Oj vilka bra dagar

det har varit. Valborg firade som vanligt i Uppsala, vilket aldrig är helt fel. Gick upp redan kl 06.00 denna dag för att hinna göra mig klar till kl 08.30 då vi skulle åka. I år blev de firande med "familjen" tillskillnad mot tidigare år då jag hängt med Uppsala studenter och sovit över. Väl framme så blev det solande och picknickande på våra filtar som vi hade med oss. Träffa en massa härlig människor också under dagen. Några av "familjens medlemmar blev dock lite röda av det fina vädret, vilket dom fick känna av senare på kvällen, då vi begav oss hemmåt igen för att fortsätta festandet. Blev en hel lyckad kväll och jag var inte i säng först efter kl 03.00.

På morgonen sedan fick jag för mig att tugga tuggummi. Vilket resluterade i att jag glömde bort att jag hade lagt det på sänggavlen när jag låg och läste. Så denna fina tuss blev jag tyvärr tvungen att klippa bort.Men som sagt det märks inte allt för mycket, jag får helt enkelt låta bli att platta håret. Dagen tillbringades till största del solandes i parken. SEn vid 16.30 blev de till att titta på Ice age 2 och äta glass som jag köpte på vägen hem. Sen efter de blev det en sväng till butiken för att handla lite. Sedan så hände det inte så mycket mera hos mig.

Nu idag är planerna att fixa klart min farmors 80 års present tills imorgon då jag ska åka ch fira henne. Sedan så ska jag självklart lägga mig och sola, fall de är så varmt som de ser ut. Men nu först blir det fruksot för mig.

// Carro //

Kommentarer
Postat av: Emma Damm

2009-05-02 @ 09:45:03
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: Emma Damm

tack så mycket. Och ja det var superkul att träffa på han :P

2009-05-02 @ 09:45:21
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: ~~M A R I E~~

Tack så mycket, det kan behövas. Flytta är jobbigt, bara kul när man börjat komma till rätta. :)

Hoppas du får en bra dag.

2009-05-02 @ 10:11:26
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: Jenna

Tack! Verkligen, älskar morgnar, och frukostar :)

Hoppas du får en fin dag!

2009-05-02 @ 13:56:14
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Sara

Hahahaa.. kul med tuggummit! =)

2009-05-10 @ 18:25:56
URL: http://svadling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0