikt mig att inte ha koll på tiden då jag pluggar. Nu är jag ju vrålhungrig vilket aldrig är bra, för då kastar man i sig maten. Snart kommer E hem också från skolan, och då skall vi gå och träna. Blir spinning vilket jag inte gått på i två veckor. Är faktiskt skönt att inte vara helt själv längre och ha någon att snacka med. Igår när vi skulle sova så prata han hål =) i mina öron som vanligt, och trots att vi skulle ha haft minst 8 h sömn så blev de nog bara 7 efter allt prat.  Nä lunch var det..

// Carro //

En helt vanlig måndag nästan!

Japp idag är det måndag igen, veckorna går så otroligt snabbt tycker jag.  Fast den här veckan komme nog inte kännas så lång då det är valborg på onsdag. Imorgon så åker jag till Uppsala och på onsdag firas valborg med goda vänner.  På torsdag kommer jag nog vara rätt trött och så skall jag ev kolla på när Erik skall skjuta korpen, men de beror på när jag måste gå upp. Sen så har ju mer än halva veckan gått. Men nu är de dags för mig att hugga tag i plugget, då jag den här veckan måste jag jobba extra hårt för att komma ifatt.

// Carro //

Nu är det slut på att bo själv

Japp idag så kommer Erik och flyttar in, vilket betyder att jag inte längre kommer bo själv. Blir nog lite svårt att anpassa sig i början då jag har mina rutiner och han har sina. Så vi måste helt enkelt samsas och båda ge med oss på vissa punkter. Han skall även få sin födelsedagspresent, bättre sent än aldrig. Jag hoppas han gillar den, för det var verkligen super svårt att hitta något. Annars så händer de inte så värst mycket skall plugga och åter igen plugga. Sen skall jag även försöka hinna med en promenad. Sen när Erik kommer så skall vi åka och handla, vilket lär behövas då han är kille och äter mycket mat, samt att han inte lär  uppskatta mitt vegetariska kylskåp.

// Carro //

Varför blåsa grus/smuts en lördag kl 7 ?

Ibland/ofta saknar jag livet på landet. Finns inget bättre än när det är helt tyst och man kan höra fåglarnas kvitter. Imorse till exempel så vaknar jag av att en person står och blåser grus/smuts ute på gården. Jag tyckte både synd om denna person och alla andra som inte fick sova ut. För min del var det kanske tur att ha kom då jag hade glömt ställa väckarklockan. Som sagt jag har väldigt mycket att göra just nu då jag ligger lite efter i tidplanen för examensarbetet. Igår kände jag mig verkligen riktigt nere, men efter att ha pratat med min goda vän så mådde jag mycket bättre. Nu ser jag bara framåt och skall fixa det här galant, även fast det kommer kräva sina uppoffringar.
När det gäller idag så skall jag fixa följande:

Springa
Vika tvätten som fortfarande hänger på torkställningen
Kolla matbladen så att det är gjort tills imorgon
Plugga
Städa klart det sista i lgh
Betala räkning

Nä nu är de dags att knyta på sig skorna för att kunna bocka av den första punkten på listan.

// Carro //

åå typiskt väntar fortfarande

Hade hoppas på att få det där mailet, så jag kunde boka klart de sista intervjuerna men icke, förhoppningsvis så kommer de under dagen. 

Vad som händer idag är det vanliga, mer plugga. Men nu är det inte många veckor kvar till examensarbetet skall vara klart, sen så återstår de bara att kasta sig ut i arbetslivet.

Nä nu måste jag kila så jag får lite gjort. Ska försöka sitta ute lite och jobba idag, fall de inte blåser allt för mycket, blir så jobbigt att jaga alla papper.

