Lilla syster på besök

hemma hos oss. Hon kom redan igår, vilket gjorde att jag inte fick så mycket tid över att sitta vid datorn. För direkt efter jobbet så kila jag till gymmet. Efter träningen blev jag sedan tvungen att handla lite. Sedan skulle jag laga middag till älsk ,tills när han kom hem från jobbet. Sen var det inte mycket tid kvar, innan det var dags för sängen.

Planer för dagen är att jobba och sedan hade jag tänkt att vi skulle gå på bio ikväll. Detta förutsätter ju dock att det finns något att se på.

Men nu måste jag fortsätta jobba..

// Carro //


Så var första dagen

avklarad, och den var faktiskt över förväntan ovanligt bra. Om jag bortser från att  tåget har någon form av sommar uppehåll, vilket i sin tur innebär att jag inte kan variera mitt resande till jobbet. Som om inte det vore nog så kostar pendlarkortet lika mycket...Sen dagens andra i-landsklagomål är att Metro verka ha sommar uppehåll, så blir inget korsordslösande m.m. 

Men på arbetsplatsen var allt sig likt iaf, och lite komiskt är det att vi enbart är fyra stycken på avdelningen =). Så arbetsron är det inget fel på iaf.

Efter jobbet, så blev det till att handla på hemvägen till dagens middag, lax och råris. Sedan blev det även en tur på stan, där jag hittade en fin kofta. Har även varit iväg en sväng och tränat. Som sagt har varit en typisk vardag för mig.

Men nu måste jag sätta igång med maten, så inte älsk blir utan när han kommer hem från jobbet.

// Carro //

Tunisien

är verkligen ett riktigt paradis. Jag skulle lätt kunna åka tillbaka ditt igen, och då skulle jag isf köpa en av de snygga mattorna  som jag såg på mattvisningen. Jag hade helt enkelt underbara dagar i solen med min mammi och lilla syster. Det var super god mat där nere också. På i stort sett alla restauranger fick du som förrätt (ingick gratis) en tallrik som såg ut som bilden nedan.

 Den röda starka röran var så otroligt god, och gjorde sig riktigt bra till brödet. Det andra var givetvis även det super gott. Maten gjorde som sagt iaf inte mig besviken. Det är faktiskt synd att man inte kan få samma goda fisk. och skaldjursrätter här hemma, och till samma pris. Men tur är kanske det för då skulle jag nog inte äta något annat.

En dag var vi iväg på utflykt och åkte med en otroligt fin segelbåt i trä. Men inte nog med det, det var en "äkta piratbåt".
Eller näst intill, var ju inte på riktigt, men otroligt trevligt var det. Med bra musik och lite av P of C känsla ombord. Ombord bjöds det på mat och dryck och en massa underhållning i form av akrobatik, dans och fakir show.

Stället där vi bodde på var riktigt mysigt och vi hade en fin innegård där det bodde så otroligt söta kattungar.

Då vi bodde i lgh så hade vi möjlighet att laga mat på rummet, men det enda som användes friskt i köket var kylskåpet för att förvara vatten och frukt.


Det blev även en del shoppat i medinan (gamla stan). Runt 2 h shopping va det som man klara av max, då alla ville att man skulle komma in i deras butik och handla. Vilket kunde kännas lite på, och du kunde inte gå in i en butik och bara titta och känna på sakerna, så som man gör hemma. Sedan så var man tvungen att pruta här också, då det inte fanns några fasta priser. Så det vara ganksa skönt att lämna Medinan och gå på den lokala köpgatan. Där du kunde  handla i butiker med fast pris samt fick titta i så gott som i lugnt och ro.


Sedan så började resan gå mot sitt slut och det blev dags att åka hemmåt. Väl på planet så mötets vi av denna rök. Och alla ställlde sig nog frågan, va sjuttton de var för något som rykte. Vilket vi ganska snart visade sig vara luftkonditioneringen på planet.

 
Som sagt jag har iaf aldrig varit med om något liknanden. Men hem kom vi iaf, och när det blev kallare så syntes inte röken något mer.

Det var lite kort om min ena resa, den andra skriver jag mer om när älsk lagt över bilderna till sin dator. För tyvärr så funkar inte kameran med dator.

Men nu så är det dags att röra lite på sig, ska en sväng till gymmet, där jag inte har varit på ett bra tag.

// Carro //


Tillbaka igen & hemma.. efter både sol och snö

har som sagt haft min första "riktiga semester", med en otrolig varitaion. Först så var jag i Tunisien som jag skrev i inlägget nedan. Sedan så blev det hem och vända under en dag innnan det var dags att lämna civilisationen. Och nu så sitter jag här och har bara en dag kvar på semeste,r om jag inte räknar med idag.

Men skriver mer vid ett senare tillfälle, för älsk föräldrar är här just nu.

// Carro //

RSS 2.0