Klantig

ja de kan man verkligen säga att jag är. För vem är så klantig att hon åker ifrån sin laddare till datorn. Hade jag kommit på det igår em/kväll så hade jag kanske sparat lite på mitt batterie. Då hade jag kunnat skriva lite mer förhand när jag jobbade och mest använt datorn till att läsa på. Men men så är det nu, inte mycket att göra åt Ska för sig gå en sväng på stan här, men tror inte jag kommer gå förbi någon datorbutik som säljare laddare. Men men det visar sig.

Om jag bortser från det ovan, så har dagen annars varit bra. Var ett tag sedan jag gick så här mycket på en dag. Hade varit roligit att ha haft en stegräknare. Funderar på att kolla imorgon, men då kommer jag säkert inte röra mig lika mycket. Men nu ska jag fortsätta kolla runt på mail m.m.. Detta med anledningen av att jag sitter i hotell receptionen, så kan de ju vara någon mer som vill använda datorn.

// Carro //

Kommentarer
Postat av: Claudia

Hej! Ska vi lägga till varandra på bloglovin? Kram!

2009-03-10 @ 21:01:34
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: miss linde

Hej =) vill tipsa om underbara illustrations tapeter inne hos mig, ha en underbar dag du=)

2009-03-11 @ 11:48:32
URL: http://annaelisabethlinde.blogg.se/
Postat av: Frida

Supersnygga trendiga smycken till mycket bra priser hittar du i min blogg. Gå in och se efter vetja :)fridafritzon.blogg.se

2009-03-11 @ 17:48:27
URL: http://fridafritzon.blogg.se/
Postat av: Mette

Hejhej

2009-03-15 @ 19:12:27
URL: http://bjorkbabes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0