// Carro //


Invigning och present inköp

Japp idag så häder inte så jättemycket, skall fixa klart den del av städning som jag inte han klart med igår. Sen hade jag vi lunch tänkt gå på ny invigning av Gina här i stan, som har bytt lokaler. Hoppas på några bra erbjudande. Sen har jag bestämt mig för att köpa det jag tittat ut till födelsedags present till Erik. Skall även beställa ett datorprogram till min bärbära så jag kan skriva som vanligt på den. Sen så händer det inte så mycket mer än det vanliga som är att plugga.

// Carro //

Stora göra dagen samt så här blev mina naglar

Dagens göra lista ser ut enligt följande:

♥  Tvätta
♥  Städa
♥  Ringa och gratta Erik som fyller år
♥  Träna
♥   Boka klart alla interjuer
♥  Skriva på min rapport


Sen passar jag även på att slänga in en bild på mina naglar som jag var och fixade igår. För er som inte vet så är detta mitt projekt för att sluta bita på mina naglar, vilket jag har gjort allt för länge.


image34

Nä nu är de dags att gå till tvättstugan.

// Carro //


Naglar, plugg och träning

Dagens schema är som vanligt välfyllt. Under dagen skall jag ta och plugga samt fortsätta ringa runt till alla personer som jag måste ha tag i. På eftermiddagen vid 15 skall jag äntligen ta och göra någonting åt mina naglar. Efter det så blir de nog ytterligare lite plugga innan det är dags att gå och träna.  Skall även försöka hinna vara ute lite i det fina vädret, skall om de är möjligt sitta ute och plugga lite. När det är sådan här fina dagar så saknar jag verkligen balkongen som vi hade förrut. Där satt jag alltid på våren och pluggade.

Här kommer lite bilder från grillningen.     

grill 1grill 2


// Carro //


Grill premiär och ev romerskt bad

Japp idag är de mycket att göra. Jag och M hade ev tänkt gå på romerskt bad, bara dom ville svara i telefonen. Vill ju veta vad som ingår, och vad man betalar för. Annars blir de till att bara plaska runt i den vanliga bassängen för min del iaf. Sen så har vi bestämt att det skall grillas, så de kommer även behövas handlas lite senare idag. Men nu är det dags att ringa lite samtal och försöka komma iväg.

// Carro //


Gjort en header i paint

Japp hade lite tråkigt, så jag passade på att göra en header i paint, är ganska nöjd. Men den kommer att redigeras lite till, men inte just för stunden. Nu är de lunch har helt glömt bort klockan. 
BTW har bestämt mig för att gå på tvillingarnas kalas imorgon, jag kan ju alltid transkribera på tåget.. Så de blir en resa fram och tillbaka till sthlm. Kanske hinner jag kika en sväng i affärer innan kalaset.

// Carro //

Inte mycket att skriva

Funderar och funderar på mycket just nu. Har en massa olika val att göra, men frågan är bara ur jag skall göra dessa samt när jag skall hinna med dessa. Nu börjar de iaf närma sig lunch tid, men skall försöka skriva lite till. Vad som händer ikväll får tiden utvisa..

// Carro //

Intervju, plugg och dator lån max 1 h

Har haft fullt upp idag redan. Först på morgonen var jag ute och promenerade innan frukost. Efter frukosten skulle jag iväg och göra intervjuer här i stan. Men då ena personen hade fått förhinder så blev jag klar lite tidigare. Så nu sitter jag på stadsbiblioteket. Fick veta att man endast får använda datorn under en timme per dag. Fattar inte hur de är tänkt, vad gör dom stackare som inte äger någon dator men som behöver plugga. Jag är iaf glad över att jag har min bärbara dator att ta med, fall jag skulle behöva skriva något. Nu skall jag kolla min andra mail, och sedan är det dags att hitta en mysig plats att sitta på. Gärna lite avkilt så jag kan smaska lite på min medhavda torkade frukt. Detta med anledning av att du inte får äta något på biblioteket, men sitter du en hel dag så vill du gärna ha något att dricka och äta.

// Carro //


Biblioteket idag och lite shopping

Ja idag ser min dag ut nästan som vanligt, om jag bortser från att jag har en hel del som jag skall försöka fixa. För det första så skall jag sitta på stora biblioteket idag, miljöombyte är bra. För de andra skall jag jaga vidare efter min diktafon. Jag har även bestämt mig att dra ner på mitt data sittande, de mest går ju faktiskt att först skriva för hand och sen skriva in i datorn. Den sista punkten att göra är att försöka hitta en födelsedags present till Erik som fyller år nästa vecka på onsdag. Dagen hade jag tänkt avsluta med att prova på ett nytt tränings pass, nämligen basic stepup. Nä nu måste jag kila så jag inte fastnar här, skulle ha varit utanför dörren kl 10.00, så jag är lite sen.

// Carro //

Nyttig bullar..

Igår kväll tänkte jag att jag skulle baka upp resterande jästen samt ta slut på mjölken från helgen. Så ca kl 20.30 så sätter jag igång med att baka bullar. Allt verkar gå bra och jag tycker jag har kommit ihåg allt.  När jag sedan skall smaka på bullarna så upptäcker jag att jag har glömt en ingrediens, nämligen att ha i socker i degen. Om jag kommer ihåg rätt så hjälper ju även sockret till med att få degen att jäsa. Så vem vet kanske hade mina bullar blivit en anings större, även om dom duger som dom är.

Planer för dagen ser ut som de brukar, först är de plugg och på kvällen är det träning. Ikväll är de boxning igen, vilket är världens bästa pass för stunden.

// Carro //


Kajbandy och utgång.

Japp i helgen har jag haft att göra. I fredags kom E på besök, och då blev till att åka och storhandla. På kvällen gjordes hemlagad tonfisk pizza. På lördagen gick vi båda upp tidigt för jag skulle till jobbet och E skulle iväg och träna. Efter jobbet var de kajbandy, men först var vi ett gäng medarbetare som passade på att äta middag på Max.  Om det var cider/ölen eller bara att de andra laget var bättre, så slutade turneringen med att vi kom på andra plats. När det gäller andra priser som delades ut, så fick iaf våran hejaklack pris för bästa klack. Efter matchen så cyklade jag hem och gjorde mig irodning och efter det blev de utgång. Söndagen var ganska lugn och på jobbet var det också ganska lugnt om man bortser från att de var kö under nån timme. 

När det gäller dagen så består den av att som vanligt plugga, träna samt hitta på något att äta. Skall även gå en promenad senare ikväll med M då de inte blev någon imorse.


// Carro //

Nya gardiner

Japp jag har äntligen orkat ta tag i att hänga upp dessa. Men de var ett sjå att få upp dessa, tog säkert en timme och jag är fortfarande inte helt nöjd.  Här är resultatet iaf.

gardin2gardin 1

Nä nu måste jag fortsätta städa då jag får besök i helgen av Erik.  Blir inte så mycket tid över att städa resten av helgen då jag kommer jobba.

// Carro //

Boxnings dags

Äntligen är det torsdag och jag är tillbaka på planen igen. Har inte blivit så mycket träning denna vecka då jag tisdag och onsdag var hos syrran för att göra mina intervjuer. Men om en timme så är de dags att äntligen få träffa gruppen. Så nu måste jag kila för att hinna.

Promenad, tvätt och bara plugg

Ja hos mig händer de otroligt mycket för stunden. Just nu håller jag på att tvätta. På morgonen var vi ute och gick en 5 km promenad vilket var riktigt  skönt, dock kanske lite mycket bilar. När jag kom hem bokade jag så snabbt jag kunde tvättstugan. Under tiden tvätten roterar runt så försöker jag hinna läsa lite. Sen så gjorde jag en inventering i kylskåpet och upptäckte till min förskräckelse att jag har två saker som måste tillagas innan datumet går ut. Så det blir snart till att laga två stycken stora lass mat.

// Carro //


Morgonpromenad och en toppen vän.

Japp idag var jag uppe med tuppen, nästan iaf. Klockan kvart i sju hade jag och M bestämt att vi skulle gå våran morgonpromenad. Men klantig som jag var så hade jag glömt ladda mobilen så de blev ingen stegräkning, men det gick bra ändå. Sen följde jag med M tillbaka och fick sedan med mig en matlåda som jag kan äta på tåget till sthlm. Hon är verkligen en toppen kompis.

Nä nu måste jag diska och packa väskan, skall försöka att inte ta med hela lgh men ibland är det svårt. Opps kom just på en annan sak i skrivandes stund att jag måste skriva ut intervju frågorna innan tåget går också. Bäst att rusa.

// Carro //

Promenad och handling

Har hunnit med mycket under kvällen. Åt först lättare middag  med M och sen gick vi ut och promenerade några kilometer. Efter promenaden så passade vi på att handla lite mat. Vi har nu kommit överens om att vi skall gå en promenad varje morgon, vilket är toppen. Då kommer jag upp i tid varje dag samt att jag bättrar på fysiken ännu mera. Nu så återstår de bara att fin korigera det sista på frågorna och att imorgon skriva ut dom innan jag åker. Kommer även ev ta med mig datorn, så jag kan arbeta när jag är hos syrran.

// Carro //

Sthlm nästa..

Japp imorgon blir det till att åka till sthlm, fall syrran kan ha mig boende hos sig. men förmodligen så är det inte något problem.

Som de känns nu så är jag glad, men samtidigt lite nervös över hur allt skall gå. Men förmodligen så släpper det när jag väl är på plats.

Hade tänkt gå och träna idag, men insåg att jag nog inte hinner det, finns lite att förberedda inför onsdagen. Men nu står de middag på schemat och lite senare lär det bli en promenad.

// Carro //

Bio dags..

Nu skall vi snart gå till biografen, vi skall se Superhero movie. Men först skall vi göra oss iordning och jag skall fixa det sista efter middagen. Blev ingen glass på stan, men köpte en snygg tröja som kommer passa bra till min fina kjol från Gina.

// Carro //

Jippie...

Snart får jag besök, men tills dess är de bara städning som gäller. Har farit runt hela morgonen.. Kanske tur att jag får besök för annars kanske mitt berg av sopor vuxit sig ännu större =).  Hur som helst var de helt underbart härligt väder utomhus, så vem vet kanske blir dags att äta årets första mjukglas senare på stan..

// Carro //

Känns lite bättre.. ny layout..

Idag känner jag mig lite bättre.. Men de är fortfarande segt..  Har just ätit lunch och passade samtidigt på att ändra mitt utseende på bloggen. Det jag ser fram emot idag är att jag ska gå och träna, och för hoppningsvis så träffar jag på någpn jag känner så jag får snacka lite.

// Carro //

Någon mer som gör examensarbete??

För mig går de sjukt segt och idag är verkligen en dåligt dag. Har varit nere på stan och handlat, men döm av min förvåning då jag inser att jag glömde lämna tillbaka boken på biblioteket. Så nu måste jag gå en vända till för att lämna tillbaka den. Det mest irriterande var ändå att jag hade boken med mig i väskan och ändå glömde jag den. Nä nu är de bäst att jag går innan jag kommer på annat. Sen borde jag städa lite, och försöka se fram emot helgen då en kompis skall komma och hälsa på samt sova över.

// Carro //


För mig går de sjukt segt och idag är verkligen en dåligt dag. Har varit nere på stan och handlat, men döm av min förvåning då jag inser att jag glömde lämna tillbaka boken på biblioteket. Så nu måste jag gå en vända till för att lämna tillbaka den. Det mest irriterande var ändå att jag hade boken med mig i väskan och ändå glömde jag den. Nä nu är de bäst att jag går innan jag kommer på annat. Sen borde jag städa lite, och försöka se fram emot helgen då en kompis skall komma och hälsa på samt sova över.

// Carro //


RSS 2.0